maritbet girişmaritbet
Doğanın cazibesinden ilham alan masa koleksiyonu!

Doğanın cazibesinden ilham alan masa koleksiyonu!

Doğadaki dokuların dokunsallığından ilham alan tasarımlarıyla öne çıkan Muundo, açık hava mekânlarının modern temsilcisi L’unica çatısı altında ilk kez Türkiye’de satışa sunuluyor.

Tabiatın rafine şıklığını yumuşak ve organik formlarla masalara taşıyan Muundo, tasarımlarını minerallerin yanı sıra kireç ve harçtan oluşan bir bileşimden üretiyor. Her bir parçası benzersiz el işçiliğiyle üretilen Muundo’nun öne çıkan koleksiyonları arasında Haaki, Usoo, Zuri, Laini ve Maana yer alıyor.

‘Doğaya saygı duruşu’ olarak tanımladığı koleksiyonlarla masa tasarımına yepyeni bir boyut kazandıran Muundo iddialı koleksiyonlarını L’unica güvencesi ile Türkiye’deki bahçe tutkunlarıyla buluşturuyor. Tercihlerini doğallıktan yana kullananların beğenisine sunulan Muundo koleksiyonları, çevremizdeki doğa olaylarını mimari bir bakış açısıyla ele alarak benzersiz el işçiliğiyle güçlendiriyor. Mineral kompozitin inceliği ve sızdırmazlık özelliği sayesinde her şekil ve yüzeye uyum sağlayan Muundo koleksiyonları masa zanaatını adeta sanata dönüştürüyor.

Doğanın 5 farklı dokusuna özel 5 farklı tasarım

Cas Moor ve Stefano Prevosti’nin doğadan ilham alarak hazırladığı koleksiyonda yer alan 5 farklı tasarımın öne çıkan özellikleri ise şu şekilde;

Haaki; Sanatsal ve işlevsel tasarımıyla her ortama dingin bir zarafet dokunuşu katan Haaki, eşsiz formuyla doğal döngülerin organik cazibesini yakalıyor.

Usoo; Doğanın organik kusurlarından ilham alan Usoo, büyüleyici düzensizlikleri yansıtan kusurlu yuvarlak şekli ile öne çıkıyor.

Zuri; Doğanın pürüzsüzlüğü ve doğal kıvrımlarını yansıtan ince hatlı Zuri, davetkar görüntüsüyle yalın bir atmosfer oluşturuyor. Aynı zamanda çakıl taşlarında görülen yumuşak düzensizlikleri zarif bir şekilde yansıtan tasarımıyla dikkat çekiyor.

Laini; Doğanın asimetrik güzelliğini kucaklayan Laini ise geleneksel tasarım normlarına meydan okuyan çarpıcı tarzıyla mekânlarda tüm sıradan kuralları alt üst ediyor.

Maana; Yabani mantarlarda bulunan zarif ve oval hatları temsil eden Maana, her mekâna sofistike bir çekicilik getiriyor.

Muundo’nun çarpıcı ürünlerine, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

  • Etiketler:

Yorum Yaz