maritbet girişmaritbet
Pantone’un 2023 yılı renklerini Cubo'nun Galata rengi ile yakalayın!

Pantone’un 2023 yılı renklerini Cubo'nun Galata rengi ile yakalayın!

Yaşam alanlarına renk seçmek için arayışta olan insanlar Pantone’un 2023 yılı rengini CUBO Boyanın ‘’GALATA’’ rengiyle yakalayacaklar.

Dünyanın renk otoritesi Pantone, 2023 yılının rengini Viva Magenta olarak açıkladı. Enstitü; moda, sanat, tasarım, dekorasyon gibi alanları doğrudan etkileyecek bu seçimin karakterini; cüretkar, korkusuz, her şeyi kapsayan ve esprili olarak tanımladı. 

Dünyada renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Renk Enstitüsü her sene olduğu gibi bu sene de yılın rengini açıkladı. Uluslararası renk belirleyicisi Pantone yılın rengini ‘’Viva Magenta’’ olarak ilan etti.

2023 yılı iç mekan tasarımlarında şimdiden gönülleri fetheden Viva Magenta, yaşam alanlarına kişisel özelliklerini yansıtacak gibi görünüyor.  

Yüzde yüz yerli sermayesi ve geniş ürün yelpazesi ile sektörde tanınan CUBO Boya’nın renk kartelasındaki ‘’GALATA’’ renginde karşılık bulan Viva Magenta, cüretkar, oldukça iddialı, çarpıcı, güçlü ve canlı bir renk.

Enstitü tarafından 'Kökleri kırmızı ailesinden gelen güçlü, cesur, korkusuz, coşkulu, esprili, iyimser kısaca her şeyi kapsayan bir renk’’ olarak tanımlanan 2023 Pantone renginin verdiği hisse yakın tonlarda olan CUBO’nun rengi “GALATA” ile ulaşabilirsiniz.

EZBERLERİ BOZUYOR

 CUBO Boya’nın renk kartelasındaki “GALATA” rengi oldukça iddialı ve güçlü kırmızı tonuyla ezberleri bozuyor. Tercih edildiği mekanlarda cüretkarlığı ve korkusuzluğu hissettiren renk, iç mekan tasarımlarına karakterini yansıtacak güce sahip olmasıyla birlikte şimdiden en çok tercih edilen renkler arasına girdi.

“GALATA” rengini, tercih edeceğiniz mekanlar için; ipek mat, soft mat, mat görünümlü, su bazlı ve silinebilir özellikte olan tüm ürün gruplarındaki CUBO ürünleriyle elde edebilirsiniz.

CUBO Boyanın “GALATA” rengini “Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi” ile yaratacağınız farklı renk tonlarıyla birlikte kullanarak sınırsız ve aykırı mekanlar tasarlayabilirsiniz.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pantone’un 2023 yılı renklerini Cubo'nun Galata rengi ile yakalayın!
  • 10.12.2022 14:27

Pantone’un 2023 yılı renklerini Cubo'nun Galata rengi ile yakalayın!

Yaşam alanlarına renk seçmek için arayışta olan insanlar Pantone’un 2023 yılı re ...