maritbet girişmaritbet
Tohum Otizm Vakfı Okulu, Permolit Antibakteriyel boyalarla yenilendi

Tohum Otizm Vakfı Okulu, Permolit Antibakteriyel boyalarla yenilendi

Tohum Otizm Vakfı Okulu, Permosil Silikonlu Antibakteriyel İç Cephe Boyası ve Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası ile boyanıyor. 

Otizmli çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla 2003 yılında kurulan Tohum Otizm Vakfı, Sağlık Bakanlığı onaylı Permolit Antibakteriyel boyalarıyla yenilendi.

Otizmli çocuklar ve gençlerin, tek çareleri olan eğitime ulaşmalarını sağlanması ve bağımsız yaşam sürdürebilmeleri için bilgi ve destek gereksinimlerinin karşılanmasını hedefleyen Tohum Otizm Vakfı model okulu Tohum Otizm Vakfı Okulu, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı Permosil Silikonlu Antibakteriyel İç Cephe Boyası ve Permolit Antibakteriyel Süper Tavan Boyası ile boyanıyor. 

M. AKIN AKÇALI; “ÜRÜNLERİMİZLE OLDUĞU GİBİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZLE DE DÜNYAYI GÜZLLEŞTİRİYORUZ”

Akçalı Boya A.Ş. CEO’su M. Akın Akçalı konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Antibakteriyel boyalar 10 yıla yakın bir süredir pazarda yer alıyor. Pandemiyle artan sağlık ve hijyen bilinciyle birlikte antibakteriyel nitelikteki bu ürünlere ilgi son dönemde arttı. Sağlık Bakanlığı onayına tabi olan antibakteriyel özellik daha çok üreticilerin premium segment ürünlerinde mevcuttu. Permolit Boya olarak Sağlık Bakanlığı onayıyla geliştirdiğimiz yeni antibakteriyel boyalarımızın tümünü ulaşılabilir fiyatlarla tüketicimize sunduk. ‘Her yüzeyde sağlık, her cephede Permolit’ mottosuyla satışa sunduğumuz antibakteriyel ürünlerimiz, tüketicilerin boya tercihlerini kolaylıkla antibakteriyel ürünlerden yana kullanabilmesini sağlayacak. Bilhassa hastane, okul, kreş, çocuk odaları gibi alanlarda bu boyaların tercih edilmesi önem kazanıyor. ‘Otizm Spektrum Bozukluğu’ olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük eden, Türkiye’nin en önemli sivil toplumu kuruluşlarından Tohum Otizm Vakfı’na sosyal sorumluluk kapsamında destek olmaktan son derece mutluyuz. Dünyayı güzelleştiren işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tohum Otizm Vakfı Okulu, Permolit Antibakteriyel boyalarla yenilendi
  • 06.09.2021 12:52

Tohum Otizm Vakfı Okulu, Permolit Antibakteriyel boyalarla yenilendi

Tohum Otizm Vakfı Okulu, Permosil Silikonlu Antibakteriyel İç Cephe Boyası ve Pe ...

Permolit'ten bütçe dostu antibakteriyel boyalar!
  • 17.06.2021 10:15

Permolit'ten bütçe dostu antibakteriyel boyalar!

Sektöründe bir ilke daha imza atan Permolit Boya, antibakteriyel boya ürünlerini ...