maritbet girişmaritbet
Borcam Premium modern mutfakların vazgeçilmezi olacak!

Borcam Premium modern mutfakların vazgeçilmezi olacak!

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, uluslararası tasarımcıların özgün çizgilerine ‘Borcam Premium’ ile hayat verdi. Paşabahçe’nin uzman Ar-Ge ekibinin ileri teknolojiyle yarattığı Borcam Premium, modern mutfaklarda ihtiyaç duyulan işlevselliği sadelik ve şıklıkla buluşturuyor

Dünyanın en büyük üç cam ev eşyası üreticisinden biri olan Paşabahçe, üstün tasarım ve ileri teknolojiyle ‘Borcam Premium'u yarattı. Yepyeni teknolojisi ve daha önce hiç görülmemiş sıra dışı ve zarif tasarımıyla Borcam Premium, modern mutfaklarda ihtiyaç duyulan işlevselliği yepyeni bir sadelik ve şıklıkla sunuyor.

Dik açılara ve keskin hatlara sahip Borcam Premium ürünleri, minimalist ve fütüristik çizgilerden oluşuyor. Bugüne kadarki fırın kabı formlarının çok ötesine geçen ve özgün bir tasarıma sahip olan ‘Borcam Premium'lar, dört farklı boy fırın tepsisiyle sofralara zarafet katıyor.  

Borcam Premium ile “ısıya dayanıklı fırın kapları” kategorisinde bir ilke imza atan Paşabahçe'nin uzman Ar-Ge ekibi, uluslararası tasarımcıların özgün ancak üretilmesi bir o kadar da zor olan tasarımlarını hayata geçirmeyi başardı. Tasarımı kadar sahip olduğu ileri teknolojisiyle de dikkat çeken Borcam Premium ürünlerinin ani ısı değişikliğine dayanıklılığı 230 ?C'ye çıkarken, derin dondurucudaki dayanıklılığı ise -40 ?C'ye ulaşıyor. 

Profesyonel, gurme, özel lezzetlere ilgi duyan, hem yeni hem de özgün zevkleri olan tüketicilerin beğenilerine hitap eden Borcam Premium sadece Paşabahçe Mağazaları'nda satışa sunuluyor. 

Kısaca Paşabahçe Cam Sanayii:

Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., sahip olduğu “Paşabahçe”, “Paşabahçe Porcelain”, “Borcam”, “f&d” ve “Denizli” markalarıyla cam ev eşyası alanında dünyanın en büyük üç üreticisinden biri konumundadır. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları'nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş. Türkiye'nin en köklü kuruluşuları arasında yer almaktadır. 

Yurt içinde ve yurtdışında, seçkin perakende mağazalarından süper/hipermarket zincirlerine, dünya çapında restoran ve otel zincirlerinden,  global yiyecek/içecek markalarının promosyonlarına kadar, tüm sektörlere tedarik sağlayan Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş.'nin 135 ülkeye ihracatı bulunmaktadır. Otomatik ve el imalatı olarak ekonomiden premium segmente her gelir grubuna hitap eden 20.000'in üzerindeki geniş ürün portföyüyle dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ise ikinci büyük üreticisidir.

www.pasabahce.com.tr 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Paşabahçe'de!
  • 28.04.2022 10:55

Anneler Günü'ne özel hediye alternatifleri Paşabahçe'de!

“Bana Verdiğin Hayat En Güzel Hediye” sloganı ve yüzlerce hediye seçeneği ile ön ...

Paşabahçe efsanesi Borcam, yeni neslin de gözdesi!
  • 09.04.2022 11:27

Paşabahçe efsanesi Borcam, yeni neslin de gözdesi!

Değişen trendleri takip eden, ürünlerini tüketicilerinin ihtiyaçlarına göre geli ...

Paşabahçe, Erenköy Deneyim Mağazası'nı dijitale taşıdı
  • 13.09.2021 11:03

Paşabahçe, Erenköy Deneyim Mağazası'nı dijitale taşıdı

Paşabahçe Mağazaları, müşteri deneyimine yeni bir soluk getiren ve Bağdat Caddes ...

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı
  • 16.03.2021 16:18

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasını İstanbul Erenköy'de, Bağdat Caddesi ...

Şişecam'ın V-Block teknolojisi Paşabahçe ürünlerinde kullanılacak
  • 05.02.2021 11:21

Şişecam'ın V-Block teknolojisi Paşabahçe ürünlerinde kullanılacak

Şişecam'ın geliştirdiği, cam yüzeylerdeki virüs ve bakterileri etkisiz hale geti ...

Paşabahçe'den Sevgililer Günü'ne özel alternatifler!
  • 26.01.2021 10:02

Paşabahçe'den Sevgililer Günü'ne özel alternatifler!

“Sevgililer Günü’nde ne hediye alsam” sorusunun yanıtı bu yıl yine Paşabahçe Mağ ...