maritbet girişmaritbet
Bi’Boya’nın hobi boyaları ile evinizde yenilikçi fikirler!

Bi’Boya’nın hobi boyaları ile evinizde yenilikçi fikirler!

‘Kendin yap’ uygulamalarıyla yenilikçi fikirler ve keyifli çözümler sunan Bi’Boya, birbirinden renkli ve kaliteli hobi boyaları ile yaşam alanlarını güzelleştirmeye devam ediyor. 

Yaşam alanlarında yaptığımız küçük renk değişikliklerinin bile bizi nasıl iyi hissettirdiğine tanık oluruz çoğu zaman. Tüketici dostu çözüm önerileri ile trendleri belirleyen Bi’Boya da eski eşyalarını renklendirmek ya da yeni bir hobi edinmek isteyenler için akrilik, yaldız, kara tahta, sprey mürekkep ile multisurface hobi boyası çeşitlerini dekorasyon tutkunlarıyla buluşturuyor.

Son zamanlarda çeşitliliği artan renk renk hobi boyaları ile herkes artık evine tarz katan bir iç mimar olmaya aday olabilir. Ekstra ustalık gerektirmeyen hobi boyaları uygulaması ile evinizde sağlam olsa da eskidiği için kullanmak istemediğiniz ya da hatırası olduğu için atamadığınız eşyalarınız varsa onları mevcut haliyle kullanmak yerine, birkaç ufak dokunuşla bambaşka bir hale sokabilir, hobi boyaları ile hayranlıkla bakacağınız şekilde renklendirebilirsiniz.

Hem günlük hayatın yoğunluğundan uzaklaşarak keyifli zaman geçirmek hem de renklerin gücünü yansıtacağınız estetik dokunuşlar için Bi’Boya, hobi boyaları ile yapabileceklerinizin ipuçlarını paylaştı.  Siz de hobi boyalarını kullanarak yaşam alanlarınıza yapacağınız ufak dokunuşlarla evinizin atmosferini değiştirebilir, tarzınıza ve bütçenize en uygun hobi boyası seçimini yapmak için Bi’Boya'yı ziyaret edebilirsiniz.

Pozitif dokunuşlara evin girişinden başlayın

Pozitif enerjiyi kapının girişinden itibaren hissedebilmek için duvar çerçevelerine hobi boyaları ile küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Çerçeveleri değiştirmeye gerek kalmadan renk değişimi ile evinizi yenileyen bir iç mimarın öngörüsü ile hemen harekete geçebilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz stile uygun olarak minimal bir dokunuş ve ferahlık algısı için nötr renkleri deneyebilirsiniz. Koridora tarz katan dresuar üzerine yerleştireceğiniz ahşap dekoratif bir kutu bile ortama estetik bir dokunuş bırakmaya yeter. İçerisini kuru çiçeklerle doldurup dekoratif bir görüntü oluşturabileceğiniz bu ahşap kutuyu içinden yükselen duyguları da ekleyerek dilediğince renklendirebilirsiniz.

Sehpalar, gazetelikler, fenerler: Hobi boyaları ile tarz değiştirsin

Koridorda hobi boyaları ile yaptığımız küçük ama etkili bu dokunuşlardan sonra şimdi evin diğer alanlarında da aynı etkiyi bırakabilirsiniz. Örneğin, huzur sığınağı oturma odalarımızda boya badana işlerine girişmeden renklerin gücünü kullanarak ufak rötuşlara odaklanabiliriz. Cam kenarında gözünüze takılan, kahve keyfinin eşlikçisi ahşap sehpanızın boyaları mı dökülmüş? O zaman hiç düşünmeden hemen hobi boyaları ile yepyeni bir tarz için renk seçiminizi yapmaya başlayabilirsiniz. Keyifli dinlenme alanınızda kendinize özel bir alan oluşturmak için size iyi hissettiren renklerle bu emektar sehpayı renklendirebilirsiniz. Hazır boya işine başlamışken sehpa üzerindeki ahşap fenere de yeni bir stil kazandırabilirsiniz.

Oturma odasında kendinize özel oluşturduğunuz bu alanda estetik bir duruş sağlayan bu objeyi sıcak tonlarla renklendirebilirsiniz. Köşe koltuğunuzun yanında duran dekoratif gazetelik artık eskisi gibi estetik gelmiyorsa hobi boyaları ile onu da yeni baştan tasarlayabilirsiniz. Yaşam alanının tarzına uygun tonlarda yapacağınız renk seçimi ile estetik görünümünü kaybetmiş bu objeyi dekoratif görünüme dahil edebilirsiniz. 

