maritbet girişmaritbet
Biraz radikal olmanın ne zararı var!

Biraz radikal olmanın ne zararı var!

Lazzoni'nin Türkiye'ye getirdiği İtalya'nın en ünlü deri koltuk üreticisi Nicoletti Home malzeme seçiminden iskelet yapısına, ergonomiye hayat veren formlardan estetik detaylara kadar özel bir tarzı yansıtıyor

 

Kaynak: Sabah Emlak

 

Lazzoni'nin Türkiye'ye getirdiği İtalya'nın en ünlü deri koltuk üreticisi Nicoletti Home malzeme seçiminden iskelet yapısına, ergonomiye hayat veren formlardan estetik detaylara kadar özel bir tarzı yansıtıyor.

Lavabonuzun bir kahve fincanını andırması hoşunuza gider mi? Banyolar için tasarlanan ve kahve fincanına benzeyen, siyah ve beyaz seçenekleriyle satışa sunulan lavabonun kulpunu havlu asmak için kullanabilirsin.

The Sicis firmasının satışa sunduğu Carla Tolomeo tarafından dizayn edilen sandalyeler tam bir İtalyan tasarımı. Özellikle yaslanma bölümlerinin incelikle işlendiği sandalyeler farklı renklerdeki döşemeleriyle ortamı monotonluktasn kurtarıyor.

İçki seven arkadaşınıza evi için bir hediye vermek istiyorsanız bu ürün biçilmiş kaftan. Üç farklı musluğu olan Bar Butler, özellikle partilerde su gibi akıp giden içkilerin az da olsa önüne geçebilir gibi görünüyor. Musluğun üzerine yerleştirilen şişeden istediğiniz kadar içkiyi musluğu açarak bardağınıza doldurabilirsiniz.

Hem iç hem dış mekânda kullanılabilen masa sandalye görünümündeki birbirine bağlı ürün, aynı zamanda ortadaki parçalı bölümlerinin çevrilmesiyle uzun bir bank haline gelebiliyor. Ahşaptan yapılan ürün İtalyan bakış açısını da yansıtıyor. Evinde pratik yaşamı tercih edenler için ideal.

Dünyanın en lüks projelerinin vazgeçilmez armatür markası Jado, ECE ile Türkiye'ye girdi. Jado, önümüzdeki beş yılda Türkiye'deki lüks armatür pazarından yüzde 25-30 pay almayı hedefliyor.



 

  • Etiketler:

Yorum Yaz