maritbet girişmaritbet
Sihir Mobilya’nın yüzde 50’ye varan indiriminde son 39 gün!

Sihir Mobilya’nın yüzde 50’ye varan indiriminde son 39 gün!

Sihir Mobilya, 50. yılında yüzde 50'ye varan oranlarda yaptığı indirimlerde son 39 güne girdi

Zalf, Arfelx, Kartell, Busnelli, Noir, Polaris, Flai, Besana, Mercantini, Former, Pinton, Bamax, Arte Borotto, Febal ve Natuzzigibi mobilya dünyasının önde gelen isimlerini çatısı altında toplayan Sihir Mobilya ürünlerine indirimli günler devam ediyor. Sihir Mobilya Yukarı Dudullu, Etiler, Etiler Natuzzi, Florya ve Florya Natuzzi mağazalarında indirimli günlerini sürdürüyor.

Sihir Mobilya Hakkında
Sihir Mobilya, kendi bünyesinde tasarladığı konseptler, butik üretimi "Sihir Boutique®" ve 30`un üzerinde dünyaca ünlü İtalyan marka ortaklığıyla Türkiye`nin en büyük İtalyan stili konsept mobilya ve anahtar teslim dekorasyon platformudur. 
 
Sihir Mobilya, 8.000 metrekarenin üzerindeki Sihir Y.Dudullu, Sihir Etiler, Sihir Florya, Sihir Etiler/Natuzzi, Sihir Florya/Natuzzi ve Sihir Y.Dudullu/Kartell mağazalarında keyifli ve konforlu alışveriş ortamında, son trend İtalyan stili mobilya ve aksesuar ürününü bir arada sunmaktadır.
 
1962 yılından beri mobilya ve dekorasyon sektörüne öncülük yapan Sihir Mobilya, butik üretimdeki deneyimi ve proje ekibindeki yaratıcı iç mimar, tasarımcı ve dekorasyon uzmanlarıyla; ev, villa, residence, lounge, otel, ofis gibi her çapta projeye özel çözümler sunmaktadır.
 
Estetik, fonksiyonel ve yenilikçi tasarımlarıyla dünya mobilya sektörüne yön veren Natuzzi, Arflex, Kartell, Desiree, Cattelan İtalia, Busnelli, Noir, Varaschin, Polaris, Flai, Pianca, Besana, Mercantini, Zalf, Former, Costantini Pietro, Pinton, Imart, Bamax, Dall`Agnese, Giorgio Piotto, Arte Brotto, Urbinati, Voltan, Febal, Murano Due gibi dünyaca ünlü İtalyan markaları, birbirinden çekici son model koleksiyonlarıyla Sihir Magazaları`nda oluşturulan konseptlerde yer alıyor.
 
30`u aşkın marka, yüzlerce tasarım harikası mobilya ve aksesuar ürününün bir arada bulunduğu Sihir Mağazaları; Türkiye`nin en geniş İtalyan marka ve ürün seçeneğini bir arada sunuyor. Oturma gruplarından yatak odalarına, perdeden aydınlatmaya, mutfaktan yemek odası mobilyalarına, halıdan portmantoya, gardiroplardan çocuk ve genç odası mobilyalarına kadar, bir evi baştan aşağı İtalyan estetiği ve kalitesiyle döşemek için gereken her türlü mobilya ve aksesuar ürünü Sihir Mağazaları'nda bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bast Home dijital dekorasyon dergisi ile yazın gizli cennetlerini keşfedin!
  • 13.08.2013 14:18

Bast Home dijital dekorasyon dergisi ile yazın gizli cennetlerini keşfedin!

Yayın hayatına Haziran 2013’te başlayan Bast Home dijital dergi yayıncılığında b ...

Sihir Mobilya’nın yüzde 50’ye varan indiriminde son 39 gün!
  • 24.11.2012 12:05

Sihir Mobilya’nın yüzde 50’ye varan indiriminde son 39 gün!

Sihir Mobilya, 50. yılında yüzde 50'ye varan oranlarda yaptığı indirimlerde son ...

Sihir Mobilya'dan 50. yıla özel yüzde 50'ye varan indirim!
  • 17.11.2012 13:49

Sihir Mobilya'dan 50. yıla özel yüzde 50'ye varan indirim!

Türkiye'nin en büyük İtalyan stili konsept mobilya ve anahtar teslim dekorasyon ...