maritbet girişmaritbet
YENİ BÖLÜMÜ HİZMETE AÇILDI

YENİ BÖLÜMÜ HİZMETE AÇILDI

2001'de Bursa'nın ilk Alışveriş Merkezi olarak hizmete giren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nin büyüme projesinin resmi açılış töreni gerçekleştirildi.

Avrupa'nın lider gayrimenkul yatırım ve yönetim grubu Aerium Türkiye'nin Başkanı Antony Khoi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen törene Bursa Vali Yardımcısı Adnan Çakıroğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Nilüfer Kaymakamı Ekrem ÇALIK, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa BOZBEY başta olmak üzere şehrin önde gelen kamu ve özel sektör temsilcileriyle; Türk Kızılayı Bursa Başkanı İbrahim DOKUNMAZER ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ilgililer katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Khoi, Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nin açılışıyla birlikte hızla gelişen Nilüfer bölgesini şehrin kalbi olarak nitelendirdi ve açılışımızdan bugüne bölgede pek çok yatırımın hız kazandığını, özellikle ulusal ve uluslararası perakendecilerin bölgeyi öncelikli olarak tercih ettiğinin altını çizdi.

Açıldığı günden bu yana Bursalıların yoğun ilgisi ile karşı karşıya olduklarını dile getiren Khoi, bu ilgiye kayıtsız kalmamak adına projenin gelişimine çok önem verdiklerini, 10 ay gibi kısa biri sürede, 40 milyon dolarlık bir yatırımla, 20 bin m²'lik yeni bölümü hizmete açtıklarını söyledi.

Ece Vahapoğlu'nun sunduğu törende sırasıyla Vali, Belediye Başkanları birer konuşma yaparak; Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'nin gerçekleştirilenbüyüme yatırımının Bursa ve Bursalılar için önemini belirttiler. Khoi, Vali ve Belediye Başkanlarına, kendileri için büyük önem ve anlam taşıyanbu töreni onurlandırmaları nedeniyle teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.

Khoi; ayrıca profesyonel iş hayatı paralelinde sosyal sorumluluk sahibi ekip olarak Van'da yaşanan ve her yaştan insanı büyük sorunlarla karşı karşıya getiren deprem nedeniyle, "ne yapabileceklerini" bizzat Van'a giderek araştırdıklarını ve kısa sürede harekete geçtiklerini anlattı.

Khoi, Van'da Türk Kızılayı'yla işbirliği ile Psikososyal Destek Merkezi adı altında, özellikle depremzede çocuk ve kadınlara yönelik olarak bir merkez inşaat ettiklerini belirtti. Aynı zamanda Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği AYD'nin Sosyal Sorumluluk Komitesi Başkanı olduğunun altını çizen Anthony Khoi, bu tarz Sosyal Sorumluluk Projeleri çerçevesinde Türk Kızılayı'na her zaman destek vereceklerini belirtti.

Tören'de Türk Kızılayı Bursa Bölge Başkanı İbrahim DokunmazerAnthony Khoi'ye duyarlılığı ve hizmetleri nedeniyle bir plaket takdim etti.

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi

43 Yeni Mağaza

2001 yılında 100 mağaza ile Bursalıların hizmetine giren Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi yeni bölümü ile bünyesine 43 yeni mağaza ekleyerek on yıllık başarısını sürdürüyor.

Carrefour Bursa'da yeni açılan mağazalar arasında Bimeks, Çarşı, Çiftgeyik Karaca, Defacto, Deichmann, Edirne Kırkpınar, Koçtaş, Koton, LC Waikiki, Özsüt, Perspective, Sevil Parfümeri, T-box, Vero Moda – Jack& Jones gibi ulusal ve uluslararası markalar bulunuyor. Toplam 143 mağazanın yanısıra 1500 koltuk kapasiteli 6 adet sinema salonu, 1900 m²'lik bowling salonu ve 2.500 araç kapasiteli otopark yer alıyor.

40 milyon Dolar Yatırım

40 milyon Dolarlık yatırımla mağaza sayısını 143'e cıkaran Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi yeni bölümünde yer alan kiracıları ile yaklaşık 400 kişilik yeni istihdam olanağı yarattı.

Aerium Türkiye, sürekli yükselen başarı grafiği ile gelişmeye devam eden Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi projesi için önümüzdeki yıllarda yatırımlarına devam edecek. Öncelikli olarak eski bölümün yenileme çalışmalarına başlanacak. Yaklaşık 10 milyon Dolar'lık ek yatırım ile Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi yenilenme sürecini tamamlayacak.

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi mevcut alanı üzerinde 60.000m2'lik ve 100 milyon $'lık daha yatırım yapmayı planlıyor. Çok amaçlı olarak geliştirilecek olan yeni projede, alışveriş merkezi ve konut olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!
  • 24.04.2024 12:43

Uludağ'ın kıvrımlı yolları her mevsim çok güzel!

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ, her mevsim ayrı güzelliğe ...

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı
  • 22.03.2023 13:04

Togg, İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezi açtı

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yak ...

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı
  • 08.03.2023 13:42

Bursa'daki 6 asırlık medrese bilim meraklılarını ağırlamaya başladı

Fatih Sultan Mehmed'in hocalarından Molla Yegan'ın Bursa'da ders verdiği 6 asırl ...

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!
  • 15.02.2023 11:25

Depremin 222. saatinde enkazdan sağ çıkarıldı!

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremlerin 222. saatinde, Kahramanm ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...