maritbet girişmaritbet
Duravit Happy D.2 serisi yumuşak kıvrımları banyoyla tanıştırıyor

Duravit Happy D.2 serisi yumuşak kıvrımları banyoyla tanıştırıyor

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağımsız ve modern olması sebebiyle bu pek şaşırtıcı değil. Duravit, Sieger Design tasarımı Happy D.2 komple banyo serisiyle sadeliğin ve yumuşak çizgilerin birbirini tamamladığını ispatlıyor

Bu seri hem feminen ve şık görünümlü hem de başarılı ve ikonik Happy D. serisinden ilham alıyor. Ayırt edici karakteristik özelliği daha fazla incelik ve sadelik tekrar yorumlandı; Happy D.2 banyoya yumuşak ve feminen çizgiler getirerek bunları fonksiyonellik ve teknik vurgularla birleştiriyor.

 
Küvetlerin ve lavaboların tutarlı, temel geometrik biçimi; az, öz ve sadeleştirilmiş kenarları tüm banyo serisinin birleştirici ve karakteristik tasarım özellikleridir. Simetrik temel bir biçime sahip olan bu ürünlerde zarif ve çepeçevre kenar bandı ile sınırlanmış geniş bir lavabo bulunur. Vitrifiyenin feminen, kıvrımlı biçimiyle heyecan verici bir zıtlık oluşturmak üzere yüksekliği ayarlanabilen krom konsol yapılmıştır. Seçenekler arasında on iki lavabo ve on üç küvet modeli bulunur. Küvetlerde, kenardan iç kısma yumuşak geçiş ve sırt dayama bölümünün rahat bir yatış konumu sağlayan ideal eğimi zindelik hissi verir. Seçenek olarak çeşitli masaj sistemleri adapte edilerek faydalı bir masaj etkisi elde edilebilir ya da gevşeme için en uygun ortam sağlanabilir.
 
Happy D.2'nin yumuşak ve kıvrımlı çizgileri mobilyada da kendini gösterir. Keten süslemeli dokunuş fark yaratır. Şekilli yüzeyiyle, doğal ve adından da anlaşılacağı gibi ketenimsi bir his verir. Bu serideki ahşap konsollar ince ve düz bir görüntü verir ve sadece 12 mm yüksekliğinde görünür bir ön kenara sahiptir. Buna uygun, çeşitli genişliklerde, şık bir duvar panosu da bulunur.
 
 
Feminen ve şık özellikler klozet ve bideler için de geçerlidir. Vitrifiyeler yer kaplamayan dış geometri ilkesine uyar. Bu seride, yerden ve asma klozetler ve bideler vardır. Örtücü klozet kapağı serinin zamandan bağımsız zarifliğini öne çıkarır; neredeyse düz görünümlüdür ve SoftClose konforunu sağlar. 
 
Aynalarda şık bir ışık yansıtıcı bölüm vardır. Yenilikçi teknoloji sayesinde, yüzün en uygun ve parlamayacak şekilde aydınlatılmasını sağlayan, çekici renkte, dolaylı ve homojen LED lamba kullanılır. 
 
Duravit aynalı dolaplar için isteğe bağlı bir ses sistemi geliştirmiştir. Mükemmel ses yayını yapar ve özellikle banyo için tasarlanmıştır. Bluetooth uyumlu tüm aygıtlar sistemi kumanda etmede ve müzik çalmada kullanılabilir. Kullanımı kolay olduğundan ses sistemi proje işinde kullanılmaya da uygundur.  
 
Bu nedenle Happy D.2 ikonik Happy D serisinin meşhur ayak izlerini takip edebilecek noktadadır ve ayrıca parasının karşılığını da verir.
 
 
Duravit'in Sieger Design tasarımı olan başarılı Happy D. serisi 1998 yılında piyasaya sürüldüğünde sadeliğe ve netliğe dayanan benzersiz bir örnek tasarım oluşturdu. Zamandan bağımsız, mimari biçim pratikteki kullanışlılıkla birleşerek bu tasarım ikonuna Duravit portföyünde sabit bir yer kazandırdı. 2013 yılında, Happy D.2 bu klasik tasarımı yeniden tanımlanmakta ve onu geleceğe taşımaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi
  • 04.11.2013 14:39

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi

Duravit kanoyu estetik bir yorumla banyoya uyarladı ...

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...
  • 06.09.2013 12:06

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...

Duravit, vitrifiyeden, küvete ve mobilyaya Darling New geniş ürün çeşitliliği su ...

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!
  • 27.08.2013 13:50

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağ ...

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!
  • 06.08.2013 13:32

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor ...

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!
  • 10.07.2013 08:24

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!

Duravit saunayı iki kompakt çeşit ekleyerek genişletti, Inipi B en küçük alanlar ...

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!
  • 05.07.2013 15:04

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en ...