Menüler artık kara tahtada

Mutfağınızda nostaljik bir görünüm elde etmek isterseniz duvarınızda seçeceğiniz bir bölümü menüleri yazmak için boyayabilir veya direkt duvarınızı boyamak istemiyorsanız, tahta veya sunta kestirip kara tahtanızı bir çiviye asabileceğiniz şekilde de tasarlayabilirsiniz. 

Boyayacağınız alanın etrafını maskeleme bandıyla bantladıktan sonra kara tahta boyasını rulo fırçayla boyayabilirsiniz. Kara tahta boyama, en şık mutfak boyama projelerinden biridir.

Evin dış görünümünü de canlandırabilirsiniz

Genellikle, evlerin dış cephesinde bulunan demir parmaklıklar siyah ya da beyaz olur. Renkli kişiliğinizi yansıtan kırmızı, pembe, mavi gibi canlı renkler ile evinizi bambaşka bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Pencere pervazlarını da boyayabileceğiniz doğru hobi boyası ile evinizde rengarenk ya da sade bir görünüm oluşturabilirsiniz. 

Hobi boyası, zamanla boyası akan yüzeyleri yenilemenizi sağlar. Evinizde bulunan saksı ya da sehpa gibi yüzeylerin rengini değiştirerek hayallerinizdeki ev ortamını oluşturabilirsiniz. Akrilik boya çeşitleri koku yapmadığı gibi oldukça hızlı bir şekilde kurur. Multisurface ya da akrilik boya çeşitleri ile evinizi yenileyebilir ve hayallerinizi süsleyen bir ortama dönüştürebilirsiniz.

Taş boyama ile mükemmel tablolar oluşturmak mümkün

Taş boyama çocukluk günlerinin en eğlenceli aktiviteleri arasında yer alıyor olabilir. Çocukluk eğlencenizi taş boyama setleri ile başarılı bir hobiye dönüştürebilirsiniz. Beyaz, kırmızı, sarı, mavi, yeşil ve akrilik boya çeşitleri ile topladığınız çeşitli boyutlardaki taşları kullanarak hemen hayal gücünü konuşturmaya başlayabilirsiniz. Renklendirdiğiniz ve desenlediğiniz taşları, desenlerine uygun olarak boyadığınız ahşap zeminler üzerine silikon ile yapıştırabilir ve görenleri hayran bırakacak olan sanat eserlerine imzanızı atabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bi’Boya’dan dış cephelere nefes aldıran çözüm: Saf Akrilik Comfort
  • 15.11.2021 11:24

Bi’Boya’dan dış cephelere nefes aldıran çözüm: Saf Akrilik Comfort

Kalekim güvencesiyle ürettiği insan ve çevre dostu iç-dış cephe boya ürünleriyle ...

Bi’Boya’dan kış aylarına özel dekorasyon önerileri!
  • 13.11.2021 13:25

Bi’Boya’dan kış aylarına özel dekorasyon önerileri!

Bi’Boya, duvar yüzeyinde ısı kaybını ve terlemeyi önlemeye yardımcı iç cephe boy ...

Bi’Boya’nın hobi boyaları ile evinizde yenilikçi fikirler!
  • 04.10.2021 17:07

Bi’Boya’nın hobi boyaları ile evinizde yenilikçi fikirler!

‘Kendin yap’ uygulamalarıyla yenilikçi fikirler ve keyifli çözümler sunan Bi’Boy ...

Bi’Boya ile zamansız trendler: Tek duvar boyama
  • 02.10.2021 14:48

Bi’Boya ile zamansız trendler: Tek duvar boyama

Bi’Boya, sıradanlıktan kurtulmak ve iç mekan alanını renklendirmek isteyenler iç ...

Evlerde iyi hissettiren renkler neler?
  • 06.07.2021 07:45

Evlerde iyi hissettiren renkler neler?

Bi’Boya da hangi mekanlarda hangi renklerin kullanılması gerektiğine yönelik tav ...

Bi’Boya’dan yaşam alanlarını pozitif etkileyen renkler!
  • 06.06.2021 08:15

Bi’Boya’dan yaşam alanlarını pozitif etkileyen renkler!

Renkler hayatımızda yer alan tonlar olmaktan çok daha ötesinde bir anlam taşıyor ...