maritbet girişmaritbet
CMT Door'dan kurşun geçirmez kameralı kapı!

CMT Door'dan kurşun geçirmez kameralı kapı!

Lüks kapı imalatında Marmara Bölgesi'nin önde gelen markalarından biri olan CMT Door, Sakarya'dan sonra İzmit'te hizmet vermeye başladı.

Lüks kapı imalatında Marmara Bölgesi'nin önde gelen markalarından biri olan CMT Door, Sakarya'dan sonra İzmit'te hizmet vermeye başladı. Firma 2 bin metrekarelik yeni showroomunu Kartepe'de açtı.

2 bin metrekarelik yeni showroomunu Kartepe'de açan firma, yeni imalatı olan kurşun geçirmez ve kameralı kapılarıyla dikkat çekiyor.

Sakarya'daki tesislerinde yılın ilk 6 ayında 500 adetlik üretim gerçekleştirdiklerini ifade eden CMT Door Kilit Çelik Kapı Satış ve Pazarlama Direktörü Tarık Ölçü, Kocaeli'deki yatırımlarının bu üretim ve satış hacmini daha da artıracağını söyledi.

Hedeflerinin lüks kapı üretimi olduğunu ve ağırlıklı olarak toptan satış gerçekleştireceklerini dile getiren Ölçü, "Sahip olduğumuz tecrübe ve kapasite ile bu bölgenin en büyük firmalarından biriyiz. İnşaat şirketlerinin ve müteahhitlerin acil ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir stok sistemine sahibiz. Şu an sipariş alsak 60 dairenin kapı ihtiyacını karşılayabilecek stok kapasitemiz var. PVC kaplamacılar, çelik kapı ve mobilya dekorasyon satışı yapan firmalara aynı zamanda da müteahhitlere üretimden uygulama ve servis sürecine kadar tam donanımlı hizmet vermek istiyoruz" diye konuştu.

Trend kavramının kapı sektöründe de oluştuğuna dikkat çeken Ölçü, "Doorstil markalı kapılarımız farklı dizayn ve tasarımlarıyla beğeniliyor. Artık evlerde iç kapılar ve çelik kapı takım olarak yaptırılıyor" dedi. İmza attıkları bazı projelerle ilgili bilgi veren Tarık Ölçü, "Zonguldak'ta gerçekleştirdiğimiz projede dalga figürünü kullandık. Evin çatısının dışında var olan bir dalga işareti, asansörde, çelik kapıda ve iç kapılarda devam ediyor. Tabi bu ve bunun gibi dizaynlar yenilikçi bakış açısı gerektiriyor. Ancak maalesef Türkiye'de bu işi profesyonelce yapan firma sayısı az. Ne var ki tüketici her alanda olduğu gibi bu alanda da bilinçleniyor. Bu da rekabeti olumlu anlamda etkileyecektir" diye konuştu.

Son olarak kurşun geçirmez, kameralı bir kapı imal ettiklerini söyleyen Tarık Ölçü, "Krom kaplı olan kapımız kurşun geçirmez özelliğe sahip. Damperli normal bir kapının kanat kalınlığı 7 cm'i geçmezken, bu kapının kalınlığı 12 cm. Ayrıca, 2 GB harddiske sahip. Kapıya gelen her misafiri kaydediyor. LCD monitörü sayesinde ise daha sonra izleme imkanı sunuyor. Harddiskin kapasitesi isteğe göre artırılabilir. Bunun yanı sıra ahşap kaplamalı kapılarımız da var. Tüm bu ürünlerimizi kaliteden taviz vermeden piyasanın ortalama yüzde 50 daha altında satıyoruz. Bölgesel alandaki iddiamızı önümüzdeki süreçte Türkiye genelinde de kanıtlayacağız" açıklamasında bulundu.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız, İstanbul'da 5 yılda acil dönüşüm gerektiren binaları yenilemektir"
  • 07.12.2023 15:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Amacımız, İstanbul'da 5 yılda acil dönüşüm gerektiren binaları yenilemektir"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Dönüşüm çalışmalarında, pazartesi günü 5,1 ...

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı
  • 02.11.2023 13:09

İzmir ve çevresindeki depremsellik araştırmasında 90 hendek kazıldı

İzmir ve çevresindeki fayların deprem üretme olasılıklarının belirlenmesi için b ...

Sakarya'da 9 metrekarelik katlanabilir "modüler afet evi" üretiliyor
  • 19.09.2023 11:16

Sakarya'da 9 metrekarelik katlanabilir "modüler afet evi" üretiliyor

Sakarya'da afetlerde geçici barınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik kolay kur ...

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor
  • 27.07.2023 15:36

İzmir Kemalpaşa Fayı'nın deprem potansiyeli araştırılıyor

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdür ...