maritbet girişmaritbet
Banyo tasarımında özgün bir seri: Roca Inspira

Banyo tasarımında özgün bir seri: Roca Inspira

Kış mevsiminde bakım rutininiz kadar banyo ritüeliniz de yenilenmeyi ve sezona uyum sağlamayı hak ediyor. 

Banyoları modern ve şık detaylarla buluşturan Roca, Inspira serisi ile banyolara stil katıyor. Yuvarlak, oval ve kare olmak üzere farklı tasarım ve ebatlarda tasarlanan Inspira serisi, her tip banyoya uyum sağlarken tasarımıyla banyolara şıklık getiriyor. 

Roca, her zevke hitap eden ürünleriyle estetik ve göz alıcı banyolar için armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri konusunda çözüm önerileri sunuyor. Yeni teknolojileri tasarımlarına entegre ederek ürettiği Inspira serisi ile kusursuz estetik ve kişisel tasarım olanaklarını bir araya getiriyor. Vitrifiye ve mobilya koleksiyonunu içeren seri; zarafet, hafiflik, dayanıklılık, kolay entegre edilme özelliğiyle konforu en üst noktaya taşıyor. 

Fineceramic® ile her banyo baştan oluşturuluyor

Tasarruflu, ergonomik, dayanıklı ve olağanüstü hafiflikte kompakt malzemelerle hayata geliştirilen Inspira serisi, her türlü ihtiyaca yönelik çözümler sunan zengin ürün yelpazesiyle her banyoyu baştan oluşturuyor. Seride öne çıkan Fineceramic® materyali yepyeni hissettiren bir mekan ve karakter sahibi tasarım detayları sunuyor.

Inspira serisinde yer alan lavabolar sadece görüntüleriyle değil, sahip oldukları özelliklerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Fineceramic®’in yumuşak iç yüzey detayları, 5 mm kalınlığında ince duvarlı tasarıma sahip lavaboları oldukça hafif. Seramiğin ağırlığını yüzde 40 oranında azaltan, diğer taraftan dayanımı ise yüzde 30 arttırılmış bu lavabolar tasarımın inceliklerini teknoloji ile birlikte banyolara taşıyor. Ürünlerini geliştirirken her zaman en yüksek mükemmellik seviyesini hedefleyen Roca, aşınmaya karşı yüksek direnç sağlıyor. Hafif olmakla birlikte geleneksel ürünlere göre daha dayanıklı olan tasarım, kir birikebilecek alanlar olmadan temizlenmesi kolay, yumuşak ve homojen iç yüzeyler oluşturmamıza fırsat veriyor. 

Supralit® hijyen arayanların en büyük yardımcısı…

Roca, hijyenden ödün vermeyen çözümleriyle, banyoların temizliğini kolaylaştırıyor ve kullanıcılarına zaman kazandırıyor. Temizlik konusunda en önemli alanlardan biri olan banyolar için tasarladığı klozet ve klozet kapaklarında anti bakteriyel bir malzeme olan Supralit® malzemesi öne çıkıyor. Özel malzemesini Inspira serisine de entegre eden Roca, bu sayede banyoda hijyen arayanların en büyük yardımcısı oluyor. Yüzeyde oluşabilecek mikropları ve bakterileri ortadan kaldıran malzeme sayesinde maksimum hijyen sunarken, eşsiz formülasyonu ile kimyasal maddeler ve ultraviyole ışık karşısında zaman içinde orijinal rengini koruyor.  Öte yandan klozet kapaklarına yumuşak kapanma özelliği ile kolay temizliğe imkan veren kenar ve kanalları azaltılmış hatları ekleyen Roca kapakların ömrünü de uzatıyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Roca Inspira'dan her zevke uygun şık banyo tasarımları!
  • 10.12.2022 13:56

Roca Inspira'dan her zevke uygun şık banyo tasarımları!

Banyo tasarımı için gerekli tüm ürünler Roca Inspira’da bir araya geliyor. Her z ...

Banyo tasarımında özgün bir seri: Roca Inspira
  • 11.12.2021 15:08

Banyo tasarımında özgün bir seri: Roca Inspira

Kış mevsiminde bakım rutininiz kadar banyo ritüeliniz de yenilenmeyi ve sezona u ...

ISVEA, yeni tasarımlarını Unicera Fuarı'nda tanıtacak
  • 03.03.2017 09:31

ISVEA, yeni tasarımlarını Unicera Fuarı'nda tanıtacak

İtalya’nın lider markası ISVEA, ödüllü yeni tasarımlarını Unicera Fuarı’nda ser ...

Oculus ile hayalini kurduğunuz banyo kısa sürede hazır!
  • 03.10.2016 12:48

Oculus ile hayalini kurduğunuz banyo kısa sürede hazır!

3B tasarım yazılımları sunan WHITECAD’in (Samsung Gear VR) Oculus gözlüğü, banyo ...

Creavit, Slam Lavabo ile banyolara şıklık getiriyor
  • 04.03.2014 09:07

Creavit, Slam Lavabo ile banyolara şıklık getiriyor

Banyo ve lavabolarda şıklık ve tasarım görmek isteyenler Creavit’e uğruyor ...

Hayatın dört duvarları arasında nefes aldıran detaylar
  • 16.07.2010 11:31

Hayatın dört duvarları arasında nefes aldıran detaylar

Modern mi klasik mi tartışmaları halen sürerken, hayatın büyük bir bölümünü dört ...