maritbet girişmaritbet
Duravit X-Large... Hafif ve çok yönlü mobilya sevenlere

Duravit X-Large... Hafif ve çok yönlü mobilya sevenlere

Bugün birçok kişinin hem hareketli günlük yaşamlarını dengeleyecek hem de onlara bir sakinlik hissi verecek iç mekan mobilyaları istemesinden hareket eden Duravit, X-Large serisi ile tutkunlarının karşısına çıktı

Bugün birçok kişi hem hareketli günlük yaşamlarını dengeleyecek hem de onlara bir sakinlik hissi verecek iç mekan mobilyaları istiyor. Bu odaların özelliği, görsel açıklık ve bir düzen hissinin oluşturulmasıdır. Bu da her tür malzemenin ortadan kaldırılması için bol miktarda saklama yeri olmasını gerektiriyor. Duravit'in X-Large mobilya serisi mimari ve sadeleştirilmiş tasarımı sayesinde görsel açıdan sakinleştiricidir. Sieger Design, Duravit'in en çok çeşidi olan banyo serisini tekrar yorumlamada ince çizgiler ve şık hatlardan yararlanmıştır. Modern ve son derece çok yönlü olan X-Large, şimdi günümüzün mimari ve teknik ruhuyla her zamankinden daha fazla uyum içinde.

Mobilyaların ön kenarındaki hafif ve ince hatlar önemli tasarım özellikleridir. Bunların toplam kalınlığı 24 mm'dir. Ancak, gerçekte görünen sadece 12 mm'lik özellikle düz ve sadeleştirilmiş bir kenar yüksekliğidir. Bu küçük ama ince kenar detayı, mobilyaya bir gölge boşluğu vererek neredeyse yüzer gibi bir etki oluşturur. Genişlikleri 80 ila 200 cm arasında değişen konsollar geniş odaların uzun kenarlarını en uygun biçimde öne çıkarır ama aynı şekilde oteller veya küçük odalar için özel çözümler sunar.

Eş konsolların iki farklı derinliği vardır: 55 cm ve daha dar olan 48 cm. Bu, mobilyaların yer kaplamayan lavabolarla da güzel uyum sağlaması, özellikle küçük odalar için önemli bir farktır.

X-Large mobilyada daha da fazla çeşit vardır. Etajerli lavaboların genişlikleri 40 ila 120 cm 
arasında değişir. Bunlarda bir kapak, çekmeli bölme ya da iki çekmece vardır. Uzun dolapların genişliği 30 cm'den başlar. Ayrıca, kumaş kaplamalı hareketli dolap ünitesinde de diğer eşyalar saklanabilir ve her yaştan insan bunun ünitenin üzerine rahatça oturabilir.  

Boyadan kaplamaya ve gerçek ahşaba kadar uzanan sekiz farklı renk seçeneği bulunur. Bu program; fırçalanmış, gerçek ahşap meşe cilası ve doğal ceviz kaplama gibi özellikle doğal his veren renk seçeneklerini de içerecek şekilde genişletilmiştir. Duravit bu seriye bir de mat beyaz renk seçeneği ekledi. 

Ayna üzerinde şık bir ışık yansıtıcı bulunuyor. Yenilikçi teknolojiyle yüzün parlamadan en uygun şekilde aydınlatılması için çekici renkte, dolaylı ve homojen LED ışık sağlanmıştır. 

Duravit, aynalı dolaplar için isteğe bağlı olarak eklenebilen bir ses sistemi geliştirmiştir. Mükemmel ses yayını yapar ve özellikle banyo için tasarlanmıştır. Bluetooth uyumlu tüm aygıtlar sistemi kumanda etmede ve müzik çalmada kullanılabilir. Kullanımı kolay olduğundan ses sistemi proje işinde kullanılmaya da uygundur.  

Bu seride sekiz farklı yüzeyi olan ve bu sayede mevcut Duravit serilerinin tamamıyla birleştirilebilen toplam 112 model vardır.

Duravit AG ve Sieger Design birlikte banyo mobilyalarının X-Large serisini yeniden yorumladı. Bu seri 2000 yılından bu yana Hornberg merkezli firmanın ürün portföyünün önemli bir parçası olagelmiştir ve onu en iyi tanımlayacak sözcükler de net, sade ve fonksiyoneldir. 

Detaylı bilgi için irtibat bilgileri: 

Duravit Yapı Ürünleri San. ve Tic. A.Ş 
Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi
10. Yol I-4 Parsel 81464
Tuzla İstanbul
Telefon +90 216 458 51 51
Faks +90 216 458 51 95
[email protected]

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi
  • 04.11.2013 14:39

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi

Duravit kanoyu estetik bir yorumla banyoya uyarladı ...

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...
  • 06.09.2013 12:06

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...

Duravit, vitrifiyeden, küvete ve mobilyaya Darling New geniş ürün çeşitliliği su ...

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!
  • 27.08.2013 13:50

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağ ...

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!
  • 06.08.2013 13:32

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor ...

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!
  • 10.07.2013 08:24

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!

Duravit saunayı iki kompakt çeşit ekleyerek genişletti, Inipi B en küçük alanlar ...

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!
  • 05.07.2013 15:04

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en ...