maritbet girişmaritbet
Kışa özel renk önerileri, tasarruf sağlayan ısı yalıtım çözümleri

Kışa özel renk önerileri, tasarruf sağlayan ısı yalıtım çözümleri

Filli Boya, soğuk kış günlerinin yaklaştığı bugünlerde yaşam alanlarını renklendirmek, rengini değiştirmek isteyenlere kışa özel renk önerileri getiriyor, ısınma giderlerini azaltmak isteyenlere ise ısı yalıtım sistemiyle çözüm ve tasarruf imkânı sunuyor

 

Kış hazırlıklarına yaşam alanlarınızı renklendirerek başlayabilirsiniz…

Yaz aylarının güneşli, cıvıl cıvıl günlerinin ardından sonbahar; biraz karanlık, biraz kasvetli ve olanca hüznüyle kendini hissettirmeye başladı. Bir yandan dolaplardan çizmeler, rengârenk hırkalar ve kazakları çıkarken, bir yandan da kış aylarında en çok vakit geçirdiğimiz yaşam alanlarımızı daha sıcak ve daha davetkâr hale getirmenin yollarını arıyoruz…

Filli Boya size bu konuda yardımcı olabilecek birkaç ipucu sunuyor…

Yaşam alanlarınızı renklendirmeye salonunuzdan başlayabilir, uzun kış akşamlarında dostlarınızı ağırladığınız, uzun ve keyifli sohbetlerin mekânı salonlarınızda sıcak ve açık tonları tercih ederek rahat ve neşeli ortamlar yaratabilirsiniz.

Salonunuzun dışarıya bakan bir bölümünü dönüştürdüğünüz keyif köşenize rahat yumuşak turuncu, kırmızı veya koyu sarı tonlarında tek kişilik bir koltuk koyabilir, önüne küçük bir ahşap sehpa ve sadece bu köşeyi aydınlatacak bir abajura yer verebilirsiniz.  İşte hazırsınız, soğuk kış günlerinde yazın bir türlü fırsat bulup okuyamadığınız kitaplarınızı okurken bir yandan kahvenizi yudumlamaya başlayabilirsiniz.

Özellikle bayanların bolca vakit geçirmekten zevk aldığı mutfağa geldiğimizdeyse ilk önce işe perdelerden başlayabilirsiniz. Renkli desenlerle, çiçeklerle bezenmiş kırık bir beyaz, bej veya çok acık sarı tonlarında, tüm kış  güneşini  adeta kucaklarcasına mutfağınıza alan yeni perdelerinize yer açabilirsiniz.

Mutfağınızın ebatlarına uygun, size her yemekte doğada piknik yapıyormuşçasına coşku verecek ham ahşaptan bir masa ve sandalyeler ve yine size çok ferah hissettirecek açık renklerde mutfak dolaplarıyla mutfağınızda her daim bahar havasını sürdürebilirsiniz.  Mutfağınızda Filli Boya'nın Güneş rengi gibi uçuk sarılar, Limoni Yeşil gibi yeşilin canlı tonları, Somon, Gülpembe gibi turuncu ve açık tonları kullanılabilir. Bu renkler dikkatli ve hazır olma duygularını uyandırır, yaratıcılığı destekler.

Özellikle soğuk kış günlerinde hafta sonları kimsenin sıcacık yatağından çıkmak istemeyeceği yatak odalarınızda ise mavi rengi tercih edebilirsiniz. Mavinin birbirinden farklı onlarca tonuyla renklendireceğiniz yatak odalarınız sizi sakinleştirecek yoğun geçen günün sonunda size keyifli bir uyku sunacaktır.

Örneğin duvar için mavinin daha koyu bir tonunu  seçerken, yatak örtünüz, halınız, perdeleriniz için ise daha açık tonları tercih edebilirsiniz.  Biraz daha enerji ve hareket katmak isterseniz, maviyle uyumlu yeşil renkte yastıklar da yatak odanızda çok şık durabilir.

KIŞIN DONDURUCU SOĞUKLARINA KARŞI ISI YALITIMI…

Özellikle ısınma giderlerinin artış gösterdiği içinde bulunduğumuz kış aylarında, binanızın ısı yalıtımıyla gereksiz yere soğumasını engelleyebilir, sıcak ve konforlu bir iç ortama sahip olabilirsiniz.

Yaşadığımız konutlarda sadece ısınmak amacıyla bir yılda 14 Milyar $ değerinde enerji tüketiyoruz. Harcadığımız bu enerjinin yarısından fazlası yalıtımsız duvarlar üzerinden ısı iletimiyle kayboluyor ve israf oluyor. Gereksiz yere atmosfere salınan baca gazları ile hem çevre kirliliği artıyor hem de küresel ısınma tetikleniyor.

Capatect Isı Yalıtım Sistemi ile % 50 Tasarruf Edebilirsiniz…

Doğru bir ısı yalıtımı yaptırarak yaz ve kış aylarında harcadığınız yakıttan yüzde 50 tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu tasarruf ile 2-3 yılda ısı yalıtımı için harcadığınız masrafı da amorti etmeniz mümkün olacaktır. Capatect Isı Yalıtım Sistemi gibi üstün performanslı bir ısı yalıtım sistemini tercih etmek, elde edilecek tasarruf oranını yükseltirken, sistemin kendisini amorti edeceği süreyi ise kısaltacaktır. Siz de binanıza ısı yalıtımı yaptırmak istiyorsanız Filli Boya Danışma Merkezini arayabilir, ücretsiz keşif imkanından faydalanabilirsiniz.  “Filli Boya Danışma Merkezi 444 1 222”

Benekli deseniyle farklı görünüme sahip olan Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhaları, binanızı zırh gibi koruma altına alır. Capatect Sistem ile estetik ve güzelliğin yanı sıra yapınızın değeri ve dayanıklılığı da korunmuş olur. Dünyada ilk defa Filli Boya tarafından piyasaya sunulan ve tüm sınayi hakları Betek Boya Ve Kimya Sanayi A.Ş.' ye ait olan Capatect Dalmaçyalı Isı Yalıtım Levhaları, yapılarındaki “İdeal Karbon Oranı” ile benzerlerinde yüzde 20 daha yüksek bir yalıtım gücüne sahiptir. Bu sayede levha kalınlığını arttırmadan daha yüksek bir ısı yalıtım performansı sağlanmış olur.

Capatect Dalmaçyalı Levhalar, sahip oldukları uygun yoğunluk değeri ile yalıtılmış dış cephelere, üstün nefes alma ve esneklik özelliklerini kazandırırlar.Bu sayede yapılarımızda oluşabilecek küf, nem, rutubet gibi istenmeyen durumlar engellenir.Ayrıca Capatect Dalmaçyalı Levhalar yapı fiziğine uygun bir hareketle cephelerimizde oluşabilecek çatlamaların da önüne geçebilmektedirler.

Dış Cephe Bir Evin Kartvizitidir…

Capatect Isı Yalıtım Sistemi ile eskimiş, yıpranmış ve solgun binalarınızın yüzü yenilenir. Eşsiz Elastik Tuğla alternatifleri, son kat kaplama, boya seçenekleri ve sınırsız mimari çözümlerimiz ile binalarınız güzelleşir ve prestij kazanır.

Yeni nesil silikon teknolojisi ve silikonlu kaplamada hem de mineral kaplama üzerine uygulanan silikonlu dış cephe boyalarında üstün su iticilik ve kirlenmeye karşı dayanım sağlamaktadır. Maksimumum nefes alma özelliği bir kat daha arttırılmış bu ürünler ile yüzeyler çok daha az ıslanır ve hızla kurur.

Capatect Silikonlu ve Capatect Mineral Kaplamaların sınırsız doku ve renk kombinasyonları ile hayallerinizdeki tasarımları gerçekleştirebilirsiniz.

Capatect Cephe Dekorasyon Uzmanlığı, her bakımdan üstün Dalmaçyalı ısı yalıtım performansı ile birleşiyor ve binalarınızın cephelerini hayallerinizdeki estetik ve güzelliğe kavuşturuyor. Her biri Filli Boya uzmanlığı ve kalitesi ile üretilen Capatect Elastik Tuğlalar zevkinize uygun en yaratıcı renk seçenekleri size sunuluyor. Yeni ve modern teknikler ile inşa edilen binalar, eskinin geleneği ve nostaljinin güzelliği ile kaplanarak sıcaklık ve duygu kazanıyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz