maritbet girişmaritbet
Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, doğru mobilyalarla banyolarda kişiselleştirilmiş alanlar oluşturuyor.

Avrupa’nın en büyük banyo mobilyası üreticisi Royo Group’u satın almasının ardından bu alanda daha da güçlenen Roca, her kullanıcının ihtiyacına yanıt veren ünite, yardımcı kolon ve aksesuarlarıyla stil, kalite ve işlevselliği bir araya getiriyor. Kullanıcılara, en klasikten, en modern ya da endüstriyele kadar her estetik anlayışa uygun 16'ya kadar farklı mobilya serisi sunuyor.

Banyo alanında farklı ürün kategorileri için özel uzmanlık merkezleri kurma stratejisiyle ilerleyen global oyuncu Royo Group’un hisselerinin yüzde 75’inin sahibi olan Roca, küresel banyo mobilyası geliştirme konusunda önemli işlere imza atıyor. Banyo alanlarındaki liderliğini pekiştirmek amacıyla Royo’nun çoğunluk hissesini satın alan Roca, pazar payını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Küresel talebi karşılamak üzere İspanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya'da bulunan 7 fabrikasında banyo mobilyaları üretimi yapan Roca, hem banyo alandaki yetkinliği hem de lojistik avantajlarıyla yaşam standartlarını ve kişisel refahı artıran işlevsel banyolara olanak tanıyor.  Royo Group ile banyo mobilyalarında çok çeşitli renk, stil ve kapak düzenleyici gibi alternatifleri artırmayı sürdürüyor.

“Farklı yaşam alanlarına hitap eden tasarımlar geliştiriyoruz”

Koleksiyonların geniş bir renk ve bitiş yelpazesi ile çeşitli boyutlarda üretildiğini ifade eden Roca Türkiye Genel Müdürü Salvador Lopez Oliva, seçeneklerin kullanıcıların kendi kişisel stillerine ve tasarım seçimlerine uyan doğru tasarımı bulmalarına olanak sağladığını vurguladı. Salvador Lopez Oliva konuşmasına şöyle devam etti: “Müşterilerimiz bir Roca mobilya ürünü satın aldığında, yeni trendleri yakalayan ve kaliteli bir ürüne sahip olduğundan emin olabiliyor. Her ihtiyaca seslenen, farklı yaşam şekillerine hitap eden tasarımlar kullanıcıların dekorasyon tercihlerine kolaylıkla uyum sağlıyor. Banyo içinde kullanılan alan ve depolama kapasitesini en üst düzeye çıkaracak basit ve etkili çözümler oluşturmaya yönelik son teknolojiler kullanıyoruz. Her parça piyasaya gönderilmeden önce yapışma, aşınma, çizilme, nem ve ışığa maruz kalma açısından test ediliyor.”

“Sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk taahhüdü önceliğimiz”

Temel hijyen yerleri olarak düşünülen banyoların, giderek kullanıcıların günlük yaşam stresinden kaçabilecekleri kişisel bakım ve rahatlama alanları haline geldiğini kaydeden Salvador Lopez Oliva, “Roca olarak, sadece seramik sağlık gereçleri, armatür ve duş sistemleri değil, her kullanıcının banyosunu kendi kişisel ihtiyaç ve isteklerine uygun bir alana dönüştürmesini sağlamak için gerekli mobilyaları da geliştiriyoruz. Sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk taahhüdümüz gereğince, tüm mobilyalarımız, kereste ürünlerinin sorumlu bir şekilde yönetilen ormanlardan gelmesini sağlayarak Forest Stewardship Council® tarafından belirlenen standartlara uygun olarak üretiliyor. Ayrıca çok çeşitli kurullarda CARB sertifikasına sahibiz ve ambalajlamalar Ecoembes atık yönetim sistemine uygun olarak geliştiriliyor. Sürekli olarak paketleme ve nakliyede daha az emisyon ve atık üretilmesini sağlayarak lojistik süreçlerini de yönetiyoruz. Böylelikle Roca Banyo Mobilyalarını satın alan kullanıcıların sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunmasına da aracılık ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor
  • 07.03.2023 16:39

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor

Roca, fuar öncesinde özel katılımlı lansmanla mimarları Barcelona’da ağırladı&nb ...

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor
  • 12.11.2022 13:17

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde ...

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor
  • 17.09.2022 14:40

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor

Roca, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle ile banyoları keyifli bir yaşam alanın ...

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!
  • 11.08.2022 17:27

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!

Farklı banyo ihtiyaçlarına özel ürünler sunan Roca, küçük banyoları işlevsel bir ...

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!
  • 06.08.2022 12:59

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!

Banyo alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen marka ...

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!
  • 23.07.2022 00:45

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!

Banyo ürünleri üretimi ve pazarlamasında dünya lideri Roca Grup, sürdürülebilirl ...