maritbet girişmaritbet
Tempo Boya, kalitesi ve cep yakmayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor

Tempo Boya, kalitesi ve cep yakmayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor

Türkiye’nin yeni nesil ekonomik boyası Tempo Boya, ekonomik fiyatları ve yüksek kalitesiyle bayi ve tüketicilerine önemli avantajlar sağlıyor. 

81 ilin tamamında yer alan tek ulusal ekonomik boya markası Tempo Boya, iç cephe boyasından dış cephe boyasına, astardan tavan boyasına, sentetik boyalardan dış cephe kaplamasına kadar tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılıyor, geniş ürün gamı ile dikkat çekiyor.  

Üretim teknolojisi, hızlı ve etkin dağıtım ağı, sürdürülebilir ürün kalitesi, uygun fiyat politikası ve “Cebini Yakmaz Kalitesi Şaşmaz“ sloganıyla öne çıkan Tempo, hem nalbur hem de tüketici dostu ürünleriyle adından söz ettiriyor.

Segmentinin en beyaz tavan boyası

Akrilik esaslı, yüksek beyazlığa sahip, dekoratif tavan boyası “Tempo Özel Tavan Boyası” su bazlı olmanın yanı sıra yüksek nefes alma özelliğine de sahip. Mat ve pürüzsüz görünüşü ile dikkat çeken “Tempo Özel Tavan Boyası” yüzeylerde farkını ortaya koyuyor. Mineral esaslı, tozuma karakterli olmayan eski boyalı, macunlu, saten alçılı ve alçıpan gibi iç cephe tavan yüzeylerinde kolaylıkla kullanılan Tempo Özel Tavan Boyası, kabarma ve dökülme de yapmıyor. 

81 ilin tamamında 4.000’in üzerinde bayi ile hizmet veriyor

Betek Boya bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Tempo Boya’nın ürün gamında yer alan ürünler Türk Standartları Enstitüsü tarafından test edilerek belgelendiriliyor. Tüm Türkiye’de 15 distribütör , 14 bölge deposu ile 81 ilin tamamında 4.000’in üzerinde bayi ile hizmet veren Tempo Boya 150.000 m2 büyüklüğündeki üretim tesisi ile de segmentinin açık ara en büyüğü olarak dikkat çekiyor. Tempo Boya ilerleyen dönemlerde tüketici talepleri ve teknolojik gelişmelere göre ürün gamını geliştirmenin haricinde kalite ve hizmeti rekabetçi fiyatlar ile sunarak ulusal pazarda büyümeyi ve ekonomik segment liderliğini korumayı planlıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tempo Boya, kalitesi ve cep yakmayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor
  • 05.04.2022 13:38

Tempo Boya, kalitesi ve cep yakmayan fiyatlarıyla dikkat çekiyor

Türkiye’nin yeni nesil ekonomik boyası Tempo Boya, ekonomik fiyatları ve yüksek ...