maritbet girişmaritbet
Evgör Mobilya'dan tavla tutkunlarına özel masa

Evgör Mobilya'dan tavla tutkunlarına özel masa

Tavla veya dama masasına dönüşebilen fonkisoyel tasarım, dekorasyonda farklılık arayanlar için ideal

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” sloganıyla hizmet veren Evgör Mobilya yeni koleksiyonuna, dönüşebilen yemek masasını dahil etti. “Düşeş Yemek Masası”, dostlarla beraber yenen keyifli yemeğin ardından, tek bir açma hareketiyle çekişmeli turnuvalara ev sahipliği yapmaya hazır bir tavla masası haline geliyor. Evgör Mağazalarında ve www.evgor.com.tr adresinde 700 TL'den satışa sunulan fonksiyonel yemek masası, tavlanın yanı sıra dama ve satranç oyunları için de kullanılabiliyor. Düşeş Yemek Masası'nın ayrıca benzer özelliklere sahip bir de orta sehpa modeli bulunuyor.  

 
Yeni evlenen ve evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, alışılagelmiş mobilya modellerine ek olarak yenilikçi ve fonksiyonel ürünlerle müşterilerini şaşırtmaya devam ediyor. “Innovation” adını verdiği koleksiyonunda dokunmatik koltuk, içinden tv çıkan yuvarlak yatak, sihirli ayna, akıllı koltuk gibi ürünler sunan firma, şimdi de tavla tutkunları düşünülerek tasarlanan “Düşeş Yemek Masası”nın satışına başladı. Canınız tavla, dama ya da satranç oynamak istediğinde, oyun alanı aramaya gerek kalmadan yemek masanızı açarak rakiplerinizle kozlarınızı paylaşabilieceğiniz bu özel ürüne Evgor.com.tr adresinden kredi kartına 12 taksit ve nakitte %8 indirim avantajı ile hemen sahip olabilirsiniz. Evgör Mobilya, zaten bir yemek odası takımı olan veya yemek masasını yenilemeyi düşünmeyen tavla tutkunlarına ise Düşeş Orta Sehpa modelini öneriyor. 
 
Evgör Mobilya'nın tavla, dama vey satranç tahtasına dönüşen Düşeş yemek masası hakkında detaylı bilgi ve online alışveriş için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye'nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 
 
 
Evgör Mobilya Hakkında:
 
“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı. Yatak Odası, Yemek Odası, Oturma Odası ve Salon Takımı kategorilerinde klasik, modern ve avangart model tasarımlar sunan EVGÖR Mobilya, ürünlerini ülke geneline yayılmış olan ve her biri titizlikle seçilen üretici firmalardan tedarik ediyor. Hemen her zevke ve ihtiyaca uygun mobilya sunabilen EVGÖR, faydalı model prensibinden yola çıkılarak hazırlanan yeni “Innovation” serisi ile müşterilerini “yenilikçi ev mobilyası” kavramıyla tanıştırıyor. “Kaliteli ürün” & “Kaliteli hizmet” ilkesi doğrultusunda seçkin tasarımları erişilebilir fiyat ve koşullarda sunan EVGÖR, İstanbul'da Üsküdar, Beyoğlu ve Çamlıca mağazaları ile hizmet veriyor. Türkiye'nin en büyük online mobilya alışveriş sitesi www.evgor.com.tr üzerinden hem ülke geneline hem de dünyanın her yerine ürün satışı da gerçekleştiren EVGÖR Mobilya'nın; ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları dışında 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü ile Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı
  • 09.05.2024 11:07

Emlak Katılım, 5 yeni şube daha açtı

Emlak Katılım, Bursa'da Demirtaş, İstanbul'da Tuzla Sanayi, Bayrampaşa, Beylikdü ...

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu
  • 25.04.2024 16:52

Yılın ilk çeyreğinde 27,1 milyon yolcu İstanbul'daki havalimanlarından uçtu

İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları, ocak-mart döneminde, geçen yılın aynı d ...

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı
  • 26.03.2024 14:12

"Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk inşaat başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlattığı kampanya kapsamın ...

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı
  • 27.02.2024 12:20

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı açıldı

İstanbul'un en eski demir yolu hatlarından biri olan Sirkeci-Kazlıçeşme arasında ...

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"
  • 22.02.2024 16:48

Bakan Özhaseki: " Gelin şu kentsel dönüşüme lütfen mani olmayın"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’da 5.500 ...

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"
  • 15.02.2024 16:32

Bakan Özhaseki: "İstanbul'da 1 milyona yakın konutu dönüştürmeyi düşünüyoruz"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Ticaret ...