maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak, 8 aylık Ar-Ge yaptı masajla uyandıran yatak üretti

İşbir Yatak, 8 aylık Ar-Ge yaptı masajla uyandıran yatak üretti

İşbir Holding’e bağlı İşbir Yatak, 8 aylık Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) çalışması sonucu yeni bir yatak geliştirdi. Sabahları önceden ayarlanabilen zamanda hafif bir sinyalle uyandıran yatak, ardından masaj yapmaya başlıyor


 
Türkiye'nin ‘yatak ustası' olarak ünlenen İşbir Yatak yeni bir yatak üretti. İşbir Holding iştiraklerinden olan İşbir Yatak'ın, 8 aylık Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge) çalışması sonucu geliştirdiği yeni yatak, sabahları önceden ayarlanabilen zamanda, hafif bir sinyalle uyandırıyor ve ardından masaj yapmaya başlıyor. İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, “Sabahları uyanmakta zorluk çekenleri masajla uyandıran yatak ürettik. Yatakta bir zaman ayar sistemi var. Uyanmak istediğiniz saate göre ayarlıyorsunuz. Önce hafif, rahatsız etmeyen bir sinyal sesi duyuyorsunuz. Eğer hala uyanmadıysanız, yatağa uyguladığımız vibrasyon (titretme) sistemiyle yatak sizi masaj yaparak uyandırıyor " dedi. 

8 aylık Ar-Ge
Bu yatak için 8 aylık bir Ar-Ge projesi yürüttüklerini söyleyen Genel Müdür Gültepe, 2 bin 500 liradan satışa sunulacak yatağın A ve B grubu tüketiciyi hedeflendiğini vurguladı. İşbir Yatak'ın Ar-Ge bölümünde bugüne kadar bir çok yeniliğin yataklara uygulandığını hatırlatan Gültepe, dünyaca ünlü bir Fransız yorgan markası için de ‘antibakteriyel elyaflı yatak' üretimi için görüşmelerinin sürdüğünü bildirdi. Gültepe, “Bu anlaşma gerçekleşirse yıllık 5 milyon Euro'luk bir iş fırsatı çıkacak. Firmamız geçen yıl 110 milyon lira ciro yapmıştı. 2010'da 140 milyon liralık ciro hedefimiz var ve şu ana kadarki gerçekleşme bu hedefi yakalayacağımızı gösteriyor” diye konuştu. Gültepe, bugüne kadar Adam & Eve, W Hotels, Sheraton, Marriott gibi küresel otelcilere de yatak verdiklerini söyledi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz