maritbet girişmaritbet
Lazzoni yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor!

Lazzoni yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor!

Lazzoni, 60 yılı aşkın tecrübesi, güvenirlik ve kalitesi ile sektöründe haklı bir saygınlığa ulaşmış, mobilya sektörünün lider kuruluşlardan biri. İş azmi ve kararlılığından aldığı gücü güvene dönüştüren firma, yaptığı doğru yatırımlarla günümüzde de istikrarlı bir şekilde büyümeye üçüncü kuşak ile devam ediyor

 

Lazzoni, 60 yılı aşkın tecrübesi, güvenirlik ve kalitesi ile sektöründe haklı bir saygınlığa ulaşmış, mobilya sektörünün lider kuruluşlardan biri. İş azmi ve kararlılığından aldığı gücü güvene dönüştüren firma, yaptığı doğru yatırımlarla günümüzde de istikrarlı bir şekilde büyümeye üçüncü kuşak ile devam ediyor. Beğeni düzeyi ve beklentileri yüksek gruplara yönelik ürünleri, farklı tasarımları ve hizmet kalitesi sayesinde en seçkin markalar arasında yer alıyor.
 
ULUSLARARASI BAŞARI   
 
Markalaşma yolculuğu 1950'li yıllara dayanan LAZZONI, Ankara merkezli; ancak yüzünü dünyaya dönmüş bir marka. Elli yıl önce, Osman Kababulut'un temellerini attığı markayı uzun yıllardır oğlu Yaşar Kababulut başarıyla yönetiyor. Yaşar Kababulut, "Biz bir aile şirketiyiz. Bayrak teslimi çok kritik bir konu. Bunun için aileler, aile şirketleri için planlama yaparak çocuklarını meslek seçimlerinde yönlendirmeliler. Aile şirketinin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda çocuklarına sağlayacakları mesleki eğitim, şirketler için önemlidir" diyor. Şu anda üçüncü kuşağı temsil eden Efe Kababulut, Amerika'da aldığı Endüstriyel Tasarım eğitimi sonrası, Lazzoni Mobilya'da gerek tasarımları gerekse idarecilik vizyonu ile başarılarına katkı sağlıyor. Lazzoni Mobilya'nın Nisan 2009'da açılan Amerika'daki ilk mağazasının operasyonundan sorumlu olan Efe Kababulut "Manhattan Chelsea bölgesinde 7'nci Avenue ile 18'inci sokağın kesiştiği yerde 600 metrekarelik tek mağazada aylık ortalama 300 bin doların üstünde ciro elde ediyoruz" dedi.
 
TÜRK, İTALYAN, ABD'Lİ 
 
Türk, İtalyan ve Amerikalı tasarımcıları bir araya getiren Lazzoni'nin uluslararası alandaki hedefleri arasında New York'ta dört mağaza açmak yer alıyor. New York New Jersey'de haziran ayında ikinci mağazasının açılışını yapacak olan Lazzoni; mevcut lojistik yatırımını iki katına çıkararak diğer eyaletlerde de faaliyete başlıyacaktır.
 
MODERN BİR ROMANTİK JOYCE ELİZABETH KOLEKSİYONU
 
LAZZONİ markasının modern çizgisinin nostaljik ve romantik tasarımlarla buluştuğu klasik Joyce Elizabeth koleksiyonun özellikleri; krem ve beyaz renklerde lake uygulamalar ile pudra ve toprak renklerinin birbiriyle uyumlu tonlarından oluşuyor. Lazzoni New York mağazasının genç ve başarılı tasarımcısı İçmimar Joyce Elizabeth'in adını taşıyan koleksiyon, klasik ve romantik tarzın evrensel zarafetini Lazzoni kalitesi ile sunuyor. Dünya Poker Şampiyonası birincisi Amerikalı Phil Galfond'un evinin dekore edilmesi, toplam dört milyon dolarlık bir bütçe ile gerçekleştirildi ve bu başarılı proje, Joyce Elizabeth ve Lazzoni'nin başarılı birlikteliğinin de temeli oldu. Ardından takip eden projede ise Joyce Elizabeth, New York Tribeca'da bir rezidansın tüm dairelerini Lazzoni ürünleri ile dekore ederek yine önemli bir projeye imza attı. Joyce Elizabeth'in tasarımlarından oluşan koleksiyon rekabetçi fiyatlarla tüm Lazzoni mağazalarında yaşam alanlarınıza zarafet katmak için sizleri bekliyor.
 
LAZZONİ MOBİLYA'YA TANINMIŞ MARKA STATÜSÜ
 
ANKARA'da üretim yapan ve hem yurtiçi hem de yurtdışında mağazaları bulunan Lazzoni Mobilya, Türk Patent Enstitüsü tarafından çok sınırlı sayıda verilen tanınmış marka statüsüne layık görülmüştür. Kaliteli ve tüketici tarafından bilinen markalara verilen bu tescil, aynı zamanda kuruluşundan bu yana Lazzoni için önemli olan koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesini de destekler niteliktedir. Tanınmış marka tescili, yurtdışı girişimleri ile de önemli başarılara imza atan Lazzoni için uluslararası platformda da önemli bir avantaj sağlayacaktır.
 
YENİ FABRİKA PROJESİ
 
DÜNYANIN en önemli deri koltuk  üreticisi, İtalyan Nicoletti Home ile Lazzoni Mobilya Ankara'daki ortak projesini başlatıyor. 40 yıllıkdeneyimi ile ürettiği doğal deri ürünlerinin satışının %90'ını uluslararası pazarda gerçekleştiren Nicoletti Home, Lazzoni Mobilya işbirliğinde yeni tasarımlara imza atıyor. Bu proje ile Türkiye'nin üretim gücü sayesinde öncelik ABD, Orta Doğu ve İsrail olmak üzere tüm dünyaya yoğun ihracat planlanıyor. Üretimin yüzde 25'ni yurtiçi, yüzde 75'ni yurtdışı tüketicilere sunacak olan Lazzoni, günde 50 takım deri koltuk üretimini gerçekleştirecek fabrikanın proje çalışmalarını başlatmıştır.
 
LAZZONİ'NİN YENİ ONLİNE SATIŞ SİTESİ
 
Lazzoni'nin yeni yatırımı NUEV.com, Türkiye'nin ilk ve tek sadece online satışı yapılan mobilya markası olarak rekabetçi fiyatlar ve üst düzey kaliteyi fabrikadan tüketiciye taşıyor. www.nuev.com diğer online mobilya alışveriş sitelerinden ayıran en önemli özelliği tasarım ürünlerini uygun fiyatlarla sunuyor olması. Üretimlerinde kaliteli ve ileri teknolojiyi kullanan Nuev.com; en önemli maliyet kalemlerini oluşturan fiziksel depo ve mağaza giderlerini düşürerek tüketiciyi yılın her günü uygun fiyatlarla buluşturuyor. Lazzoni, tecrübesi ile www.nuev.com kalitesini ve güvenilirliğini her zaman en üst seviyede tutarak, tüketicilere istedikleri yerde ve istedikleri zaman online mobilya alışverişi yapabilmenin keyfini yaşatıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!
  • 09.09.2022 13:22

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!

Ankara, ağustosta ilk kademe mesken aboneleri için kilovatsaat başına 1,44 lira ...

Bakan Varank: Türkiye mobilya sektöründe birinci ligde
  • 23.07.2022 00:54

Bakan Varank: Türkiye mobilya sektöründe birinci ligde

Bakan Varank, Recep Tayyip Erdoğan Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki "Doğu Anadolu ...