maritbet girişmaritbet
Sedir ağacının güçlü etkisi Cubo'nun renk kartelasıyla şimdi evlerde!

Sedir ağacının güçlü etkisi Cubo'nun renk kartelasıyla şimdi evlerde!

Doğada oldukça sık rastlanan renklerdir toprak ve ağaç tonları… CUBO’nun ‘’Sedir’’ rengi de bu tonlardan.. Renk doğallığın modernlikle sentezi adeta.

CUBO’nun iç cephe kartelasında yer alan ‘Sedir’ rengi Sedir Ağacı’nın gövdesindeki tonlardan oluşuyor. Adını da Sedir Ağacı’ndan alan renk, tercih edildiği mekanlara da o gücü etkileyici bir şekilde yansıtıyor.

Son yıllarda iç cephe duvar boyalarında gri tonlar kadar popüler olan kahve tonlar uzmanlara göre rahatlığı ve konforu simgeliyor.

Oldukça zengin ürün alternatifleri ve renk seçenekleriyle sektörde iddiasını ortaya koyan CUBO’nun bu anlayışla renk kartelasına dahil ettiği ‘Sedir’ rengine Sedir Ağacı’nın gövdesi ilham kaynağı olmuş. Özellikle Akdeniz ikliminin hakim olduğu bölgelerde sıkça rastlanan Sedir Ağacı, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıyla biliniyor. CUBO’nun bu ağaçtan öykünerek oluşturduğu renk, tercih edildiğinde doğanın güçlü izlerini duvarlara taşıyor.

Tamamen yerli sermaye ile boya sektörünün hızlı yükselen değeri CUBO’nun, ‘Sedir’ rengi, CUBO’nun tüm iç cephe boyalarında elde edebileceğiniz bir renk. Tercih edeceğiniz iç cephe boyası ipek mat, soft mat, mat görünümlü, su bazlı ve silinebilir özellikteki tüm ürün gruplarında hazır olarak bulunuyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz