Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “İstanbul’da inatla kentsel dönüşümü yapmaya devam eden tek ilçeyiz” dedi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, “İstanbul’da inatla kentsel dönüşümü yapmaya devam eden tek ilçeyiz” dedi.
Büyükçekmece’de belediye-vatandaş işbirliğiyle sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 3 riskli binanın daha yıkımına başlandı.
Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım kararı verilen dairelerin yıkımına başlandı.
Büyükçekmece'de kentsel dönüşüme tabii tutulan 4 blok ve 35 bağımsız bölümden oluşan riskli binaların yıkımı gerçekleştirildi.
Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projeleri anlatıldı.
Büyükçekmece Belediyesi, depreme dayanıksız binaların yıkılması için başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayat geçirdi