maritbet girişmaritbet
Trump Alışveriş Merkezi'nin 'Cadde' konsepti Ocak ayında açılıyor

Trump Alışveriş Merkezi'nin 'Cadde' konsepti Ocak ayında açılıyor

Trump AVM'nin İzzet Çapa ile işbirliğinden doğan Trump Cadde, teras katta Ocak ayı başında İstanbullular'la buluşmaya hazırlanıyor.

Alışveriş merkezinin teras katında açılacak olan ve 25 markanın yer aldığı Trump Cadde; konsepti, sokakları, meydanları ile sosyal yaşama yepyeni bir renk getirecek. Markalar konteynerlarda hizmet verecek.

Kurulacak mini tarlalarda organik tarım yapılacak. Ortaya çıkan işe şapka çıkardığını söyleyen İzzet Çapa, “Grafitisiz sokak ruhu olmaz. Biz Trump Cadde'de insanlara hangi duyguları vermek istiyorsak şu anda tümü koyternerların üzerinde. Çok neşeli, eğlenceli, uçarı, uçuk kaçık, deli dolu… Kısacası biz Trump Cadde'nin ruhunu çizdik. Sokağın özgür ruhunu, neşesini, rahatlığını yaşatacak Trump Cadde için dünyaca ünlü grafiti sanatçıları İstanbul'a geldi. Alexandros Vasmoulakis ve Otecki, Trump Cadde'nin ruhunu yansıtan figürleri tasarladı ve konteynerlar üzerinde çalıştı.” dedi. Ayrıca İzzet Çapa'ya göre grafiti olmadan sokağın o özgür ruhunu yansıtmak mümkün olmaz: “Trump Cadde; bugüne kadar denenmemiş, yapılmamış, farklı, özgün bir konsept. İnsana nefes aldıracak, özgürlük hissi verecek. Dünyayı dolaşıp son duraklarında Trump'ın tepesine konan konteynerlara ancak dünyayı dolaşıp özgürlüğü yansıtan sanatçılar yakışırdı. Kendilerine şapka çıkartıyorum, ancak bu kadar net anlatılırdı. İnsanlar buraya adım attıkları ilk anda bu ruh karşı konulmaz bir şekilde onlara geçecek.”

Sokağın neşesi konteynerler üzerinde yer aldı!
Dünyaca ünlü grafiti sanatçıları Yunanlı Alexandros Vasmoulakis ve Polonyalı Otecki, sokağın özgürlüğünü ve neşesini Trump Cadde'nin ruhu ile buluşturmak için İstanbul'a geldi. Geldikleri gün Trump Cadde'yi gezen, İzzet Çapa ve proje ekibiyle uzun sohbetler edip tüm detayları ve verilmek istenen mesajları öğrenen sanatçılar ardından işe koyuldu. Bir hafta boyunca koyteynerlar üzerinde çalışan Vasmoulakis ve Otecki'nin tasarımları ve ortaya çıkardıkları işler, başta İzzet Çapa olmak üzere ekip tarafından beğenildi ve alkış aldı. 

Sosyal yaşamın yeni merkezi olacak
Mimari konseptinde GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyan Trump Cadde hareketli sokakları ve etkinlik meydanları ile tüm sosyal yaşamı birarada sunacak. Ayrıca konteynerlar üzerinde organik tarım alanları olacak, isteyenler 1m2'lik alanlar kiralayıp sebze&meyve yetiştirebilecek. 

Markalar arasında yeme&içme mekanlarının ve giyim&aksesuar mağazalarının yanı sıra dövmeci, piercing'ci, nargileci gibi farklı konseptler de yer alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

6,4 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında
  • 21.02.2023 09:16

6,4 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında

Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 6,4 büyüklüğündeki deprem, Arsuz ilçesindeki evin ...

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!
  • 02.07.2022 13:28

AVM'lerdeki ziyaretçi trafiği salgın öncesine döndü!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "İnsanların yeniden sosyalle ...

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!
  • 20.05.2022 10:59

AVM'lerde ziyaretçi sayısı pandemi öncesine yaklaştı!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Başkanı Alp Önder Özp ...

İsra Holding'den 'V' serisi
  • 24.03.2022 14:37

İsra Holding'den 'V' serisi

İsra Holding, 2022 Vizyonunu ve Yeni Projelerini düzenlediği basın toplantısıyla ...