maritbet girişmaritbet
Kumtel Mobile Serisi infrared ısıtıcılarla eviniz sıcak bir kışa davetli!

Kumtel Mobile Serisi infrared ısıtıcılarla eviniz sıcak bir kışa davetli!

İnfrared ısıtıcı teknolojisinde her yıl çıtayı yükselten Kumtel, bu kış sezonunda ısıtıcıları taşınabilir hale dönüştüren Mobile Serisi’ni sunuyor

 

İnfrared ısıtıcı teknolojisinde her yıl çıtayı yükselten Kumtel, bu kış sezonunda ısıtıcıları taşınabilir hale dönüştüren Mobile Serisi'ni sunuyor. Uluslararası standartlara uygun yeni ayak sistemi, devrilme emniyeti ve alarm uygulaması ile ısıtıcılarda yüksek düzeyde güvenlik sağlıyor. Kumtel ayrıca Türkiye'de ilk ve tek olarak infrared ısıtıcılarda 7 yıl garanti ve 12 bin saat kullanım ömrü sunuyor.

“Isıtmak bizim işimiz” sloganıyla ısıtıcı sektöründe Türkiye'nin en büyük üreticisi olan Kumtel; Twingo, Ecoray, Wingo, Zenon ve Elit adlı infrared ısıtıcılarıyla sıcak bir kışa davet ediyor. Özel termostatıyla oda sıcaklığını hissederek, otomatik olarak ısı ayarını dengeleyen Kumtel İnfrared Isıtıcılar, ev, işyeri, ofis, yemekhane ya da banyo gibi kısa sürede ısıtılması gereken değişik büyüklükteki yerler için ideal. Ayrıca açık alanlarda, rüzgârlı havalarda bile dengeli ve kolay ısıtma sağlıyor.

Kumtel Mobile Serisi 

Duvara monte edilebildiği gibi ayaklarıyla da kullanılabilen infrared ısıtıcılar için Kumtel, güvenlik düzeyi yüksek yeni bir sistem geliştirdi. Kumtel Mobile Serisi başlığı altında değerlendirilen bu sistemle infrared ısıtıcıların taşınabilir olarak kullanılabilmesi mümkün hale geldi. Böylece ısıtıcının mekan içerisinde rahatlıkla yer değiştirebilmesine imkan sağlandı. Kumtel Mobile Serisi ürünleri, uluslararası denetleme kuruluşu SGS (Société Générale de Surveillance), Sanayi Bakanlığı ve TSE onaylı olarak tüketicilere sunuluyor. Türkiye'deki yeni yasal güvenlik uygulamalarına göre, belirlenen kalite standartlarına uymayan ürünler, yalnızca bir yere sabitlenerek kullanılabiliyor. Kumtel Mobile Serisi ürünleri, yüksek kalite standardıyla istenilen yere taşınabiliyor.

Devrilme emniyeti var

Kumtel'in geliştirdiği yenilikler bununla da kalmadı. Mobile Serisi ısıtıcılara devrilme emniyeti  de eklendi. Isıtıcının herhangi bir nedenle devrilmesi halinde emniyet sistemi devreye girerek enerjiyi kesiyor. Twingo ürününde ise buna ekstra olarak sesli alarm da devreye girerek kullanıcıyı uyarıyor. Kumtel Mobile Serisi ürünleri, Twingo, Ecoray, Wingo, Zenon ve Elit İnfrared Isıtıcı modellerinden oluşuyor.

Testlerden tam not aldı

Kumtel Mobile Serisi ısıtıcılar, bağımsız denetleme kuruluşu SGS'nin duvar yakmama, olağandışı çalışma, mekanik denge, devrilme ve gazlı bez yakmama, metal kafes ağırlık dayanımı ve güvenli kafes testlerinden tam not almanın güvencesiyle tüketiciye sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koçtaş kombi ve elektrikli ısıtıcılarda ilk adresiniz olsun
  • 03.12.2014 10:22

Koçtaş kombi ve elektrikli ısıtıcılarda ilk adresiniz olsun

İçinde bulunduğumuz kış aylarında ısınabilmenin bir yolu da Koçtaş'taki onlarca ...

Kumtel Mobile Serisi infrared ısıtıcılarla eviniz sıcak bir kışa davetli!
  • 16.10.2012 10:03

Kumtel Mobile Serisi infrared ısıtıcılarla eviniz sıcak bir kışa davetli!

İnfrared ısıtıcı teknolojisinde her yıl çıtayı yükselten Kumtel, bu kış sezonund ...