maritbet girişmaritbet
İpek Mobilya'dan yeni Nevada serisi

İpek Mobilya'dan yeni Nevada serisi

Mobilya sektörünün köklü markası İpek mobilya, estetik ve konforu ön planda tutan yepyeni bir kolleksiyon hazırladı: Nevada...

Bir oturma grubu konforlu bir dinlenmenin ve işlevsel bir kullanımın yanı sıra, göze hitap edecek estetik unsurları da bünyesinde barındırmak zorunda İpek Mobilya Nevada Koleksiyonu Şık tasarımı ile salonu dolduran modellere bir örnek.

Salonu belirli bir tarz ve konforla buluşturmak oldukça önemli. Evde bir arada geçirilen zamanların çoğunun bu mekanda paylaşıldığı düşünülürse; keyifle oturulacak bir alan yaratmak, bir anlamda salonu evin merkezi yapmak ile aynı noktaya ulaşıyor.
     
İpek Mobilya koleksiyonunda karşımıza çıkan Nevada; geniş ve rahat oturma alanı, işlevsel yapısı ve şık çizgileri ile ideal seçimler arasında yerini alıyor.
     
Modelin yumuşak ve yuvarlatılmış hatları, tasarımda ana çizgiyi belirlemiş. Dizayn aşamasında modelin sade, tanıdık kanepe ve koltuk formundan uzaklaşmamasına dikkat edilmiş. Estetik yapı ise bu yumuşak hatların yönlendirilmesine bırakılmış.
     
Kol bölümlerinde yer alan şerit uygulamaları, modern ve alımlı bir form sunmuş. Metal ayaklar ve kırlent seçenekleri de Nevada'nın zarif duruşuna ciddi katkılar sağlamış. Tek renk kumaş üzerine kurgulanan tasarım, sade ve dinlendirici bir mekanın yapıtaşlarından biri olmaya aday görünüyor.

İpek Mobilya

0352 322 00 50

www.ipekmobilya.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Obama konutzedeleri kurtardı
  • 26.10.2011 11:24

Obama konutzedeleri kurtardı

ABD Başkanı Barack Obama, Kongre'yi by-pass ederek, kredi batağındaki konutzedel ...

İpek Mobilya'dan yeni Nevada serisi
  • 16.09.2011 11:21

İpek Mobilya'dan yeni Nevada serisi

Mobilya sektörünün köklü markası İpek mobilya, estetik ve konforu ön planda tuta ...