maritbet girişmaritbet
Banyolarınız için Euphoria serisi

Banyolarınız için Euphoria serisi

GROHE zenginleşen Euphoria serisi ile banyolarda duş keyfine alternatifler sunmaya devam ediyor


 
Sade ve ergonomik tasarımı ile öne çıkan GROHE Euphoria serisi, özellikle geniş su akış yüzeyi ile suyun tüm vücudunuza temas etmesini sağlıyor. Euphoria serisinin Mono, Champage, Masaj ve Pure el duşları ve sürgülü üst takımları, su akış seçenekleri ile birbirinden farklı alternatifler sunuyor.
 
Euphoria serisi içinde farklı duş başlıkları bulunuyor. 160mm çapında geniş duş başlığı ve 2 fonksiyonlu duş başlığı ankastre duş ve banyo bataryaları ile kombine ediliyor. Seriye yeni eklenen Rustic tepe duşu, bu ürünlere alternatif olarak daha klasik tarzda banyolar için ürün gamında yerini alıyor.
 
Seride tek ürünler dışında komple duş sistemi çözümleri de bulunuyor. Termostatik Duş bataryası veya termostatik banyo bataryası ile kombine edilen tepe duşu, el duşu sistemi ile konforlu bir banyo keyfi için gerekli tüm ürünleri birada bulabiliyorsunuz.Termostatik batarya ile su sıcaklığınızı istediğiniz ısıya göre ayarlayabiliyor, duş başlığı ve el duşundan istediğiniz akış türünü seçebiliyorsunuz.
 
GROHE StarLight® ve GROHE SpeedClean® teknolojileri Euphoria serisinin ilk günkü temizlik ve parlaklığıyla banyolarda ışıldamasını sağlıyor. GROHE DreamSpray® özelliği ise, suyun duş başlıklarında tüm yüzeyden eşit akmasına imkan tanıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz