maritbet girişmaritbet
Siemens kahve makinesi lezzetli anlar yaşatacak!

Siemens kahve makinesi lezzetli anlar yaşatacak!

Siemens Ev Aletleri en lezzetli kahvelerin kolayca hazırlanmasını sağlayan yeni TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesini sundu

 

Siemens Ev Aletleri en lezzetli kahvelerin kolayca hazırlanmasını sağlayan yeni TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesini sundu. Yeni kahve makinesi kahveye daha fazla lezzet katan fonksiyonları, zengin donanımı, kolay kullanım, yüksek konfor ve hijyen sunan özellikleriyle kahve keyfini evlere getiriyor. 

Siemens Ev Aletleri'nin TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesi günün her anında kolay ve eşsiz bir kahve keyfi vaat ediyor.

Yeni Siemens TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesinde, "One Touch" (tek tuş) özelliği ile  espresso ve kahve en pratik şekilde hazırlanabiliyor. sensoFlow sistemi, ısıtma işlemi boyunca en uygun kaynatma derecesinin korunmasını sağlıyor. Makinenin, yenilikçi özelliklerinden biri olan ve her fincanın aynı özen ile doldurulmasını sağlayan aromaPressure sistemi ile espressolarda mükemmel aroma elde edilebiliyor. Her fincanda mükemmel lezzet, kusursuz krema sunan Siemens TE701204RW'da hazırlanan kahveler, damakta son yudumdan çok sonra bile hafızalardan silinmeyen bir tat bırakıyor. Üç kademeli kahve sıcaklık seçimi, dört kademeli sıcak su ısı seçimi ve ayarlanabilir öğütme dereceleri sayesinde yeni Siemens kahve makinesinde farklı beğeni ve tercihlere uygun lezzetler elde edilebiliyor.

Makinenin yüksekliği ayarlanabilir kahve akış başlığı yana çevrildiğinde yenilikçi bir biçimde süt ve kahvenin birleşmesi sağlanıyor. Bu benzersiz sistem mükemmel, kaymaksı, iyice yoğunlaştırılmış ve köpürtülmüş süt için ideal bir ortam yaratıyor. Makine,  150 mm yüksekliğine kadar ayarlanabilir kahve ve süt akış başlığı sayesinde özel latte bardaklarının kullanılabilmesine olanak tanıyor. Akıllı valf "auto valve system" ile otomatik olarak sıcak su veya buhar fonksiyonu arasında tercih yapılabiliyor.

Isıya karşı mükemmel bir yalıtıma sahip olan ekstra süt haznesi, hem makinenin sürekli olarak temiz ve hijyenik kalmasını sağlıyor hem de gün içinde kullanılan sütü saatlerce taze ve serin saklıyor. SilentCeram Drive seramik kahve değirmeni ise, özel çift kaplamalı gövdesi ve son derece sessiz olan öğütme mekanizması ile yeni Siemens TE701204RW tam otomatik espresso ve kahve makinesinin, diğer tüm makineler içinde en sessizi olmasını sağlıyor. Makine, ses izolasyonu sayesinde gürültüsüz çalışıyor.

Işıklı fincan yeri ve kahve akış başlığı, yana doğru kolayca çıkartılabilen 2,1 litrelik su tankı, özel aroma koruma kapaklı kahve çekirdek haznesi ile tam otomatik temizleme ve kireç arındırma fonksiyonları da yeni kahve ve espresso makinesinin diğer özellikleri arasında yer alıyor. Süt başlığının kolayca temizlenmesi için makinede ayrıca “cream center cleaner” adlı hızlı durulama fonksiyonu da bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Siemens kahve makinesi EQ700 ile kahvenizi telefondan hazırlayın!
  • 20.04.2022 10:43

Siemens kahve makinesi EQ700 ile kahvenizi telefondan hazırlayın!

Siemens EQ300 ve EQ500'den sonra şimdi de EQ700 model kahve makinesini tüketicil ...

Siemens yeni macchiatoPlus kahve makinesi ile yılbaşı geceniz kahve koksun
  • 05.12.2013 10:18

Siemens yeni macchiatoPlus kahve makinesi ile yılbaşı geceniz kahve koksun

Yılbaşında sevdikleri için ideal hediyeyi arayanlara ya da yeni yıla evde, kahve ...

Siemens'ten Babalar Günü'ne özel hediye: kahve makinesi!
  • 27.05.2013 12:03

Siemens'ten Babalar Günü'ne özel hediye: kahve makinesi!

En güzel Babalar Günü hediye alternatiflerinden biri bu yıl da Siemens Ev Aletle ...

Siemens kahve makinesi lezzetli anlar yaşatacak!
  • 08.03.2013 11:56

Siemens kahve makinesi lezzetli anlar yaşatacak!

Siemens Ev Aletleri en lezzetli kahvelerin kolayca hazırlanmasını sağlayan yeni ...

Siemens kahve makinesiyle her fincanda büyüleyen lezzetler!
  • 30.01.2013 10:35

Siemens kahve makinesiyle her fincanda büyüleyen lezzetler!

Siemens Ev Aletleri Sevgililer Günü’nde, kahve tutkusu gibi güçlü bir aşk yaşaya ...