maritbet girişmaritbet
Dendro parke yeni modelleri görücüye çıkardı

Dendro parke yeni modelleri görücüye çıkardı

Son zamanların trend renklerini meşenin eşsiz dokusuyla birleştiren Dendro parke, yeni Albus ve Naturalyum modellerini görücüye çıkardı.

Zeminlere moda unsurlarını taşıyarak, parkeyi modern dekorasyonun en temel öğesi haline getiren Dendro parke, günümüzün en beğenilen rengi beyazı, meşe ağacı dokusuyla birleştirerek yeni Albus modelini tasarladı.

Tarzını modern ya da Vintage olarak belirleyen kullanıcılar için eşsiz bir seçenek olan Albus, masum beyazı kışkırtıcı bir güzellik haline getiriyor. Beyaz, görsel güzelliğinin yanında ferahlatıcı etkisiyle de biliniyor. Bu yönüyle Albus, yazlık evler ve otellere ferah moda esintilerini taşıyor.

Dendro parkenin diğer yenisi Naturalyumise, doğal meşenin cilalanmadan da ne kadar güzel görünebileceğinin örneğini sunuyor. Dendro Naturalyumu, çok özel bir uygulama olan ‘yağlama tekniğiyle' kullanıcıya sunuyor. Yağlama tekniğinden geçen her bir parça Naturalyum parkesi, meşenin en doğal haliyle zeminlerdeki yerini alıyor.

Yeni iki modeliyle Dendro parke, teknolojik alt yapısının ulaştığı boyutu da gözler önüne seriyor zira oldukça güç bir işlem olan, meşe ağacının renklendirilmesini büyük bir ustalıkla uygulayan Dendro parke, eşsiz yeniliklerini Bağdat Caddesi'ndeki showroomunda sergiliyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz