maritbet girişmaritbet
GROHE Power&Soul™ ile maksimum canlılık, kusursuz rahatlama...

GROHE Power&Soul™ ile maksimum canlılık, kusursuz rahatlama...

Akış biçimini seçin, tuşa basın ve duşun keyfini çıkarın. Size özel mükemmel duş deneyimini yaşamak işte bu kadar kolay. Canlandırıcı bir masaj deneyimine ne dersiniz?

 

Tek bir tuşla keyfinize keyif katın. Veya okşayan yağmur akışını mı tercih edersiniz? Bir tuşla yumuşak yaz yağmurunun tadını çıkarın. Yenilikçi GROHE Power&Soul™ duşları, maksimum canlılıktan kusursuz rahatlamaya kadar her şeyi parmağınızın ucuna getiriyor. 
 
Tek bir tuşla keyfinize keyif katın
"Tek tuşla duş" fark yaratır. GROHE AquaDirect™ akış seçici özelliği, göz alıcı tasarımla ileri mühendisliği bir araya getirir. Duş başlığı üzerinde bulunan dört tuş, dört tekli ve benzersiz yedi karışık akış biçimini doğrudan seçmenizi sağlar. Bu özellik, size özel duş deneyimine yeni bir boyut kazandırıyor. 
 
Günün hangi anı olursa olsun, ruh haliniz ne olursa olsun, kusursuz akış özellikleri yalnızca sizin değil aile bireylerinizin de elinin altında olacak. Aktif olarak genişleyen ve daralan dairesel masaj akışlı yeni GROHE Bokoma Akışı, hakiki GROHE zindeliği sunar Yumuşak Yağmur akışı, GROHE Rain O2 akışı ve güçlü Jet akışı ile seri tamamlanmaktadır. Akış biçimlerini diğerleri ile karıştırarak çeşitlilik kazandırdık. Ruh halinize en uygun olanını seçin.
 
Sınırsız olasılık
Modern veya çağdaş? Tepe duşu veya el duşu? Kompakt veya tam boyutlu? Çeşitlilikten veya bireysellikten ödün vermenize gerek yok. 115, 130 veya 160 milimetre çapında el duşlarından, duvara monte duş ve duş barlarına, geniş tepe duşlarından çok çeşitli özellikler sunan eksiksiz duş sistemlerine kadar seride kişisel tercihlerinize ve banyo yerleşim planınıza en uygun GROHE Power&Soul™'u bulabilirsiniz. 
 
GROHE farkı
GROHE Power&Soul™ duşları kalite, tasarım, teknoloji ve sürdürülebilirlik açısından bildiğiniz GROHE ürünlerinin tüm avantajlarını taşımaktadır. Üstün kaliteli malzemeden üretilen bu duşlar uzun yıllar dayanır ve GROHE StarLight® teknolojisi sayesinde ise ilk günkü göz alıcılığını korur. GROHE Tasarım Stüdyosu'nun zaferlerle dolu geçmişini soluyan seri şimdiden 2012 IF ürün tasarım ve 2012 red dot tasarım ödüllerini kucakladı. Üstün duş teknolojisini hemen deneyin. Kusursuz akış biçimlerinin keyfini sürmek için AquaDirect™akış seçicisi üzerinde bulunan tuşlara basmanız yeterli. Ayrıca bu keyifli duş deneyimini israfa yol açmadan yaşamanız için su gibi çok değerli bir doğal kaynağın sorumlu kullanımını sağlayan GROHE EcoJoy® teknolojisi de emrinizde.
 
Grohe Hakkında
Grohe, 1936 yılında Frederich Grohe tarafından Almanya'nın Hemer kentinde kurulan ve dünyanın tek marka altında üretim yapan en büyük batarya ve sıhhi tesisat malzemeleri üreticisi. Grohe, Dünya üzerinde 6 fabrika, 5 bin çalışan ile 130'dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. 22 yıl önce girdiği Türkiye pazarında ise ithal armatür pazarında kendine belli bir yer edinirken, prestijli projelere imza atmaya devam ediyor.  Tasarım, teknoloji ve kaliteyi dengeli bir şekilde birleştiren, yeni bir ürün oluştururken sadece estetik değil, ergonomi, fonksiyonellik, teknoloji ve uzun ömürlü kullanım gibi unsurları da dikkate alan Grohe'nin  7 bin parçayı aşan ürün yelpazesi bulunuyor. Ürünleri, banyo ve mutfak bataryaları, duş sistemleri, termostatik bataryalar, aksesuarlar, teknik ürünler gömme rezervuarlar ve pisuar yıkama sistemlerinden oluşan teknik ürünler olarak gruplandırılıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Marriot, Türkiye’de 11 otel daha açacak
  • 18.10.2017 10:40

Marriot, Türkiye’de 11 otel daha açacak

Marriot Internatiol Avrupa Başkan Yardımcı License, “önümüzdeki 3 yıl içinde Tür ...

Beaulieu, Türkiye pazarına girme kararı aldı!
  • 06.12.2014 16:41

Beaulieu, Türkiye pazarına girme kararı aldı!

Belçikalı Beaulieu Uluslararası Grup (B.I.G), proje cenneti olan Türkiye pazarın ...

Haluk Sur, Cushman & Wakefield'in başkanlık koltuğuna oturdu!
  • 06.03.2013 16:22

Haluk Sur, Cushman & Wakefield'in başkanlık koltuğuna oturdu!

Dünyanın en büyük özel sermayeli gayrimenkul hizmetleri şirketi Cushman & Wakefi ...

Wyndham Group Reisler Deri’yle Kalamış’ta 100 milyon dolara otel açtı!
  • 10.02.2013 10:42

Wyndham Group Reisler Deri’yle Kalamış’ta 100 milyon dolara otel açtı!

Dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Group, Türkiye’ye Reisler Deri’yle Kalamı ...

IFCO, Türkiye pazarında bir yılda 6 depoya ulaştı!
  • 27.11.2012 10:26

IFCO, Türkiye pazarında bir yılda 6 depoya ulaştı!

IFCO, Türkiye pazarına girdiği ilk yılın sonunda 10 milyon Euro yatırım yaparak ...

GROHE Power&Soul™ ile maksimum canlılık, kusursuz rahatlama...
  • 08.08.2012 09:58

GROHE Power&Soul™ ile maksimum canlılık, kusursuz rahatlama...

Akış biçimini seçin, tuşa basın ve duşun keyfini çıkarın. Size özel mükemmel duş ...