maritbet girişmaritbet
GROHE ile yeşil binalara doğru!

GROHE ile yeşil binalara doğru!

Son yıllarda özellikle su ve enerji kaynaklarının korunmasına yönelik etkili ürünlerin tasarımları ön plana çıkarken, GROHE bu konuda yaptığı başarılı çalışmaları ile lider konumunu sürdürüyor

Dünyanın lider armatür ve sıhhi tesisat malzemeleri üreticisi GROHE, estetik tasarımlara sahip ürünlerinde, dünyanın ekolojik dengesinin korunmasına yönelik su ve enerji tasarrufu sağlayan fonksiyonları geliştirmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Tasarım üstünlüğünü çevreye karşı ilan ettiği bir taahhüdü ile birleştiriyor.

GROHE'nin bu yaklaşımla geliştirdiği Rainshower® Serisi, Green Good Design Award'a layık görüldü. Green Good Design Award, doğa ve çevrenin korunmasına karşı ürün geliştirme konusuna global anlamda yol göstermeyi amaçlayan bir yarışma.
 
GROHE Rainshower ® Serisi, Icon, Eco ve Solo duş başlıklarından oluşuyor. Hale, oval ve yuvarlak olmak üzere 3 formda sunulan serinin tasarımının yanı sıra Green Good Design'ı almasında en önemli nokta GROHE EcoButton. El duşu üzerinde bulunan bu buton sayesinde su akış miktarı azaltılıp artırılabiliyor.
 
Yağmur akış özelliğine sahip duş başlıkları ayrıca GROHE DreamSpray® teknolojisi ile el duşuna gelen suyun duş üzerinde bulunan tüm çıkış noktalarına eşit şekilde dağılmasını sağlıyor. Yumuşak su çıkış noktalarında oluşan kireç/tortular SpeedClean özelliği ile kolayca temizlenerek suyun kalite bir şekilde akış yapmasına yardımcı oluyor. Ayrıca sıcak su akarken el duşu yüzeyinin ısınmasını engelleyen GROHE CoolTouch® teknolojisi ile ürün güvenli bir şekilde kullanılabiliyor.
 
GROHE geliştirdiği teknoloji ve bu teknolojilere sahip yüksek performanslı tasarımları ile geleceğe yön vermeye devam ediyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz