maritbet girişmaritbet
Roca, akıllı mobilya serisiyle evlerde konfora yer açıyor

Roca, akıllı mobilya serisiyle evlerde konfora yer açıyor

Roca, Stratum Lavabo ünitesi Bluetooth® hoparlörleri, entegre bağlantıları ve iç aydınlatmasıyla, banyosunda konfor ve teknolojiyi bir arada isteyenlerin tercihi olacak. 

Roca, Stratum Lavabo ünitesi ile hem kompakt hem işlevsel bir stil sunuyor. Teknoloji ve inovasyonu banyolara taşıyan özel seri, yenilikçi özellikleriyle benzerlerinden ayrılıyor. Stratum Lavabo ünitesi, Bluetooth® hoparlörleri, entegre bağlantıları ve iç aydınlatmasıyla, banyosunda konfor ve teknolojiyi bir arada isteyenlerin tercihi olacak. 

Birbirinden özel ve yenilikçi koleksiyonlarıyla Roca, banyolarda konfor standardından vazgeçmeyenlere Stratum serisiyle hitap ediyor. Günlük rutinleri daha keyifli hale getirmek amacıyla üretilen Stratum Lavabo ünitesi; teknoloji, rahatlık ve şıklığı tek üründe birleştiriyor. Bluetooth® hoparlörleri, entegre prizleri, çekmeceleri ve modern iç aydınlatmasıyla dikkat çeken seri, banyo keyfine ayrıcalıklı bir konfor getiriyor. Artık, banyodayken ya da duş sırasında keyifle dinleyeceğiniz müziklerle kendinizi şımartmanız mümkün.

Ünitelerde akıllı dönem

Banyo alanlarının tüm unsurlarını uyumlu bir şekilde birleştirmeyi hedefleyen Roca, Stratum Lavabo ünitesi ile düzen konusunda titiz olanlara saklama olanakları sunuyor. Farklı boyutlardaki iç bölmeleriyle tüm ihtiyaçları karşılayan Stratum’un yüksek kapasiteli geniş çekmeceleriyle artık her şeye yer bulmak mümkün. Tamamen çıkarılabilen, tam açılabilir çekmeceler geniş hacimli bir kullanım alanı sağlarken, iç aydınlatma özelliği sayesinde günlük banyo malzemeleri kolayca bulunabiliyor. Mobilyadaki led ışığı ile de günün her saatinde kusursuz bakım ve makyaj yapmak mümkün hale geliyor. 

Stratum Lavabo ünitesinde dolap ve çekmece kapaklarının yavaşça kendiliğinden kapanıyor olması ise hem güvenli hem sessiz bir kullanım deneyimi sunuyor. 

Banyo mobilyasına yeni standart 

Teknolojik ve inovatif çözümlerle banyo tasarımındaki standartlara farklı bir boyut kazandıran seri, entegre elektrik priziyle birkaç işlemi aynı anda yapılmasını sağlıyor. Ünite önünde elektrikli bakım aletlerinin rahatlıkla kullanımına imkan tanıyor. Geniş iç hacimli çekmece çözümleriyle kullanıcıya modern bir saklama alanı sunan Stratum’da, küçük ve değerli eşyaların güvenli bir şekilde saklanabilmesi için tasarlanmış gizli iç bölmeler de bulunuyor. Burada yer alan aydınlatma ise eşyaların kolaylıkla bulunmasına yardımcı oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor
  • 07.03.2023 16:39

Roca, yeni koleksiyonlarıyla ISH 2023 fuarına katılıyor

Roca, fuar öncesinde özel katılımlı lansmanla mimarları Barcelona’da ağırladı&nb ...

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor
  • 12.11.2022 13:17

Roca banyo mobilyalarıyla stil, kalite ve işlevsellik sunuyor

Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde ...

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor
  • 17.09.2022 14:40

Roca, geleceğin banyolarını tasarlıyor

Roca, hayatı kolaylaştıran teknolojilerle ile banyoları keyifli bir yaşam alanın ...

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!
  • 11.08.2022 17:27

Roca’da her banyoya uygun çözüm var!

Farklı banyo ihtiyaçlarına özel ürünler sunan Roca, küçük banyoları işlevsel bir ...

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!
  • 06.08.2022 12:59

Roca’dan duş teknelerine yenilikçi yaklaşım!

Banyo alanları için geliştirdiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen marka ...

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!
  • 23.07.2022 00:45

Roca Grup sürdürülebilirliğe odaklandı, cirosunu yüzde 21.9 artırdı!

Banyo ürünleri üretimi ve pazarlamasında dünya lideri Roca Grup, sürdürülebilirl ...