maritbet girişmaritbet
Philips DesignLine, yenilikçi tasarımıyla iF’te Altın Ödülü kazandı

Philips DesignLine, yenilikçi tasarımıyla iF’te Altın Ödülü kazandı

Geçtiğimiz yıl TV pazarında gündem oluşturan Philips DesignLine, 2014’e de damgasını vuruyor

DesignLine, tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden olan iF'te Altın Ödülü kazanan ürünlerden biri oldu. DesignLine'ın aldığı ödülün yanı sıra, TP Vision  Philips PFL 47PFL7108S için de bir ‘2014 iF Ürün Tasarım Ödülü' almaya hak kazandı. Philips DesignLine Smart TV, Almanya'nın Münih şehrinde düzenlenen iF Töreni'nde prestijli Altın iF Ürün Tasarım Ödülü'nü kazandı. Endüstrinin üst düzey isimlerden oluşan uluslararası jüri heyeti DesignLine'ın geleneksel TV tasarımı ile bağlarını kopartan yenilikçi tasarımını ödüllendirdi. iF ürün tasarım ödülü kazanan 1.220 üründen sadece 50'si iF altın ödülü almak üzere seçiliyor. Yenilikçi ürün tasarımında en prestijli ödüllerden biri olan iF, merkezi Almanya'nın Hanover şehrinde olan International Forum Design GmbH tarafından destekleniyor. DesignLine'ın aldığı altın ödülün yanı sıra, TP Vision  Philips PFL 47PFL7108S için de bir ‘2014 iF Ürün Tasarım Ödülü' almaya hak kazandı. Alışılmadık tasarımı Philips DesignLine TV'nin modern yaşam alanlarında heyecan verici bir şekilde dikkat çekmesini sağlıyor. DesignLine TV'nin önü, siyahtan şeffafa geçen ve TV kapalıyken ekranı maskeleyen kusursuz bir cam levhadan oluşuyor. 

TV açıldığında ise, büyük cam ön kısım ekrana büyülü bir dalgalanma efekti veriyor. Philips'in eşsiz Ambilight sistemi, ekran üzerindeki içeriğin rengine kusursuz şekilde uyan renkteki ışığı televizyonun arkasındaki duvara yansıtıyor. Bu ise, izleme deneyimini ciddi şekilde artırırken dalgalanma algısını daha da geliştiriyor.

Ödül yeni inovasyonlar için motive edecek
Philips TV'leri tasarlayan ekibin başındaki isim TP Vision Kıdemli Kreatif Direktörü Rod White, “DesignLine'ın iç mekana odaklı tasarım yaklaşımı, geleneksel TV tasarımı ile bağlarımızı kopartmamıza imkan veren seçtiğimiz şekil ve malzemelere de yansıyor. Alışılmışın ötesine geçen TV'ler sağlamamız ve tüketicilerimize anlamlı inovasyonlar sunmaya devam etmemizde bizleri motive eden iF Gold Ödülü bunu mümkün kılan tüm TP Vision ekibi için de muazzam bir ödül.” dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Philips DesignLine, yenilikçi tasarımıyla iF’te Altın Ödülü kazandı
  • 04.03.2014 12:38

Philips DesignLine, yenilikçi tasarımıyla iF’te Altın Ödülü kazandı

Geçtiğimiz yıl TV pazarında gündem oluşturan Philips DesignLine, 2014’e de damga ...

iF’ten, VitrA’ya 5 ödül birden geldi
  • 27.02.2014 14:55

iF’ten, VitrA’ya 5 ödül birden geldi

VitrA, ürünleriyle iF Product Design Award 2014 ödülüne layık görüldü ...

Vitra iF Product Design Award 2013'te 3 ödül aldı!
  • 08.12.2012 08:45

Vitra iF Product Design Award 2013'te 3 ödül aldı!

VitrA, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü ol ...