maritbet girişmaritbet
Akdeniz stili ile konforu birleştiren çizgi!

Akdeniz stili ile konforu birleştiren çizgi!

Akdeniz’in pırıl pırıl denizi, sıcacık güneşi ve yeşilin binbir rengini barındıran doğal güzelliklerinden ilham alan Akdeniz stili mobilya tasarımı, yaşam alanlarına huzur ve konfor getiriyor.

Doğal malzemeler ve yüzeylerle şekillenen sade ve şık bir dekorasyon yaklaşımına sahip Akdeniz stili mobilya tasarımı, şehir yaşamının karanlık, renksiz ve soğuk evlerinin aksine aydınlık, sıcak ve ferah bir atmosfer oluşturuyor. Doğanın tüm güzelliklerinin adeta oya gibi işlendiği, yeşilin huzurunu ve mavinin özgürlüğünü çağrıştıran bu sitil, evlerde dört mevsim Akdeniz esintisi yaşatıyor.

Konfor ve zarafetten ilham alıyor

Akdeniz sitili mobilya tasarımının kendine özgü dokusuyla evlerde geçirilen her anı özel kılmaya odaklandığını belirten Coastal Homes Kurucusu Ahmet Tipi,“Doğanın güzelliklerini yansıtan sıcak renkler ve sofistike tasarımlarla konforun başrol oyuncusu olduğu ferah mekânlar oluşturularak evlerde dört mevsim Akdeniz esintisi oluşturabilmek mümkün. Keten ya da pamuk benzeri doğal liflerden oluşan kumaşlar, kestane ve meşe gibi dayanıklılığı ile ön plana çıkan ahşaplarla kombinlenen mobilyalar evlere sıcaklık katıyor. Güzel evler, güzel sofralar, fonksiyonel ve modern mobilyalarla hayatı paylaşmak üzerine kurgulanan Akdeniz stili, yaşam alanlarını günün her anında keyifli hale getiriyor. Her büyüklükteki yaşam alanı için konfor ve zarafetten ilham alan ve fonksiyonelliğe odaklanan Akdeniz stili, o ev içinde adeta kendi karakterine bürünüyor” dedi.

Ev dekorasyonuna Akdeniz stili imzası atıyor

Ahşap mobilyalar, dokulu perdeler, keten, pamuk, ipek gibi doğal kumaşlardan yapılan yastık ve perde seçimiyle evlerde en çok vakit geçirilen salonlarda Akdeniz ruhunun yaşatılabileceğini vurgulayan Ahmet Tipi; “Özellikle yemek masaları, sehpa, kütüphane, büfe ve konsollara eklenen metal ayaklar ve işlemeler ahşaba farklı bir boyut getiriyor. Ahşapla metalin başarılı kombinasyonu, evleri daha ferah hale getirirken aynı zamanda şık bir atmosfer de oluşturuyor. İşlevselliği, yüksek estetik anlayışla bir araya getiren bu mobilyalar evlerde zamansız bir Akdeniz tarzı oluşturuyor. Coastal Homes olarak ahşabın ham görüntüsünü işleyerek tasarladığımız konforlu, şık ve fonksiyonel mobilyalarımızla dört mevsim Akdeniz stilini yaşatıyoruz” diye konuştu.

  • Etiketler:

Yorum Yaz