maritbet girişmaritbet
Penelope uyku günleri sürprizlerle geliyor

Penelope uyku günleri sürprizlerle geliyor

Türkiye’nin yastık ve yorgan markası PENELOPE, ülke çapında sürdürdüğü Uyku Günleri’ne yeni sürprizlerle devam ediyor

Türkiye'nin yastık ve yorgan markası PENELOPE, ülke çapında sürdürdüğü Uyku Günleri'ne yeni sürprizlerle devam ediyor. Bu kapsamda PENELOPE, Mart ayı süresince geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıyor. Türkiye genelinde hizmet veren 40 PENELOPE Club satış noktası ve üç PENELOPE Mağazası'nda geçerli olacak kampanyada; her alışverişe yüzde 25 indirim uygulanacak. İndirimin yanı sıra alışveriş yapan herkes PENELOPE Pilo kaz tüyü yastıkları 37 TL yerine 9.90 TL'den satın alma şansı yakalayacak…

Uyku kültürüne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren PENELOPE, Türkiye'ye çapında farklı zamanlarda gerçekleştirdiği “Uyku Günleri”ne devam ediyor. PENELOPE'nin Mart ayında Ümraniye Buyaka AVM'de hizmete girecek üçüncü mağazası ile eş zamanlı olarak başlayacak “Uyku Günleri Kampanyası”, uykusuna yatırım yapmak isteyenlere büyük sürprizler sunuyor. Uyku Günleri'nde yastık, yorgan ya da uyku aksesuarı grubundaki birbirinden konforlu ve sağlıklı her ürün, Mart ayı boyunca yüzde 25 indirimle satışa sunulacak. 40 PENELOPE Club satış noktası ve üç PENELOPE Mağazası'nda geçerli olacak kampanya kapsamında alışveriş yapan herkes PENELOPE Pilo kaz tüyü yastığı 37 TL yerine 9. 90 TL'ye satın alabilecek.

Kampanya kapsamında 9.90 TL'ye satışa sunulacak PENELOPE Pilo kaz tüyü yastıklar; sırt ve gıdık tüyünden üretiliyor. Sıcaklık değişimlerine karşı vücudu koruyarak nemi ayarlayıp, uyku için uygun bir ortam sağlıyor. PENELOPE Pilo, gece vücudun terini emen ve gündüz bu nemi havaya geri püskürten “Hygroscopic” yapısı sayesinde bakteri ve koku oluşumunu önlüyor. Yüzde 100 pamuklu kılıfı ile PENELOPE Pilo, Sırt üstü, yan yatım ve yüz üstü yatım tercih edenler için mükemmel bir alternatif oluştururken, sert dolumu sayesinde alçak yastık sevenlerin de ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Türkiye'de yastığın ve yorganın markası PENELOPE, kendi mağazaları ve Türkiye geneline yayılan PENELOPE Club köşeleri ile tüketicisiyle buluşuyor. Mağaza ve Club'larda birbirinden farklı yastık ve yorgan çeşitleriyle uyku kültürüne yeni bir soluk getiren marka, Uyku Günleri ile de tüketicisine çok özel fırsatlar sunuyor. Marmara Forum AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM gibi noktalarda açtığı mağazalarında uykuya dair her şeyi bir araya getiren PENELOPE, satış noktalarında ise PENELOPE Mağazaları'ndan esinlenerek geliştirilen ve konumlandırması farklı lokasyonlarda yapılan PENELOPE Club'lar ile daha geniş kitlelere ulaşıyor.

Bir MAYA TEKSTİL markası olan PENELOPE hakkında (216) 561 20 02 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir, www.pnlp.com.tr, www.mayatekstil.com veya www.uykumgeldi.com web adresleri ziyaret edilebilir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Penelope, uykudaki konforu salonunuza taşıyor
  • 29.09.2014 12:53

Penelope, uykudaki konforu salonunuza taşıyor

Amerikan Best TV Koltukları, Penelope Mağazaları’nda satışa sunuldu... ...

Züchex’de Penelope rüzgârı esti
  • 03.09.2014 15:03

Züchex’de Penelope rüzgârı esti

Türkiye’nin ilk kaz tüyü yastık – yorgan üreticisi Maya Tekstil’in premium marka ...

Penelope yatak koruyucuları huzurlu bir uyku vaad ediyor
  • 26.11.2013 16:00

Penelope yatak koruyucuları huzurlu bir uyku vaad ediyor

Penelope, yatak koruyucu ailesi ile hem yataklarınızın ömrünü uzatıyor hem de uy ...

Maya Tekstil Evteks Fuarı'na katılacak!
  • 08.05.2012 12:37

Maya Tekstil Evteks Fuarı'na katılacak!

Uyku kültürünün öncü ismi Maya Tekstil, yüksek kalitedeki dolgu malzemelerini ku ...

Penelope uyku günleri sürprizlerle geliyor
  • 27.02.2012 14:30

Penelope uyku günleri sürprizlerle geliyor

Türkiye’nin yastık ve yorgan markası PENELOPE, ülke çapında sürdürdüğü Uyku Günl ...

Penelope Bebe, yeni ürünleri ile Anne Bebek Fuarı'nda
  • 02.01.2012 11:13

Penelope Bebe, yeni ürünleri ile Anne Bebek Fuarı'nda

Türkiye’de yastığın ve yorganın markası PENELOPE, Bebe Serisi ve yeni ürünleri i ...