maritbet girişmaritbet
Nolte, mutfak çekmece ve dolapları ile farklılık peşinde!

Nolte, mutfak çekmece ve dolapları ile farklılık peşinde!

Birbirinden şık mutfak tasarımlarıyla tüm dünyada haklı bir üne sahip olan Alman Nolte, mutfaklar için tasarladığı çekmece ve dolap sistemleri ile de farkı ortaya koyuyor

Günümüzde mutfakların yaşam alanı olarak değerlendiriliyor oluşu, daima düzenli ve derli toplu görünmelerini gerektiriyor. Ayrıca kadınlar, mutfakta vakit geçirirken aradıklarına bir çırpıda ve kolayca ulaşmak istiyor. İşte bu ihtiyaçlardan yola çıkan Nolte, görebileceğiniz en pratik ve en estetik çekmece ve dolap sistemlerini tasarladı.  

Nolte'den mutfaklara yeni bir düzen... 
 
Nolte, modern dolap sistemleri ile günlük mutfak yaşamına düzen getiriyor. Mükemmel planlanmış sürgülü kasalar ve çekmeceler, iç düzenlemeler ve mükemmel detaylar mutfağı en verimli şekilde kullanmanızı sağlıyor. Böylece fazla çaba harcamadan mutfağınızda istediğiniz şeye ulaşmanız da mümkün oluyor. Değişik genişlikteki çekmeceli dolaplar, mutfağınızdaki alandan en uygun şekilde yararlanmanız için harika bir fırsat sunuyor. 
 
80 kg taşıma kapasiteli çekmeceler… 
 
Nolte'nin ComfortLine düzenleme sistemi sayesinde çatal bıçak ve porselen takımlarını, tencereleri yerleştirmek de artık sorun olmaktan çıkıyor. Değişken raf yükseklikleri ve geniş hacimli çekmeceler ile büyük boyutlardaki objeler bile rahatlıkla yerleştirilebiliyor. Yan çerçevelerin yüksekliği ve olağanüstü geniş çekmecelerin 80 kiloya kadar taşıma kapasitesi ile içecek kasaları bile artık mutfakta kendine yer bulabiliyor. Farklı tezgah derinliklerine de uyabilen çekmeceli dolaplar, 75 cm'lik tezgahlarda fazladan %35 ek depolama alanı sağlıyor. Modern atık ayırma sistemi ise mutfakta günlük işlerinizi kolaylaştırıyor. 
 
Mükemmel iç tasarım ile karmaşaya son...
 
ComfortLine sürgülü kasa ve çekmece sistemi, boşa harcanan depolama alanlarını ve ağırlık sorununu ortadan kaldırıyor. Tam kapasite ile dolu olduğunda bile mükemmel iç düzenlemesi sayesinde karmaşaya izin vermiyor. Aynı zamanda bu sistemde çekmecelerinizin yerini değiştirme, ayarlama yapma, yenilerini ekleme imkanınız da bulunuyor.  
 
Çekmece ve dolaplarda şeffaflık zamanı... 
 
Glassline adıyla kullanıcıların beğenisine sunulan tasarımlar ise şeffaf camdan yapılmış çekmece yüzeyleri ile çekmeceyi açmadan içini görmenizi sağlıyor. Böylece aradıklarınızı kolayca bulmanız ve zamandan kazanmanız mümkün hale geliyor. Metal ile camın estetik birleşimini gözler önüne seren Nolte Glassline serisi çekmeceler aynı zamanda geniş hacmi ile de oldukça konforlu. 
 
Mutfakta sessizlik teknolojisi...
 
Nolte, mutfakta dolap kapaklarının ve çekmecelerin kapanırken çıkardıkları sinir bozucu seslere ve gürültülere karşı da mükemmel bir çözüm getiriyor. Yeni SilentComfort teknolojisiyle Nolte'de dolap ve çekmeceler, son derece sessiz bir şekilde kapanıyor. Menteşelere takılan küçük bir frenleyici sayesinde dolap kapakları ve çekmeceler sessizliğe bürünürken, size de mutfakta bu sessizliğin tadını çıkarmak düşüyor. 
 
Sadeliği sevenler için kulpsuz çekmece ve dolaplar...  
 
Nolte'nin çekmece ve dolaplarda sunduğu bir başka özellik ise kulpsuz mutfak mobilyalarında bulunan it-aç teknolojisi... Sadeliği sevenler için eşsiz bir tasarım sunmak isteyen Nolte, kulpsuz çekmece ve dolap modellerinin modern görünümü ile mutfaklarda bir devrim oluşturuyor. Özel bir mekanizma sayesinde hafifçe itmeniz, dolap ve çekmecelerin sessizce açılması için yetiyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum’da mutfak mobilya pazarı yüzde 30 büyüdü
  • 15.07.2021 17:36

Bodrum’da mutfak mobilya pazarı yüzde 30 büyüdü

Pandemiyle birlikte 3’e katlanan Bodrum nüfusu, konut sektörünün yanı sıra mutfa ...

Nolte Türkiye’de mutfak fabrikası açmaya hazırlanıyor
  • 14.10.2013 10:34

Nolte Türkiye’de mutfak fabrikası açmaya hazırlanıyor

Günde 750 adet üretim ve yüksek satış kapasitesiyle Nolte Avrupa’da da ilk 3’te ...

Nolte, Türkiye'de üretim planları yapmaya başladı!
  • 24.09.2013 09:25

Nolte, Türkiye'de üretim planları yapmaya başladı!

Nolte, Türkiye pazarında bu yıl yüzde 150 oranında büyüme hedefliyor ...

Nolte 20 yeni mağaza açmayı hedefliyor!
  • 25.04.2013 14:17

Nolte 20 yeni mağaza açmayı hedefliyor!

Mutfak ve yatak odası ile geliştirdiği ürün portföyüne dolap tasarımları gibi al ...

Nolte, Express markasıyla Türkiye’de lider olma hedefinde!
  • 05.08.2012 13:24

Nolte, Express markasıyla Türkiye’de lider olma hedefinde!

Dünyanın önde gelen mutfak markalarından Alman Nolte, yeni oluşturduğu alt marka ...

Nolte, mutfak çekmece ve dolapları ile farklılık peşinde!
  • 23.07.2012 16:26

Nolte, mutfak çekmece ve dolapları ile farklılık peşinde!

Birbirinden şık mutfak tasarımlarıyla tüm dünyada haklı bir üne sahip olan Alman ...