maritbet girişmaritbet
Koleksiyon’un ofis koltuk modeli Tola’ya tasarım ödülü!

Koleksiyon’un ofis koltuk modeli Tola’ya tasarım ödülü!

Koleksiyon yeni ofis koltuğu serisi Tola ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Uluslararası Red-Dot Ürün Tasarımı ödülüne layık görüldü

 

Koleksiyon yeni ofis koltuğu serisi Tola ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Uluslararası Red-Dot Ürün Tasarımı ödülüne layık görüldü. Gala ofis koltuğuyla geçen senenin ödülünü kazanmış olan Koleksiyon böylece uluslararası platformlardaki başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

19 kategoriden 4 bin 500'ün üzerinde çalışmanın değerlendirildiği ödüllerde Tola, uluslararası profesyonellerden oluşan 37 kişilik jürinin beğenisini kazandı. “f/p design” ekibi ve Koleksiyon işbirliğiyle tasarlanıp geliştirilen Tola hem görsel dili hem de de mühendislik çözümleriyle günümüzün hızla değişen çalışma alanları için geliştirilmiş bir öneri olarak öne çıkıyor. 1955 yılından günümüze dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olarak kabul edilen Uluslararası Red-Dot Tasarım Ödülü'nün sahibi olan Tola, Almanya'nın Essen şehrinde yer alan

Red-Dot Tasarım Müzesi'nde 2 – 28 Temmuz tarihleri arasında sergilenecek.

Tola Hakkında

 “f/p design” (Fritz Frenkler, Anette Ponholzer) tarafından tasarlanan Tola ofis koltuğu serisi, bugün hiyerarşik bariyerlerin giderek ortadan kalktığı dinamik çalışma alanlarını tamamlamak amacıyla geliştirilmiş bir önermedir. Karakterini üst üste yükselerek birbirini saran yumuşak kabuklardan alan Tola, bu modüler yapısı sayesinde yüksek sırtlı yönetici koltuğundan alçak sırtlı seminer ve bekleme koltuklarına kadar çeşitlenen esnek ve stil sahibi bir ofis koltuğu serisidir. Tola'nın modern, ama hızlı tüketilemeyen; fonksiyonel, ama teknik görünüme yenik düşmeyen zamandan bağımsız tasarımı, temelinde çalışma ve yaşam alanlarına uyum sağlama düşüncesinden beslenen bu yeni ve dinamik ofis koltuğuna hayat verir.

Koleksiyon Hakkında

Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında Ankara'da kurulan Koleksiyon mobilyadan cam, porselen ve tekstil ürünlerine oldukça zengin bir ürün gamını tam 41 yıldır tüketicilerin beğeni ve hizmetine sunmaktadır. Koleksiyon, 1988 yılından bugüne Tekirdağ'da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yaparak Londra'dan Kahire'ye dünyanın 15 ülkesinde faaliyet göstermektedir. Yeni düşünce, yeni standart ve yeni tasarım kavramlarını sentezleyen yüksek kalitede mobilya tasarımı anlayışıyla, endüstri ürünlerinden çok, düş ve düşüncelerin ürünlerini yaratmaya çalışan Koleksiyon'un çalışma kültürü üzerine odaklanan yenilikçi konseptleri sayesinde Türkiye ve dünyada birçok büyük şirket ofislerinde Koleksiyon Mobilya ürünlerine yer vermektedir. Ev mobilyasındaki yeni yaşam alanı kurgusu ile de dikkat çeken Koleksiyon hakkında detaylı bilgiye  www.koleksiyon.com.tr'den ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Versace Home çizgisi ile tasarlanan iç mekanlar
  • 26.09.2020 15:14

Versace Home çizgisi ile tasarlanan iç mekanlar

Versace Home Koleksiyonu ile tasarlanan ev ve ofis tasarımlardan kareler. ...

Versace Home Koleksiyonu göz kamaştırıyor
  • 27.09.2020 08:45

Versace Home Koleksiyonu göz kamaştırıyor

Versace Home Koleksiyonu farklı mekanlar için tasarladığı mobilya ve aksesuarlar ...

Koleksiyon, Mahall Bomonti için örnek daire hazırladı
  • 11.07.2017 14:05

Koleksiyon, Mahall Bomonti için örnek daire hazırladı

Koleksiyon, Mahall Bomonti İzmir projesinin örnek dairesinde tercih edilen iş or ...

Koleksiyon yeni ofis serisini tanıttı!
  • 04.05.2015 15:23

Koleksiyon yeni ofis serisini tanıttı!

Koleksiyon yeni ofis tasarımlarını, uluslararası seçkin isimlerin de katıldığı ‘ ...

Yenilikçi ofis ‘Koleksiyon’u açık iş teması ile tasarlandı!
  • 31.10.2014 14:48

Yenilikçi ofis ‘Koleksiyon’u açık iş teması ile tasarlandı!

Koleksiyon ofis sektörünün en önemli fuarı olarak kabul gören Orgatec’in katılım ...

Evinizin ‘Koleksiyon’u imajını tazeliyor!
  • 21.10.2014 10:37

Evinizin ‘Koleksiyon’u imajını tazeliyor!

Çok kültürlü mazilerin geçmişinden beslenen Koleksiyon, 43 yıllık deneyimini yen ...