maritbet girişmaritbet
Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!

Sektörünün lider üreticisi Güral Vitrifiye, Unicera İstanbul’da trendleri belirlemeye devam etti.

02-06 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açan seramik ve yapı sektörünün öncü markalarını bir araya getiren UNICERA İstanbul - Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda Güral Vitrifiye, kaliteli ve yenilikçi ürün tasarımları ile boy gösterdi. 

Yepyeni ve modern tesislerinde, alanındaki en ileri teknolojik olanaklarla üretim yapan Güral Vitrifiye, üstün kaliteli ürünlerini seramik ve yapı sektörünün lider ve ihracatçı markalarının bir araya geldiği Türkiye'nin en büyük fuarlarından UNICERA İstanbul’da sergiledi. 1.200’ün üzerinde yerli ve yabancı sektör profesyonelinin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Güral Vitrifiye, en yeni ve heyecan verici ürünleri ile ziyaretçilerini ağırladı. 

Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama ve depolama ürünleri gibi sektöre dair her şeyin tek çatı altında sergilendiği fuarda Güral Vitrifiye sektörünün lider konumda üreticilerinden biri olarak yer aldı. 

Güral Vitrifiye’nin denizanası tasarımına büyük ilgi

Güral Vitrifiye’nin dünya standartlarındaki teknolojik imkânlarla ürettiği üstün kaliteli lavabolarında büyük bir titizlik ve özenle tasarlanan denizanası enstalasyonu, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

Denizanası enstalasyonuna ek olarak arka duvarından akan sular ile splash efekti oluşturulan Güral Vitrifiye standı, Unicera Fuarı’na benzersiz tasarımlarıyla damgasını vurdu. 

Güral Vitrifiye’den benzersiz konfor deneyimi; Cavaletta

Güral Vitrifiye’nin imza tasarımlarından yeni ürünü Cavaletta, oturmalı hela taşı olarak hem konforu hem de hijyeni bir arada sunuyor.

Uzmanlar tarafından insan anatomisine daha uygun ve sağlıklı olduğu belirlenen alaturka tuvalete yepyeni bir boyut getiren Cavaletta, sadece göze hitap etmekle kalmıyor aynı zamanda bireyin sağlığını da düşünüyor. Ayrıca seramik ürün Sır’ına katılan gümüş iyonları, bakterilerin üremesini %99,9 oranında engelleyerek hijyeni de en ön planda tutuyor. 

Üçü bir arada tasarım Kangaroo; konfor, sağlık, estetik

Güral Vitrifiye, alaturka tuvalet yapısının duvara sıfır klozet olarak tasarladığı, sağlık, konfor ve estetiği bir arada sunan benzersiz ürünü Kangaroo kusursuz tasarımı ile mükemmel fonksiyonellik sağlıyor. Ön tarafındaki basamaklar, insan vücudunun sağlıklı bir sindirim sistemi için en iyi şekli almasına yardımcı oluyor. 

Güral Rimless serisinde bulunan Kangaroo, seramik ürün Sır’ına katılan gümüş iyonları ile bakterilerin üremesini %99,9 oranında engelliyor ve hijyen konusunda çok etkili çözümler sunuyor. 

Yalnızca en iyilerin lavabosu; Double Deck

Lavaboyu geleneksel ve sıradan bir yapıdan çıkararak, modern tasarım ve geniş kapsamlı kullanım alanı oluşturulmayı başaran Double Deck, alt haznesindeki entegre hareket sensörlü armatürüyle zahmetsizce ayak yıkama deneyimi, engelli kullanıcılar için kolay erişim ve çocuklar için de güvenli bir yıkama alanı oluşturuyor.

Benzersiz tasarımları ve fonksiyonelliği her zaman bir araya getirmeyi başaran Güral Vitrifiye, kalite, estetik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan yeni tasarımı Double Deck Lavabo ile 1953 yılından beri yalnız ‘‘En İyilerin’’ kazanabildiği yüksek prestijli ‘‘IF Design 2019 Ödülü’’ne layık görüldü. 

Kuraklıkla mücadele eden tasarım; Frugale

Güral Vitrifiye’nin günümüzün en büyük çevresel konularından ve sorunlarından biri olan kuraklık ile mücadele için tasarladığı Frugale, el yıkamak için kullanılan tonlarca suyu değerlendiriyor ve su tasarrufuna destek oluyor.

Şebeke su bağlantı vanası kesilen rezervuarın, üst lavabodan akan el yıkama suyu ile doldurulması sonucu, tonlarca su hacminden tasarruf edilmesine yardımcı olan Frugale; küresel boyutta yaşanan susuzluk tehdidine yeni nesil çözümler sunuyor. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!
  • 02.11.2021 17:26

Güral Vitrifiye’den Unicera Fuarı'na özel denizanası tasarımı!

Sektörünün lider üreticisi Güral Vitrifiye, Unicera İstanbul’da trendleri belirl ...

Ege Seramik, Unicera Fuarı’nda banyo ve mutfak trendlerini sundu
  • 21.03.2017 10:51

Ege Seramik, Unicera Fuarı’nda banyo ve mutfak trendlerini sundu

Ege Seramik, Unicera Seramik Mutfak Banyo Fuarı’nda 2017 Spring Collection ürünl ...

Seramiksan’ın unglazed porcelain ürünleri büyük ilgi görüyor
  • 10.03.2017 13:59

Seramiksan’ın unglazed porcelain ürünleri büyük ilgi görüyor

Seramiksan’ın unglazed porcelain(sırsız porselen) koleksiyonuna Unicera Fuarı’nd ...

Seramiksan, Unicera Fuarı'ndaki yerini alıyor
  • 16.02.2017 14:00

Seramiksan, Unicera Fuarı'ndaki yerini alıyor

Seramiksan, ürünlerini 29. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda m ...

Ege Seramik'e Unicera Fuarı’nda büyük ilgi!
  • 04.03.2015 09:48

Ege Seramik'e Unicera Fuarı’nda büyük ilgi!

Ege Seramik, 24-28 Şubat tarihleri arasında 27. kez düzenlenen Unicera Seramik B ...

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi
  • 07.03.2014 15:19

Ege Vitrifiye Unicera Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi

Seramik Sağlık Gereçleri sektöründe adından sıkça söz ettiren Ege Vitrifiye, gel ...