maritbet girişmaritbet
Zeruj Mall Pendik AVM Nerede ve Nasıl Gidilir?

Zeruj Mall Pendik AVM Nerede ve Nasıl Gidilir?

Zeruj Mall Pendik Anatolia AVM, Pendik sınırları içerisinde 50 mağaza olacak şekilde hizmet verecek.

Zeruj Mall Anatolia AVM, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinde yer alıyor. Kadıköy-Kartal-Pendik-Tavşantepe metrosuyla Anadolu Yakası'na ulaşımın hızlıca sağlandığı Zeruj Pendik AVM, kadınlara özel AVM olma özelliğiyle dikkat çekiyor. Pendik Metro durağında inildikten sonra yürünebiliyor ya da toplu taşıma aracıyla kısa sürede ulaşım sağlanabiliyor. Zeruj Mall AVM, Pendik Minibüs Durakları'nın yanı başında yer alıyor.Zeruj Port AVM Kimin sorusunun yanıtı da Zehra Özkaymaz olarak karşımıza çıkıyor. Zeruj Pendik AVM Ne Zaman Açılacak sorusu ise 11 Haziran 2021 olarak yanıt buluyor. Zeruj Mall Pendik Anatolian AVM Adres detayları ise Yeni Mahalle, Dünya Sokak, No:11 Pendik/İstanbul Türkiye olarak belirlendi.

Zeruj Port AVM Nasıl Gidilir?

Zeruj Port AVM ilk olarak Zeytinburnu Kazlıçeşme bölgesinde faaliyete başladı. İçerisinde yüzlerce mağaza bulunan Zeruj Port Zeytinburnu AVM de sadece bayanlara özel bir alışveriş merkezi olarak faaliyet gösteriyor. Bay-bayan ayrı mescitlerin yer aldığı Zeruj Port AVM, Avrasya Tüneli'ne yakın konumuyla dikkat çekiyor. Pendik metro durağında inilip yürüme ya da bir araçla kısa sürede Zeruj Pendik AVM'ye varmak mümkün. E5 karayoluna da yakın konumda bulunan AVM'ye toplu taşıma ile en hızlı metro ile ulaşım sağlamak mümkün.

Zeruj Pendik AVM Mağazalar

Zeruj Port Zeytinburnu AVM'de toplam 135 mağaza yer alıyor. 25 bin metrekare alanda faaliyet gösteren Zeyitnburnu'ndaki AVM'den sonra şimdi de Pendik Zeruj Anatolia açılıyor. 12 bin metrekare kapalı alana sahip olacak olan Zeruj Pendik Anatolia AVM'de 50 mağaza yer alacak. Zeruj Pendik Anadolia AVM'de hangi mağazaların yer alacağı konusu ise kısa sürede belli olacak. Zeruj Anatolia Pendik AVM kiralık mağaza fiyatları noktasında iki aylık indirim olacağı ifade ediliyor.

Zeruj Mall Pendik Sosyal Medya Hesapları

ZerujMall Pendik Anatolia AVM'nin Instagram, Facebook ve Twitter'da kullanıcı adı zerujmall olarak belirlendi. 11 Haziran'da kapılarını açacan Zeruj Pendik AVM, kadınlara özel AVM olma özelliğiyle bölgenin ilki olma özelliğini taşıyor. İlk olarak Zeytinburnu Zeruj Port AVM'yi açan Zehra Özkaymaz, Anadolu Yakası'na da imzasını atmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Zeruj Mall Pendik AVM Nerede ve Nasıl Gidilir?
  • 09.06.2021 14:36

Zeruj Mall Pendik AVM Nerede ve Nasıl Gidilir?

Zeruj Mall Pendik Anatolia AVM, Pendik sınırları içerisinde 50 mağaza olacak şek ...