maritbet girişmaritbet
Emre Ertürk'ten Polisan Boya'ya özel Duvar Motifi Koleksiyonu!

Emre Ertürk'ten Polisan Boya'ya özel Duvar Motifi Koleksiyonu!

Türkiye boya pazarının güçlü oyuncularından Polisan Boya, duvarları bu defa ünlü tasarımcı ve ressam Emre Ertürk’ün “ Duvar Motifi Koleksiyonu” tasarımlarıyla renklendiriyor

Türkiye boya pazarının güçlü oyuncularından Polisan Boya, duvarları bu defa ünlü tasarımcı ve ressam Emre Ertürk'ün “ Duvar Motifi Koleksiyonu” tasarımlarıyla renklendiriyor. Polisan Boya'nın yüksek kaliteli duvar boyaları kullanılarak tasarlanan koleksiyon AŞK, DUVAR ALBÜMÜ, RETRO, NATUREL ve ZEN-SPİRİTÜEL adlı 5 farklı tema ve toplam 25 ayrı motiften oluşuyor.

1985 yılından beri faaliyetini sürdüren Polisan Boya; sektörde fark yaratan, yenilikçi, cesur kimliğine uygun bir projeye daha imza atarak; dünyaca ünlü tasarımcı ve ressam Emre Ertürk ile özel bir proje için bir araya geldi. Doğadan aşka, zen-spiritüel'den retroya; kişilerin kendi fotoğraflarını yapıştırabileceği özel duvar albümüne kadar çok çeşitli duvar motifleri modellerinden oluşan 'Emre Ertürk Motif Koleksiyonu', bilinen motiflerin aksine Polisan Boya'nın yüksek kaliteli duvar boyaları kullanılarak hazırlandı.

Tüm motiflerin Emre Ertürk tarafından resmedildiği tasarımlar, alışılagelmişin dışında bir koleksiyon sunuyor. Aşk, duvar albümü, retro, naturel ve zen-spiritüel adlı beş farklı temadan oluşan koleksiyon, her yaş ve kesimden tüketiciye hitap ediyor. Emre Ertürk'ün Polisan Boya için hazırladığı “Emre Ertürk Motif Koleksiyonu” nu oluşturan 5 farklı serinin içerikleri ise şöyle:

 NATUREL: Doğa, tuvalindeki tüm renkler ve yarattığı tüm desenlerle mutlak kusursuzluğun kaynağı, var olan en büyük sanatçı aslında. Bizler ancak onu taklit ederek estetiğe yorum katan öğrencileriz. Naturel serisi; ‘vahşi orkide', ‘kedi', ‘uğur böcekleri ve çiçekler', ‘kelebekler' ve ‘tavus kuşu' motiflerinden oluşuyor.

AŞK: Aşkın uğramadığı yürek yoktur herhalde... En büyük sanat eserleri bile ya aşkı anlatır ya da aşk acısını... Alınan her nefesi onurlandırmaktır aşk. Cesarettir, umuttur, hayatın ta kendisidir... Aşk serisi; ‘öpüşen kumrular', ‘çift' ‘kuş kafesi', ‘deniz atları', ‘kadın ve köpek'  ve ‘melek' motiflerinden oluşuyor.

ZEN-SPİRİTÜEL: Bireysel uyanışların başladığı ve spiritüalizmin popülarite kazanmaya başladığı son günlerde bu temadaki tasarımlar size cesaret ve ilham verecek... Zen –Spiritüel serisi; huzur ve bereket temsilcisi Fatıma'nın elinin, dengenin simgesi ‘ying yang' detayı ile ahenkli birlikteliğini yansıtan ‘spiritüel', hayatımıza mutluluk, dinginlik, özgürlük ve şansı getirecek ‘nal ve gül' ve ‘uçurtma' motiflerinden oluşuyor.

DUVAR ALBÜMÜ: Sevdiklerinizin fotoğraflarıyla bezenmiş duvarlar, yaşadığınız mekanlara sıcaklık ve özgün bir tarz katacak. Duvar albümü serisi; anıların, fotoğrafların ve notların paylaşılabileceği ‘gül', ‘kalp ‘ağaç' ve ‘nal' motiflerinden oluşuyor.

RETRO: Geçmişin izlerini taşıyan desenler, duvarlarınıza nostaljik bir ambiyans katarken evinizi ve ofisinizi stil sahibi mekanlara dönüştürecek. Retro serisi; barışın farklı şekiller ve renkler ile retro olarak yorumlandığı ‘ şal deseni', ‘peace', ‘nallar', ‘gözler', ‘bıyık ve dudak' ve ‘nar' modellerinden oluşuyor.

Doğa, sanat ve özgün bir hayal gücünden yararlanılarak oluşturulan “Emre Ertürk Motif Koleksiyonu” 5 farklı seri ve 25 tasarım ile koleksiyon sahiplerini motiflerin derin dünyasında adeta büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak
  • 17.09.2020 14:35

Bridgestone, Fransa'daki fabrikasını kapatacak

Bridgestone, düşük talep ve yüksek rekabet nedeniyle Fransa'daki lastik fabrika ...

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor
  • 17.09.2020 14:02

A+ belgeli efekt boyalarla estetik hijyenle buluşuyor

San Deco zararlı uçucu bileşenler ve toksik maddeler içermeyen ürün gruplarıyla ...

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!
  • 04.11.2016 10:40

Polisan Boya'ya EPD Panel'nde büyük ödül!

SBE 2016 Konferansı bünysinde düzenlenen EPD Paneli'nde Polisan Boya ödül aldı. ...

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!
  • 31.10.2016 11:12

Polisan Boya'nın yüzde 50'sini Japon Kansai aldı!

Polisan Holding'in iştiraki Polisan Boya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yüzde 50'si ...

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı
  • 28.11.2015 12:51

Polisan Boya Avrupa’dan ‘çevre etiketi’ aldı

Polisan Boya, üretmiş olduğu 4 adet iç ve dış cephe ürünleri ile Çevresel Ürün B ...

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu
  • 29.09.2014 10:41

‘Barış Sokağı’, Polisan ile yeniden hayat buldu

Polisan, Hakkâri Barış Sokağı’nın boya sponsoru oldu ...