maritbet girişmaritbet
2023 ev dekorasyon trendleri!

2023 ev dekorasyon trendleri!

2023 yılında ev dekorasyonunda son yılların trendi olan rahatlık bu senede ön plana çıkıyor.

2023’de ev dekorasyonunda, mobilyalarda konforlu, Vintage ve kıvrımlı modeller dikkat çekiyor. Minderleri ve sırt kısmı puf bir görünüme sahip, kıvrımlı mobilyalar tercih ediliyor. Bu mobilyalar hem görünüm hem de kullanım açısından daha konforlu duruyor. En dikkat çeken mobilyalar ise minimalist mobilyalardan oluşuyor. 

Ev dekorasyonunda 2023’ün bir diğer trendi ise duvar kağıtlarından oluşuyor. Büyük desenli ve canlı renkli duvar kağıtları dikkat çekiyor. Bu yıl duvarlarda aydınlatma ürünlerinede yer veriliyor. Aynı zamanda kemer kullanımı da geçen yıllara oranla daha fazla tercih ediliyor. Tabii bunun için tadilat da gerekebiliyor. Eğer tadilat yapmadan kemer kullanmak isterseniz duvar kemeri tablolarını tercih edebilirsiniz. Ancak banyo ve mutfak duvarlarındaki seramikler popülerliklerini korumaya devam ediyor. Seramiklerde ise beyaz ve mavinin buluştuğu Vintage esintiler ön plana çıkıyor.

2023 ev dekorasyonunda bitkilere yer verin

Bu sene ev dekorasyonu trendlerinde bitkilere de bol bol yer veriliyor. Doğadan esintileri evlere taşımanın en güzel yolarından biri de, yaşam alanlarında bitkilere yer vermek olabilir. Aynı zamanda bu bitkiler seramik vazolara ya da hasır saksılara koyularak ev dizaynı da güzelleştirilebilir.

  • Etiketler:

Yorum Yaz