maritbet girişmaritbet
Hotpoint-Ariston’dan ankastre alana Quadrio Kombi Buzdolabı şok fiyata!

Hotpoint-Ariston’dan ankastre alana Quadrio Kombi Buzdolabı şok fiyata!

Hotpoint-Ariston’dan tüketicinin yüzünü güldürecek çok avantajlı bir kampanya daha. İhtiyacınıza göre alacağınız 3 ankastre ürünle birlikte Hotpoint-Ariston 4D XT (TVZ) dört kapılı no-frost Quadrio kombi buzdolabı 900 TL indirimle bin 699 TL’den satışa sunuluyor

 

Hotpoint-Ariston'dan tüketicinin yüzünü güldürecek çok avantajlı bir kampanya daha. İhtiyacınıza göre alacağınız 3 ankastre ürünle birlikte Hotpoint-Ariston 4D XT (TVZ) dört kapılı no-frost Quadrio kombi buzdolabı 900 TL indirimle bin 699 TL'den satışa sunuluyor. Üçlü ankastre setinizi; ısı ayarlı bölmeye sahip, fonksiyonel ve çevre dostu Quadrio  ile çok uygun fiyata tamamlayabilirsiniz.

Hotpoint-Ariston çok avantajlı bir kampanya ile tüketicinin karşısına çıkıyor. Alacağınız üç ankastre ürünle birlikte, şık ve fonksiyonel dört kapılı 4D XT (TVZ) no-frost Quadrio buzdolabını 900 TL daha ucuza alabileceğiniz kampanya mutfağını yenileyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Hotpoint-Ariston'un şıklığı ve ileri teknolojiyi bir arada sunan ankastre ürünlerini sıcaklık ayarlı bölmeye sahip ve eco-tech teknolojisi ile daha da çevreci olan Quadrio'larla tamamlayabilirsiniz. Yeni bölmesinin sıcaklığını 0 Dereceden -26 Dereceye kadar ayarlayabilerek ister soğutucu ister derin dondurucu olarak kullanabileceğiniz Quadrio buzdolapları, birbirinden bağımsız olarak açılabilen eşsiz kapı ve çekmece tasarımlarıyla, A sınıfı enerji tasarrufuyla ve yeni nesil no-frost teknolojisiyle benzerlerinden çok üstün bir buzdolabı. Bu kampanya çerçevesinde üç ankastre ürün aldığınızda, tasarım ve teknoloji harikası olan Quadrio'ya özel bir indirimle 2.599 TL yerine 1.699 TL'ye sahip olabilirsiniz.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz