maritbet girişmaritbet
Boconcept’ten evlenecek çiftlere ücretsiz iç dekorasyon hizmeti!

Boconcept’ten evlenecek çiftlere ücretsiz iç dekorasyon hizmeti!

İskandinav tasarımın dünyadaki öncü markalarından BoConcept, evlenecek çiftler için ücretsiz iç dekorasyon hizmeti sunuyor

İskandinav tasarımın dünyadaki öncü markalarından BoConcept, evlenecek çiftler için ücretsiz iç dekorasyon hizmeti sunuyor. Bu hizmetten yaralanmak için BoConcept Etiler mağazasından randevu almak yeterli…

 Şehir yaşamını yakından takip eden, lüksü ulaşılabilir kılan ve değer yaratan tasarım mobilyalar sunan BoConcept mobilya alışverişini keyifli hale dönüştürüyor. BoConcept; fonksiyonel, az yer kaplayan tasarım mobilyalarının yanı sıra evlenecek çiftlere ücretsiz iç dekorasyon hizmeti sunuyor.

Tasarım mobilya tutkunlarının yeni adresi BoConcept'in ücretsiz iç dekorasyon hizmetinden yararlanmak için randevu almak yeterli. 

BoConcept'in Danimarka'da özel eğitim görmüş profesyonel iç mimarları evinizi dileğiniz gibi kusursuz ve zevkinize uygun olarak dekora edilmesi için tüm tecrübelerini evlenecek çiftler için sunuyor.

 

Şehirli evlere uygun minimal ve fonksiyonel çözümler sunan BoConcept koleksiyonları İskandinav tasarım anlayışının yalınlık ve sadeliği ile tasarlanmaktadır. BoConcept'in  tasarımcıları arasında dünyaca ünlü Anders Norgaard, Morten Georgsen ve Hendrik Pedersen bulunmaktadır.

BoConcept'in koleksiyonlarında oturma, yatak ve çalışma odası grupları, aksesuarlar ve yaşam alanlarına ait pek çok mobilya seçeneği satışa sunuluyor.

 

BoConcept Etiler Mağaza

Tel: (0212) 269 47 44

www.boconcept.com.tr

  • Etiketler:

Yorum Yaz