maritbet girişmaritbet
Lüksün yeni çizgileri Kelebek Soho serisiyle evlere geliyor!

Lüksün yeni çizgileri Kelebek Soho serisiyle evlere geliyor!

Değişen ve dönüşen tüketici anlayışını tasarımlarına uyarlayan Kelebek Mobilya, cevizin elegant dokusunun, antrasit cam kapaklar ve gold detaylarla zenginleştiği Soho Koleksiyonu ile lüks şıklığı evinize getiriyor. 

Gold ve ahşabın bir araya gelmesi ile şıklığın ön planda tutulduğu Soho koleksiyonu, yemek odası, salon takımı ve tv ünitesinden oluşuyor. Gold kaplama kulpların tercih edildiği koleksiyon, kullanım kolaylığı ve güvenlik önlemleri kapsamında kapaklarda yavaşlatıcı menteşe kullanarak tasarlandı. Soho koleksiyonu aynı zamanda insan sağlığına zararlı emisyon gazları ve kanserojen kimyasallar içermeyen E1 standartlarında malzemelerden üretildi. 

Soho yemek odasının şık görüntüsü ile misafir ağırlamak çok daha keyifli 

Sabit masa üst tablasında füme cam kullanılırken, koleksiyonda yer alan konsol temizlikte kolaylık sağlamak amacıyla yüksek ayakları olacak şekilde tasarlandı. İki çekmeceden oluşan şık konsol, içerisinde led spot aydınlatma ile tasarlanırken, çekmecelerin birinde modelin fonksiyonelliğini ve şıklığını arttıracak flog kaşıklık yer alıyor. Ahşap ayaklı sandalyelerde şık görüntü sağlanırken, ahşap ve deri etkisiyle aynı zamanda doğallığa gönderme yapılıyor. Soho koleksiyonundan gold detaylar ile bezenmiş özel ayna ve bench ise yemek odasının adeta tamamlayıcısı niteliğinde.

Şömine görünümlü tv ünitesi ile sıcak anlar

Yüksek ayakları sayesinde temizlikte kolaylık sağlayan tv ünitesi gold kaplama kulplar ve tv ünitesinin içerisine yerleştirilen şömine efekti ekranı ile koleksiyonun farkını bir adım daha öteye taşıyor.

Çağdaş dekorasyon anlayışı etkileyici salon takımlarında

Koltuk içinde kullanılan Hibrit yapıda hazırlanmış ‘’Pocket’’ Yay Sistemi ile şıklığı ve konforu buluşturan Soho salon takımı metal gold ve ahşap ayak olmak üzere 2 farklı ayak seçeneği ile koleksiyonda yerini alıyor. 3’lü, 2’li, tekli ve puf bulunan takımın koltuk ayakları temizlikte rahatlık sağlaması amacıyla yüksek olarak tasarlandı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lüksün yeni çizgileri Kelebek Soho serisiyle evlere geliyor!
  • 11.09.2021 09:43

Lüksün yeni çizgileri Kelebek Soho serisiyle evlere geliyor!

Değişen ve dönüşen tüketici anlayışını tasarımlarına uyarlayan Kelebek Mobilya, ...

Kelebek Mobilya’dan asaletli bir dokunuş
  • 16.11.2017 16:34

Kelebek Mobilya’dan asaletli bir dokunuş

Yenilikçi, fonksiyonel ve özgün tasarımlarıyla yıllardır evlerde yer edinen Kele ...