maritbet girişmaritbet
Bien’den erkek ve kadınlara hitap edecek özel tasarımlar!

Bien’den erkek ve kadınlara hitap edecek özel tasarımlar!

Bien; beğeni toplayan serilerini, kadınların ve erkeklerin zevkine hitap edecek şekilde, birbirinden farklı tarzlarda tasarladı

Bien; beğeni toplayan serilerini, kadınların ve erkeklerin zevkine hitap edecek şekilde, birbirinden farklı tarzlarda tasarladı.

Moda, yemek, alışveriş gibi pek çok konuda olduğu gibi dekorasyon konusunda da kadın ve erkeğin beğenileri bazı farklılıklar gösteriyor. Seramik sektörünün yenilikleriyle öne çıkan firması Bien, bu farklılıkları göz ardı etmeyip; İnci, Eramosa, Fracture ve Alto adlı serilerini hem kadınlar hem de erkekler için ayrı renklerde ve formlarda tasarladı.

İNCİ: ASALETİN VE ZARAFETİN ADI

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle, incinin güzelliğini yansıtan seri, mekânlarında asillik ve zarafeti yansıtıyor. 30x80 cm ebadında üretilen İnci serisi, siyah ve beyazın şıklığını yaşam alanlarına taşıyor. 2012 yılında seriye yeni eklenen 30x80 ebatlardaki Gül ve Damla dekorlar ise seri ile mekân bütünlüğünü tamamlıyor. İtalya'nın, dünya çapındaki saygın kuruluşlarından biri olan “Como Kültür Departmanı Avrupa Tasarım Kuruluşları Bürosu” tarafından düzenlenen A' Design Awards ‘da katıldığı 5 tasarımıyla da ödüle layık görülen Bien; Yapı-İnşaat Malzeme ve Sistemleri kategorisinde “İnci” ile yarışmadaki en yüksek ödül olan Platin A' Design Ödülü'ne layık görüldü.

FRACTURE: SIRADIŞI BİR TASARIM

Fracture serisi, serbest geometrik formu ve sıra dışı çizgileriyle cam kırıklarının büyüleyici görüntüsünü yansıtan Fracture, dekonstrüktivist akımın tüm minimalizmini mekânlara yansıtıyor. Fracture Serisi 30x80 ebadında siyah ve beyaz fonlardan ve üç boyutlu pırıltılı dekorlardan oluşuyor. Aynı zamanda bu büyüleyici serinin tamamlayıcısı olarak seramik sağlık gereçleri  sınıfında yer alan klozet ve lavabo dünyanın en prestijli kurumlarından Como Kültür Departmanı'nın düzenlediği, A'Design Awards'ın Altın Ödül'üne sahip.

ALTO: IŞILTI, GÖSTERİŞ, İHTİŞAM

İhtişamlı, tasarımda ve dekorasyonda ön plana çıkacak mekânlar oluşturmak isteyenlerin tercihi Alto serisi 30x60 platin ve beyaz renk seçenekleriyle ışıltılı ve gösterişli mekânlar oluşturuyor. Serinin üzerinde bulunan üç boyutlu kabartmalı doku ve parlak görünümü sebebiyle bakış açısına göre renk değiştirebilen ve ışık oyunlarına cevap verebilen Alto serisi yaşam alanlarına muazzam bir hareket, ışıltı ve zenginlik getiriyor.

ERAMOSA: MERMERİN İLHAM VERDİĞİ SERİ

Kanada kökenli Eramosa mermerinden ilham alınarak üretilen doğal ve sıcak renk tonlarına sahip seri, hoş ve yumuşak bir kontrast içerirken, geniş kullanım yelpazesiyle farklı seçeneklere ışık tutuyor. İnce damarlı görünümü ile doğallığı yansıtan Eramosa serisi kahve, vizon ve fildişi alternatifleri ile Bien'in iddialı ürünlerinden biri… 21x63 duvar ve 40x40 yer karosu olarak üretilen Eramosa, rektifiyeli olmasının ve dijital teknolojinin sağladığı tüm avantajlarını bünyesinde barındırıyor. 21x63 ebatlardaki Leaf ve Edera dekorlar ise serinin sadeliğine dinamizm katıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek
  • 01.09.2022 11:27

Bien, trendlere yön veren koleksiyonlarını İtalya'da sergileyecek

Türkiye ve dünya yapı sektörünün önemli oyuncularından Bien, en son teknoloji ve ...

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!
  • 06.08.2022 12:40

Bien, Oversize koleksiyonları ile mekanlara şıklık katıyor!

Yenilikçi renk ve desenleriyle yaşam alanlarının havasını değiştiren Bien’in büy ...

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor
  • 23.03.2022 09:21

Bien ileri teknolojik ürünleriyle %60’a yakın su tasarrufu sağlıyor

Bien, dünyada kullanılabilir su kaynaklarının sürdürülebilirliğine geliştirdiği ...

Bien yerli teknolojik ürünleriyle dünyaya meydan okuyor
  • 12.03.2022 12:52

Bien yerli teknolojik ürünleriyle dünyaya meydan okuyor

Bien geliştirdiği yüzde 100 yerli teknolojik ürünleriyle, Türkiye’nin bilim ve t ...

Bien, inovatif ürünlerinin teknik eğitimi için tesisatçılarla buluşuyor
  • 23.02.2022 09:05

Bien, inovatif ürünlerinin teknik eğitimi için tesisatçılarla buluşuyor

Bien, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği tesisatçı eğitimlerine 2022 ...

Bien Alaska ve Lexa koleksiyonuyla mekanların çehresi değişiyor!
  • 19.02.2022 16:49

Bien Alaska ve Lexa koleksiyonuyla mekanların çehresi değişiyor!

Modern ve sıra dışı tasarım çizgisi ile öne çıkan Bien, duvar karosu koleks ...