maritbet girişmaritbet
Belenco Bio Yüzeyler tüketicisiyle buluşuyor!

Belenco Bio Yüzeyler tüketicisiyle buluşuyor!

Belenco’nun %100 biyolojik bağlayıcılar ile üretilen Belenco Bio Yüzeyleri basın mensuplarına tanıtıldı

Üzerinde yaşadığımız dünyada yaşamın devamlılığına, kaynakların uzun vadeli sürdürülebilirliğine, ürünlerini sürekli geliştirerek daha iyi yarınlar hazırlamaya, fosil yakıt türevi hammadde girdileri yerine yenilenebilir kaynaklar kullanarak üretim yapmaya, ve petro kimyasallar içermeyen üretime odaklanan Belenco, yoğun araştırma ve geliştirme çalışmaları sonucu geliştirdiği yeni nesil biyolojik yüzey alternatifi Belenco Bio Yüzeyleri yeşil yaşam alanları tasarımcıları ve doğal yaşam tutkunları ile buluşturuyor.

Kuvars mineralini, dünyadaki en gelişmiş teknoloji ve özgün tasarımlarıyla buluşturarak, yaşam alanları için benzersiz özeliklerde mutfak ve banyo tezgahları ile yer ve duvar karolarına dönüştüren Belenco tarafından düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılan Belenco Bio Yüzeyler, uygulanan yeni üretim tekniği ile %100 doğal kuvars minerallerini %100 biyolojik bağlayıcılar kullanarak üretilen yeni nesil biyolojik yüzeyler olarak tüketicisiyle buluşuyor.
 
Bugün gerçekleşen basın toplantısında kuvars yüzeyler alanındaki yatırımları hakkında detaylı bilgiler veren Belenco Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Berk Kuter tarafından basın mensuplarına tanıtılan Belenco Bio Yüzeyler'in özellikle yaşam alanları tasarımcıları ve doğal yaşam tutkunları tarafından öncelikli olarak tercih edilmesi bekleniyor.
 
Kuter, yaptığı konuşmada Amerikan Yeşil Binalar Komitesine üye “yeşil” üretim tesisinde %100 bio üretim teknikleri kullanarak üretilen Belenco Bio Yüzeyleri, doğaya karşı duyarlı, yaşamlarında tercihlerini doğa dostu biyolojik ürünlerden yana kullananların beğenisine sunmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.
 
% 100 Biyolojik “Belenco Bio Yüzeyler”
 
Kuruluşundan beri, “Teknoloji+Tasarım+Kalite” üçü bir arada felsefesi ile sektöre birçok yenilikler getiren ve hızlı adımlarla ilerleyen Belenco, tüm üretim süreçlerinde çevreye ve insan sağlığına verdiği önemi bir kez daha vurguladığı yeni üretim tekniği ile geliştirdiği Belenco Bio Yüzeyleri, YAŞAM ALANLARINDA %100 BİYOLOJİK TERCİHLER ARAYANLARIN TEK ALTERNATİFİ olarak ilk kez geçen hafta sektörün bir numaralı buluşma platformu Verona Marmomacc Fuarı'nda dünyanın önde gelen mimar ve tasarımcılarının beğenisine sunmuş ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmişti.
 
USGBC üyesi yeşil binasında çevre ve insan sağlığını ön planda tutarak kuvars yüzeyler üreten Belenco, son geliştirdiği üretim teknikleri sayesinde doğal kuvars mineralini tamamen yenilenebilir biyolojik bağlayıcılar ile harmanlayarak doğal çevresi ile mükemmel uyumlu yüzeyler sunuyor. Yaşam alanlarında iç mekan hava kalitesini arttıran, insan sağlığına ve tabiata karşı duyarlı ürünler olarak kabul edilen Belenco Bio Yüzeyler sayesinde mutfak tezgahları kuvarsın özelliklerini taşımanın yanı sıra, en gelişmiş üretim tekniklerinin birer sonucu, yeni nesil ürün olmaları sayesinde, gelecek nesillere bozulmamış bir dünya bırakma vaadine de hizmet ediyor.
 
