maritbet girişmaritbet
Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor

Roca, fuar öncesinde özel katılımlı lansmanla mimarları Barcelona’da ağırladı 

Dünyanın lider banyo üreticilerinden Roca, Almanya'nın Frankfurt şehrinde iki yılda bir gerçekleşen İklimlendirme ve Su Teknolojileri Fuarı ISH 2023’e katılıyor. 13-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda yeni banyo koleksiyonlarını, ürün yeniliklerini ve en son teknolojilerini sergileyecek olan Roca, fuar öncesinde de özel katılımlı bir buluşma düzenledi. Dünyanın farklı coğrafyalarından gelen önemli mimarları Barcelona’da ağırlayarak, 2023 banyo ürünleri koleksiyonlarını tanıttı. 

Köklü geçmişini yenilikçi yaklaşımlara entegre etmenin yanı sıra mimarlık ve tasarım kültürüne katkıda bulunmayı önemseyen Roca, ISH 2023 Fuarı öncesinde özel katılımlı bir lansman düzenleyerek, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen basın mensupları ve mimarları Barcelona'da ağırladı. Barcelona Galeri’de Roca tasarımlarının prömiyerini izleyen aralarında Türk mimarlarının da olduğu misafirler, Roca’nın Tura ve Nu koleksiyonu ile tanıştı. Lansman programı kapsamında katılımcı mimarlar Gaudi’nin ilk önemli yapısı Casa Vinces, ünlü mimar Mies Van Der Rohe’nin tasarımı Barcelona Pavyonu ve Miro Müzesi gibi yapılara yapılan mimari turlar ile kentin ikonik yapıları deneyimleme fırsatı buldular.

Roca, Frankfurt’ta yer alan ISH 2023’te de Akdeniz sadeliğini yansıtan Ona, mimari tasarım yaklaşımından esinlenerek yaratılan yeni banyo koleksiyonu Tura ve canlı renkleri ile Nu armatür koleksiyonlarını sergileyecek. Rezervuarı içinde barındıran in tank akıllı klozet ve merkezi sistem ile birleştirilen akıllı ürünleri içeren Roca Connect platformu da yer alacak. Roca’nın evrensel tasarımları, banyo mobilyaları, ödüllü Ruy Othake koleksiyonu, birçok uluslararası otel ve mimari projede yer alan Armani iş birliğiyle tasarlanan ve küresel çapta büyük bir etki yaratan tasarımları da fuarda sergilenenler arasında olacak.

“Yeni koleksiyonlarımız Roca’nın gelişimini temsil ediyor”

Sektörün önemli buluşmasında yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, “ISH 2023 fuarında, en iyi kullanıcı deneyimi sunan, yenilikçi, sürdürülebilir ve ödüllü ürünlerimizi dünyanın dört bir yanından gelen bayiler, inşaat şirketleri ve sektör profesyonelleri ile buluşturmayı hedefliyoruz. Akdeniz kültürünü yansıtan benzersiz ürünlerimizi burada sergilediğimiz için heyecanlıyız” diye konuştu. Çok yönlü ve işlevsel Ona Koleksiyonu ile dünya lansmanı yapılan iki yeni seri Tura ve Nu koleksiyonlarının fuarda yer alan en yeni ürün koleksiyonları olduğunu belirten Oliva, “Fuarda yer alan koleksiyonlarımız Roca’nın sürekli gelişimini temsil ediyor. Ona Koleksiyonu zamansız, doğayla bağlantılı ve istenen yere kolayca entegre edilebilir olma özellikleriyle öne çıkıyor. Tura Koleksiyonu’nun çizgileri ise, tasarımcısı aynı zamanda Mesura Design’in kurucusu, Andreu Carulla’nın hayranlık duyduğu mimarların binalarından ilham alıyor. Sektörde benzeri bulunmayan mavi, yeşil, bal sarısı gibi özel renklerden tasarlanan Nu armatürlerde ise Studio Inma Bermudez imzası bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Fuar sektör trendlerini belirliyor 

Almanya’nın Frankfurt şehrinde 1960 yılından bu yana iki yılda bir düzenlenen İklimlendirme ve Su Teknolojileri Fuarı (ISH), özellikle sıhhi tesisat, yenilikçi bina çözümleri, banyo tasarımları, akıllı ev projeleri konularında trend belirleyici rol oynuyor. Banyo ekipmanları, lavabo, duş, küvet, havuz, içme suyu, atık su sistemleri, ısıtma, soğutma, yalıtım, iklimlendirme sistemlerinin bütün alt konularını kapsayan geniş ürün segmentine sahip fuar, her sene artan sayıda ziyaretçi ve katılımcıya ev sahipliği yapıyor. 

13- 17 Mart tarihleri arasında Frankfurt’ta gerçekleşecek ISH Fuarı’nda, Roca standı 3.1 nolu holde,  C69 no’lu stantta ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor
  • 07.03.2023 16:39

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor

Roca, fuar öncesinde özel katılımlı lansmanla mimarları Barcelona’da ağırladı&nb ...

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor
  • 12.11.2022 13:17

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde ...

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor
  • 17.09.2022 14:40

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor

Roca, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle ile banyoları keyifli bir yaşam alanın ...

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!
  • 11.08.2022 17:27

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!

Farklı banyo ihtiyaçlarına özel ürünler sunan Roca, küçük banyoları işlevsel bir ...

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!
  • 06.08.2022 12:59

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!

Banyo alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen marka ...

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!
  • 23.07.2022 00:45

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!

Banyo ürünleri üretimi ve pazarlamasında dünya lideri Roca Grup, sürdürülebilirl ...