maritbet girişmaritbet
De’Longhi Stirella ile ütü yapmak zevke dönüşecek!

De’Longhi Stirella ile ütü yapmak zevke dönüşecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji markası De’Longhi, ütü yapmayı zevke dönüştürecek Stirella VVX 1880 DualVap ütüyü kullanıcılarının beğenisine sunuyor

 

En son teknolojiyle üretilmiş Stirella VVX 1880 DualVap, ütü yapmakta zorlananların bile keyifle kullanabileceği en büyük yardımcıları olacak.
 
Sıklıkla ütü yapmak zorunda kalan ve kırışıklıklarla mücadele edenlerin  en iyi  yardımcısı De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap buhar kazanlı ütü. Sürekli dolum buhar kazanlı olma özelliğiyle De'Longhi Stirella, diğer ütülerin açamadığı kırışıklıklar açıyor ve kıyafetlerinizde kusursuz bir görünüm sağlıyor.
 
 
Alman Tüketici Ödülüne Sahip
 
Alman Tüketici ödülüne sahip, De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap, X + Plus kullanım kolaylığı ödülü ile ütü masasında ütü yapmanın yanı sıra askıdaki ceketiniz ve asılı perdelerinizi de rahatlıkla ütülemenize olanak sunuyor. 2 dakikada buhar hazırlama özelliğiyle kısa sürede çamaşırlarınızı ütüleyebilir, 5 barlık tank basıncı ile ütülemede profesyonel sonuç elde edebilirsiniz. Ayrıca kesintisiz kullanım için tasarlanmış sürekli dolum özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.
 
Ütülemede sağ ve sol el kullanımı için pratik tasarım
 
Stirella VVX 1880 DualVap ütüye ait kilitleme sistemi, taşıma sırasında ekstra güvenlik sağlıyor  ve ütünün sabit duruşunu destekleyerek hareket etmesini önlüyor. Hem sol hem sağ elini kullananları düşünerek ergonomik olarak tasarlanan De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap ütü, yüzde 30'a kadar enerji tasarrufu sağlayarak hem doğaya hem bütçenize dost. www.delonghi.com.tr 
 
De'Longhi ürünlerine; Esse, Electro World, Media Markt'ın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ve hepsiburada.com'dan ulaşabilirsiniz. 
 
 
De'Longhi Stirella VVX 1880 DualVap ütü için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil  899,90  TL'dir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

De’Longhi Stirella ile ütü yapmak zevke dönüşecek!
  • 18.01.2013 10:24

De’Longhi Stirella ile ütü yapmak zevke dönüşecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji markası De’Longhi, ütü yapmayı zevke dönüştürecek ...

De’Longhi’den Stirella VVX 1880 DualVap ile ütü keyfi!
  • 16.08.2012 16:58

De’Longhi’den Stirella VVX 1880 DualVap ile ütü keyfi!

De’Longhi, ütü yapmakta zorlananların bile keyifle kullanabileceği, pratik ve ko ...