maritbet girişmaritbet
Duravit misafir banyolarını konforlu dinlenme alanına çeviriyor!

Duravit misafir banyolarını konforlu dinlenme alanına çeviriyor!

Misafir banyolarının ve makyaj odalarının çoğu genelde kısıtlı alanlara kurulu olduğundan onlara sıkışık görüntü veren ya da yetersiz döşenmiş izlenimi bırakan kaçınılmaz tasarım güçlükleriyle karşı karşıya kalır. Duravit tasarım bilincine sahip esnek ürünlerden oluşan geniş ürün yelpazesiyle bu kısıtlamalara nihai çözümü sunar. Eldeki boş alana, bütçeye ve kişisel tercihlere bağlı olarak, Duravit en küçük makyaj odasını bile konforlu bir dinlenme yerine çevirebilir

 

Yıkanma alanı banyonun merkez üssüdür ve Duravit'in bu segmente hitap eden, el lavaboları ve lavabo dolaplı gömme lavabolardan tezgah üstü lavabolara ve bunlara uygun çeşitli boyut ve tarzlardaki tezgahlara uzanan kapsamlı bir repertuarı vardır. Özellikle başarılı örnekler arasında havluluk olarak da kullanılabilen metal tezgahlı Starck 3 lavabo, Happy D. yuvarlak lavabo dolaplı etajerli lavabo ve Fogo tezgahla beraber Bacino lavabo. Starck 1 serisinde mükemmel misafir banyoları için güzel fikirler vardır. Fıçı biçimli lavabo ve etajer ünitesi çoktan klasik olmuştur ve beş çekici yüzeyle sunulmaktadır. Macassar, Amerikan Cevizi, Armut ve yeni Parlak beyaz ve Parlak siyah lakeler.
 
Duravit ayrıca dar banyolar ve çatısı eğimli olanlar için benzersiz incelikte lavabolar sunar: bütünleşik vitrifiye raflı çapraz Architec lavabo, sadece 25 cm çıkıntılı Happy D. lavabo veya sadece 25 cm genişlikte ve 45 cm derinlikte Vero lavabo.
 
Bunlara uygun, ışıklı ya da ışıksız türleri bulunan çok çeşitli aynalar ve aynalı dolaplar “mini banyolar” için tasarlanan dekorasyona mükemmel biçimde son noktayı koyar. Sabunluklar, havlu tutucular ve çok çeşitli banyo aksesuarları sadece yıkanma alanının görüntüsünü zenginleştirmekle kalmaz, aynı zamanda işlevsel bir amaca hizmet eder.
 
Asma klozet ya da bağımsız klozet tarzındaki uyumlu klozet kesinlikle “şart”tır! Çıkıntılı kısmı özellikle kısa olan klozetler boş alanın az olduğu yerlerde sorunu çözerken, amortisörlü kapağı olan klozetler kullanımda ilave konfor sağlar. Kapaklı ya da kapaksız bir pisuar erkek konuklar için ilave bir montaj seçeneğidir. Starck 1 ve Happy D. koleksiyonlarının pürüzsüz kıvrımları ile Starck 3 serisinin geometrik biçimi arasında yapılacak tercih tamamen bir estetik zevk meselesidir. 
 
Banyo mobilyası alan kazandırır ve konfor hissi verir 
 
Son zamanlarda, Duravit Fogo mobilya serisini genişleterek yeni bir “yarı-yüksek” dolabı da buna dahil etti. Döşeme açısından, en küçük alanlarda bile maksimum esnekliği sağlamak için çok çeşitli boyutlarda ve tasarımlarda sunulan raflar, depolama alanları veya dolaplar gibi mobilya çözümleri sayesinde, misafir banyosu konfor kategorisinde yüksek puan alır.
 
Özellikle daha küçük odalarda, Duravit'in banyo mobilyası fikirleri çoğu zaman günlük banyo malzemeleri için depolama yeri veya faydalı yüzeyler oluşturmanın tek yoludur. Örneğin; yan tertibatı kromdan mamul 2nd floor raf ziyaretçinin çantasını asması için veya havluları ya da diğer banyo ıvır zıvırını koymak için çok uygundur.
Konfor ve pratiklik açısından, Duravit'in X-Large koleksiyonunda bütün önemli detaylar dikkate alınır. İnce ve zarif X-large duvar panoları klozetin üzerindeki normalde boşa giden alandan yararlanmak için çok uygundur ve katlanır havlu sepeti olan X-Large lavabo dolabı da trafiğin yoğun olduğu bir banyoda pratik bir eklenti oluşturur.
 
Duravit yakın zamanda mobilya serisine yeni bir “yarı yüksek” dolap kattı. Sadece 25 cm derinlikteki yeni Fogo dolap bir taraftan bolca saklama alanı sunarken diğer taraftan fazla yer kaplamaz ve dar alanlar için mükemmel bir eklenti meydana getirir. Ve gerçek ahşap cilalarından, dekorlardan ve boyalı yüzeylerden oluşan çok sayıda tercih imkanı sayesinde bütün banyolar bireysel zevklere göre döşenebilir.
 
Makyaj odasından ikinci bir banyoya  
 
Birkaç metrekarelik bir yeri inanılmaz bir banyoya dönüştürmek şüphesiz ki mümkündür. Makyaj odasına bir duş eklenerek burası, gerekirse aynı zamanda yatılı misafirler için ikinci bir banyo olarak da kullanılabilecek, tam işlevsel ve konforlu bir banyo haline getirilebilir. Akıllıca planlama ve doğru ürünlerle, birkaç metrekarelik bir alanı gerçekten hayret veren bir banyoya dönüştürmek kesinlikle mümkün. Ve yıkanma alanının tamamında tasarımın kesintisizliğini sağlamak için bu banyolara gereken tek şey Duravit'in kapsamlı Starck 1, Starck 2, Starck 3, Happy D. Veya 2nd floor koleksiyonlarıdır. 
 
Duravit'in yeni “Misafir Banyoları” broşüründe 32 sayfa dolusu kreatif ve etkileyici çözümler var. Gösterilen tasarımlarda misafir banyosunda benzersiz bir tasarım oluşturmaya yönelik sayısız ipucu ve fikir bulunuyor.
 
duravit.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi
  • 04.11.2013 14:39

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi

Duravit kanoyu estetik bir yorumla banyoya uyarladı ...

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...
  • 06.09.2013 12:06

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...

Duravit, vitrifiyeden, küvete ve mobilyaya Darling New geniş ürün çeşitliliği su ...

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!
  • 27.08.2013 13:50

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağ ...

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!
  • 06.08.2013 13:32

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor ...

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!
  • 10.07.2013 08:24

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!

Duravit saunayı iki kompakt çeşit ekleyerek genişletti, Inipi B en küçük alanlar ...

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!
  • 05.07.2013 15:04

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en ...