maritbet girişmaritbet
La Cuisine Restoran'da Nova Aydınlatma imzası!

La Cuisine Restoran'da Nova Aydınlatma imzası!

La Cuisine Restoran’ın prestijli iç mimarisinin en çarpıcı unsuru olan aydınlatmalarını, Nova Aydınlatma’nın özel üretim ürünleri oluşturuyor

 

Dünya mutfağını Ankara'nın en seçkin semti Çukurambar'a taşıyan La Cuisine Restoranın iç mimarisini Aylin Küçükkaya tasarlarken; aydınlatma üretimini Türkiye'de profesyonel aydınlatmanın öncü ismi olan Nova Aydınlatma gerçekleştirdi. Farklı lezzetleri, ferah ve özgün iç mekân tasarımı ve özel üretim aydınlatma ürünleri ile La Cuisine, Ankara'da restoran kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Mekânın iç mimarisine hâkim olan genel tarz Fransız stiline yakın olmakla beraber tamamıyla özgün çizgiler barındırıyor.
 
İç Mimar Aylin Küçükkaya'nın klasiği modernize ettiği mükemmel uygulamaları ile Çukurambar sakinlerine ve çevre restoranlara örnek teşkil eden mekân; her ince ayrıntısı ile La Cuisine'in tarzını ve konuklarına yaşatmak istediği konsepti, içeriye adımınızı atar atmaz hissettiriyor.
 
Göz kamaştırıcı sadeliği ve asaleti ile La Cuisine tarzını tamamlayan sarkıtlar!
 
La Cuisine'nin bar, pencere ve sandalye kenarlarında bulunan zarif desenli kelime kökeni olarak da Fransızcadan gelen ferforje malzemeli dekoratif unsurlar, esinlenilen Fransız tarzını hissettiriyor.
 
Restoran bölümünde bulunan, aydınlatma armatürlerinin yukarıdan aşağıya doğru genişleyen alışılmış formlarının aksine yaratıcı ve orijinal bir görünüme sahip, yukarıdan aşağıya doğru daralan dekoratif sarkıtlar şık minimalizmin temsilcileri olarak göze çarpıyor.
 
La Cuisine'deki aydınlatma seremonisi yuvarlak hatlı üstü desenli sarkıtlarla devam ediyor!
 
La Cuisine Restoran'ın bar bölümünde ağırlıklı olarak kullanılan sarkıtlar bulundukları bölümle son derece uyumlu tasarlanmış. Pencere ve bar tasarımlarının dekoratif ferforje desenlerinde bulunan işlemelerle uyumlu, göz yormayan dinlendirici tasarımlar iç mimar Aylin Küçükkaya ve Nova Aydınlatma iş birliği ile üretilmiştir. Ofis, ev, dış mekân, konser salonu, AVM gibi her türlü yaşam alanı ile uygun kaliteli ve şık aydınlatma tasarımları için Nova Aydınlatma özel üretim bölümü ile iletişime geçebilirsiniz.
 
D Tasarım
 
Amerika'da uzun yıllar yaşayan Aylin Küçükkaya, 2004 yılında Türkiye'ye geri döndüğünde iç mekan tasarımcısı olarak çalışmaya devam etmiş; 2009 yılında da Ankara'da kendi şirketi “D Tasarım” İç Tasarım, Ürün Tasarımı ve Danışmanlık Şirketini kurmuştur. Halen D Tasarım'da eşsiz projeler çıkaran Küçükkaya aynı zamanda Orta Doğu Teknik
Üniversitesi'nde, “Yeni Ofis (The New Office)” dersi vermektedir. D Tasarım, biçim, işlev, malzeme, kalite ve ergonomi endişeleri ile benzersiz tasarım çözümleri hedefleyen; profesyonelliğini ve üstün tasarım zevkini tüm çalşmalarına yansıtan , son derece titizlikle çalışan ve her alanda özgün tasarımlar sunabilen bir firmadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Canan Residence'ın dekorasyonu bohem etkisi yapıyor!
  • 02.03.2013 16:33

Canan Residence'ın dekorasyonu bohem etkisi yapıyor!

Canan Residence'taki muhteşem manzaraya sahip ev, sahiplerinin rahatça kullandık ...

La Cuisine Restoran'da Nova Aydınlatma imzası!
  • 18.09.2012 15:57

La Cuisine Restoran'da Nova Aydınlatma imzası!

La Cuisine Restoran’ın prestijli iç mimarisinin en çarpıcı unsuru olan aydınlatm ...