maritbet girişmaritbet
Hoover marka süpürgeler annelerin en büyük yardımcısı!

Hoover marka süpürgeler annelerin en büyük yardımcısı!

Dünyada 105 yıldır süpürgenin adı olan Hoover tarafından geliştirilen süpürgeler, sürekli ve yüksek emiş güçleri ile ev temizliğinde annelerin enprofesyonel yardımcısı olma özelliğini sürdürüyor

Hoover'in geniş süpürge grubunda torbalı, torbasız, şarjlı süpürgelerin yanı sıra 3 özelliği bir arada sunandikey şarjlı süpürge freejet ve otomatik yüzey temizleyici robocom gibi özel ürünler yer alıyor. Hoover süpürgeler Hoover tecrübesi ve kalitesi ile kendilerinden beklenenin daha fazlasını veriyor. 

Torbasız Hoover Süpürgeler; özel olarak geliştirilmiş Hoover Airvolution teknolojisi ile havanın gücünü en verimli şekilde kullanarak, sürekli emiş gücü sağlıyor. Torbasız Hoover süpürge grubunda Xarionve RushExtraserileri ile birlikte dikey süpürgeler Dust Manager ve Athyss bulunuyor. 

Hoover Xarion TXP 1520 ve Hoover RushExtra TRE 1420
Rüzgarın gücünü temizlik gücüne dönüştüren patentli Airvolutionteknolojisi ile üretilen Hoover Xarion ve Hoover RushExtra modellerinin emiş gücü hiç azalmıyor. Sıradan süpürgelerin torbaları veya hazneleri dolmadan çekiş güçleri azalırken Airvolution'ın üstün ayrıştırma gücü, tozların büyük kısmının kaset içinde toplanmasını ve filtreden geçmemesini sağlıyor. Böylece tıkanma riski azaltılarak sürekli yüksek emiş gücü sağlanıyor.Airvolution teknolojisi aynı zamanda havanın gücünü en verimli şekilde kullanarak devrim yaratıyor. Hoover Airvolution, sahip olduğu üstün teknoloji ile ayrıştırma işleminde %97 verimlilik sağlıyor. 

Torbalı Hoover Süpürgeler; alerjenlere karşı özel olarak geliştirilmiş “AllergyCare” teknolojisi ve sessizlik özelliği ile öne çıkıyor. Bu gurupta yer alan PurePower, Telios ve Capture serileri birbirinden farklı özelliklerdeki alt modelleri ile sunuluyor. 

Hoover PurePower TPP 2321

Sessizliğin gücü “PurePower” teknolojisi ile sessizlik ve güç aynı makinede buluşuyor. Hoover PurePower, bidon tipi elektrikli süpürgelere göre azaltılmış (75 dBA) ses ile çalışırken 2300W'a kadar da motor gücü sağlıyor. Bu sayede motor gücünden ödün vermeden üstün emişve sessiz temizlik sağlıyor. Alerji ile ilgili konular ve tıbbi bilimler alanında uluslararası bir kuruluş olan FISMA tarafından test edilip onaylanan benzersiz “AllergyCare” teknolojisi sayesinde  sıfır alerjenle ortamın havasını 3000 kat daha temiz bir hale getiriyor.Bu sonuç, Hepa H12 motor öncesi filtrenin, PureHepatorbanın ve atık hava çıkışı için Bactizero™ işlemli filtrenin bir araya getirilmesi ile elde ediliyor. 

Hoover Dikey Şarjlı Süpürge Hoover Freejet
Hoover'in dikey şarjlı süpürgesi Hoover Freejet; üç özelliği bir arada sunuyor: Kablosuz dikey süpürge, turbo aparat ve şarjlı el süpürgesi. Hoover Freejet dikey süpürge, kablosuz özelliği sayesinde ev temizliğinde pratik ve fonksiyonel bir çözüm sunmanın yanı sıra herhangi bir yere takılmasına gerek kalmadan kendi başına ayakta durabiliyor. Halı zeminlerde çok çabuk ve etkin bir temizlik sağlayan turbo başlık ayrıca süpürme sırasında ulaşılamayan dar alanlara rahatlıkla ulaşılmasını sağlıyor. Freejet üzerindeki çıkarılabilir şarjlı el süpürgesi ise yumuşak mobilyalar ve hayvan tüyleri gibi detay temizlik için her an kullanıma hazır.

Hoover Şarjlı Süpürgeler

Hoover teknolojisinin üstün özelliklerini barındıran Hoover Şarjlı Süpürgeler, pratik temizlik için her an kullanıma hazır.

Hoover şarjlı süpürgelerden CLICK, içinde barındırdığı yeniliklerle beklenenden çok daha fazlasını sağlıyor. Hoover CLIK şarjlı süpürgelerde bulunan ADC Teknolojisi ile toz haznesi 45 ve 90 derecelik açılarla açılıyor. Böylece hazneyi boşaltırken toza temas önleniyor ve maksimum hijyen sağlanıyor. Sadece Hoover'de bulunan bir diğer özellik olan Otomatik Temizlenen Filtre özelliği sayesinde filtre üzerindeki fırça filtreyi otomatik olarak temizliyor.Gövde üzerine akıllıca entegre edilmiş, “toz alma fırçası” ve “köşe temizleme aparatı” her an kullanıma hazır bulunuyor.

Hoover Şarjlı süpürgelerin bir diğer modeli grubunda yer alan JOVIS 3 farklı seçenek ile sunuluyor. Hoover JOVIS serisi modellerinde torbalı  ıslak-kuru temizleme seçeneği yer alıyor. JOVIS,  şarj seviyesini gösteren 4 aşamalı led gösterge ve fırçanın kaydırılması ile anında kullanıma hazır hale gelen entegre toz alma fırçası ile kolaylık sağlıyor. JOVIS serisinin kuru zeminler için olan tüm modellerinde havanın en iyi şekilde filtrelenmesini sağlayan HEPA Filtre özellikleri bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hoover’den Enerji Verimliliği Haftası’nda tasarruf
  • 07.01.2014 09:57

Hoover’den Enerji Verimliliği Haftası’nda tasarruf

Geleceğe enerji bırakmak için, enerji tasarruflu Üürünler seçin ...

Hoover marka süpürgeler annelerin en büyük yardımcısı!
  • 07.05.2013 15:10

Hoover marka süpürgeler annelerin en büyük yardımcısı!

Dünyada 105 yıldır süpürgenin adı olan Hoover tarafından geliştirilen süpürgeler ...

Hoover’den hayatı kolaylaştıran özel çözümlere özel fiyat!
  • 25.03.2013 11:13

Hoover’den hayatı kolaylaştıran özel çözümlere özel fiyat!

Hoover’in 10 kg kapasiteli, buhar destekli, 1600 devirli, A+++ enerji verimliliğ ...

Hoover 8 Pulse teknolojisi ise renkli ve beyaz çamaşırları bir arada yıkıyor!
  • 13.03.2013 09:40

Hoover 8 Pulse teknolojisi ise renkli ve beyaz çamaşırları bir arada yıkıyor!

Hoover 8 Pulse teknolojisi ile çamaşırları ayırarak yıkama ve biriktirme devri s ...

Hoover Prodige Maxi Fırın özel pişirme teknolojisiyle mutfakların vazgeçilmezi olacak!
  • 11.01.2013 11:20

Hoover Prodige Maxi Fırın özel pişirme teknolojisiyle mutfakların vazgeçilmezi olacak!

Hoover’in geliştirdiği Prodige Maxi Fırın, 76 litrelik kapasitesi ve özel pişirm ...