maritbet girişmaritbet
Eskisini getirene yeni kombi!

Eskisini getirene yeni kombi!

Bosch Isı Sistemleri’nden kaçırılmayacak yenileme kampanyası…

İleri teknolojisiyle enerji tasarrufu sağlayan Bosch, yeni kombi almak ya da kombisini değiştirmek isteyenler için çok özel bir bahar kampanyası sunuyor. Markası ne olursa olsun eski kombisini getiren herkes Bosch kombi sahibi oluyor
Bosch Isı Sistemleri, 31 Mayıs 2010'a kadar sürecek kampanyası ile Bosch yoğuşmalı kombilerde 300 TL, diğer tüm Bosch kombilerde 200 TL indirim fırsatı sunuyor.
 
Yüksek verimli, uzun ömürlü ve enerji tasarruflu Bosch yoğuşmalı kombiler çok özel fiyatlarla tüketicileri bekliyor.  Bulunduğu ortamla uyum sağlayan kombiler evde, işyerinde istenilen her yerde kullanılabiliyor. Sağladığı yüksek verime karşılık az yakıt tüketimi ile de dikkat çeken Bosch kombiler, tüketicinin tercih sebebi oluyor.
Ayrıca Bosch yenileme kampanyası ile Maximum ve Axess'e +6, Card Finans'a +5 ay taksit imkânı sunuyor.

Yüksek verim ile enerji tasarrufu sağlıyor
Bosch yoğuşmalı kombiler Magnezyum – Alüminyum - Silisyum alaşımından üretilen döküm ısı bloklarının özel tasarımı sayesinde %108*'e varan verim değerlerine ulaşarak, yüksek oranda yakıt tasarrufu sağlıyor. Classic Condense duvar tipi yoğuşmalı kombi kompakt ölçüleri ile hem çok katlı apartman daireleri hem de müstakil evler için kolay montaj ve ideal ısıtma sağlıyor. Dakikada 13 litre** sıcak kullanım suyu temin edebilen Classic Condense, sessiz çalışmasıyla evlerdeki huzur ortamına uyum sağlıyor. 35 kW Bosch Comfort Condense ise dakikada 15,3 litre sıcak kullanım suyu temin edebiliyor.
  • Etiketler:

Yorum Yaz