Tüm yaşam alanlarını %100 biyolojik ürünlerle buluşmaya davet eden Belenco, son teknoloji ürünü Belenco Bio Yüzeyleri şimdi tüm dünya ile birlikte Türk kullanıcıları ile buluşturuyor. Yaşam alanlarının en biyolojik, en yeni nesil yüzeyleri: Belenco Bio Yüzeyler Görsel Ek: Belenco Bio Yüzeyler...
 
Kuvars ve Kuvars Yüzeyler hakkında
 
Kuvars doğanın sunduğu en sert, en dayanıklı, en kıymetli doğal taşlardandır. Kuvars, 1980'li yıllarda ticari anlam kazanmış ve özellikle 2000 yılından sonra taş pazarında bilinen bir ürün olmuştur. Bu ürünün ortaya çıkma hikâyesi, önemli bir doğal taş üreticisi ve ihracatsı olan İtalya'da başlamış, doğal taş atıklarını değerlendirme ve katma değer yaratma düşünceleriyle bugünlere kadar gelmiştir. O günlerden bugüne üretim teknolojisi gerek boyut gerekse dizayn olanakları açısından birçok gelişmeler göstermiş olup, günümüzde, kuvars yüzeyler olarak bilinen adıyla yaşam alanlarımızın en nadide ve aranan üstün özellikli yüzeyleri olarak hak ettiği yeri almıştır.
 
Halk arasında bilinen Amatis, pembe ve beyaz quartz gibi taşlar, Kuvars ailesinin renklerine göre isimlendirilen adlarıdır. Olağanüstü derecede sağlam ve dayanıklı olan doğal kuvars, Belenco Kuvars Yüzeylerde tasarımla ve teknolojiyle birleşerek günümüzün en tercih edilen yüzeylerini oluşturmakta. Belenco Kuvars Yüzeyler, tezgâh malzemesi olarak zaman zaman tercih edilen granitten çok daha sağlamdır ve eğilme dayanımı granitten 4 kat fazladır, dahası lekelenmeye, parça kopmasına ve çatlamaya karşı yüksek direnç gösterir. Belenco pürüzsüz yüzeyi sayesinde kullanıldığı her yerde hijyen sağlar, temizlenmesi oldukça zahmetsizdir, ve hem evsel mekanlarda hem de ticari alanlarda büyüleyici çözümler sunar. Ayrıca Belenco tüm bu üstün özelliklerini yıllar boyunca korur. Belenco Kuvars Yüzeyler, emsalsiz bir dayanım ile birlikte yaratıcı düşünce, innovasyon ve modernlik olgusunun sonuçları olarak, yaşam alanlarının; trend belirleyici, üstün tasarımlar sunan yeni alternatif doğal taşı, yani yaşam alanlarının en yeni mücevheri olarak önemli bir alternatif oluşturacak. Göz alıcı parlaklığı, en az düzeyde bakım gerektirmesi, sonsuz dizayn çözümleri sunması ve ömür boyu gerçek bir değer yaratması Belenco Kuvars Yüzeyleri vazgeçilmez yapan diğer özellikleridir.
 
www.belenco.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Belenco kuvars yüzeyli ürünleriyle yurtdışına açılacak!
  • 22.08.2013 08:53

Belenco kuvars yüzeyli ürünleriyle yurtdışına açılacak!

Manisa’daki fabrikası ve İstanbul-Ankara ofislerinin yanı sıra ülke geneline yay ...

Belenco Bio Yüzeyler tüketicisiyle buluşuyor!
  • 11.10.2012 16:01

Belenco Bio Yüzeyler tüketicisiyle buluşuyor!

Belenco’nun %100 biyolojik bağlayıcılar ile üretilen Belenco Bio Yüzeyleri basın ...

Belenco Bio Yüzeyler, 11 Ekim'de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılacak!
  • 09.10.2012 12:34

Belenco Bio Yüzeyler, 11 Ekim'de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtılacak!

Belenco Bio Yüzeyler'in 11 Ekim'de yapılacak basın toplantısı W Istanbul Studios ...