maritbet girişmaritbet
ENZA, 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011’de boy gösterecek

ENZA, 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011’de boy gösterecek

YATAŞ Grup, 2010 yılında başlattığı değişim ve dönüşüm sürecinde kat ettiği mesafeyi ve bu sürecin koleksiyonlarına yansımasını tüm yönleriyle 01 – 05 Şubat 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011’de gösterecek

YATAŞ Grup, 2010 yılında başlattığı değişim ve dönüşüm sürecinde kat ettiği mesafeyi ve bu sürecin koleksiyonlarına yansımasını tüm yönleriyle 01 – 05 Şubat 2011 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 7. İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2011'de gösterecek. Fuar'da YATAŞ'ın uyku sağlığı konusundaki ileri ARGE çalışmalarının sonucu olan yeni teknoloji yataklarının ve yeni sezon ürünlerinin yanı sıra YATAŞ'ın bu yıl daha da ağırlık vereceği markası ENZA 2011 koleksiyonuna da yer verilecek.


2010 yılında kökten bir değişim geçirerek yenilenen ve birçok yeni yatırıma imza atan YATAŞ, 2011 yılında yenilik ve değişimleri daha da süratlendirerek tüketiciyle daha fazla dirsek teması kuracak; İMOB 2011'de bu değişim sürecini daha net bir biçimde ifade ederek yeni koleksiyonlarını tanıtacak.


İhtiyaçlara tam karşılık veren ve tüketicinin kendi yaşamından kesitler bulacağı ürünler ile İMOB 2011'e damgasını vuracak olan ENZA, tüketicilerin sosyokültürel temeller içeren konfor, fonksiyon algısı ve yaşam tarzları ekseninde şekillenen mobilya satın alma eğilimleri incelenerek yaratılan tasarımları ile bir hayli iddialı.


Rahatlık ve konforun ön planda tutulduğu ENZA 2011 koleksiyonlarında her zevke hitap edebilecek farklı alternatifler mevcut. Bir evin tüm odalarını döşeyebilecek ürün çeşitliliği ile ENZA ürünleri, tüketiciyi yormadan kaliteli ve şık uyumlu takımlar halinde düşünülüp tasarlanıyor.


Fuarda ENZA markası ile tüketicilerin yaşam tarzlarına uygun bir şekilde yeniden tasarlanmış, konforun ve rahatlığın ön planda tutulduğu koleksiyonlar sergilenirken, yatak seçiminde alışveriş tecrübesini değiştirecek son teknoloji ile üretilen YATAŞ markalı ürünler ve YATAŞ'ta üretilen yabancı lisanslı yataklar sektörün beğenisine sunulacak.


Bunların yanı sıra fuarda YATAŞ Grup'un ev tekstili ürünlerinden oluşan Puffy ve Puffy Select grubunun yeni koleksiyonu sunulurken, toplu satış ve otel projeleri için geliştirilen YATAŞ Project hizmetinin de tanıtımı yapılacak. Müşterisinin ne istediğini çok iyi bilen, sektörün nabzını tutan, pazarın taleplerine hızla cevap verebilen dinamik bir şirket olan YATAŞ Grup, fonksiyonelliğe ve daha keyifli bir yaşam için tasarıma verdiği önemle İMOB 2011'de de dikkatleri üzerine toplayacak.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz